sylwia1239 30.04.08, 21:38 dzisiaj zrobiłam styling i jestem w szoku ,włosy jak pierza po normalnej trwałej,sztywne jak druty, nie mogę ani ich wyciągnąć na szczotkę ani ułożyć inaczej.czy to tak miało wyglądać?jak mam się ratować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: styling trwała pomocy!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mofnet.gov.pl 07.05.08, 08:34 Szkoda, ze nikt nie pomaga. Sama zamierzałam zrobić styling. Proszę opisz, jak wygladał zabieg, ile czasu miałaś płyn, jakiej grubości wałki? I jakie masz włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia1239 Re: styling trwała pomocy!!!!!!!!!!!!!! 07.05.08, 20:49 no niestety nie mam zadnej odpowiedzi, wałki były trochę grubsze niż te normalne do trwałej, robiłam na pasemka blond oczywiście fryzjerka jeszczze mnie zachęcała do zrobienia mówiąc ze nie ma obawy ze to na farbowane włosy.trzymała coś ok 20 min.mam włosy jak guma ,teraz czesałam się na komunię (u innej oczywiście)prostowała mi włosy 2 godz, głośno bluzniąc,aha jeszcze pod wałki przy skórze powinna była położyć patyczki zeby włosy nie były załamane, .u mnie niestety nie zrobiła yego.mądry po szkodzie dowiedziałam się wszystkiego po czasie,teraz włosy mam do obcięcia, a styling miał zejść po 4 tyg.także proszę się dokładnie wypytać przed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: styling trwała pomocy!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.05.08, 18:40 Ja zrobiłam styling i jestem bardzo zadowolona. Wałki sredniej grubości, płyn 15 minut. Mam nadzieję, ze trochę sie utrzyma. Włosy mam naturalne, ale bardzo cienkie i niewielka ilośc. A Ty jaki masz gatunek włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: styling trwała pomocy!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 13:06 Ja juz trzeci raz zrobilam sobie styling:))wałki cienkie, płyn ok. 40 min.Włoski grube mam.Sylwia a może Ty te włoski po wyschnięciu czeszesz? Bo tylko mokre można czesać, choc ja rzadko czesz a i po kazdym myciu uzywam piaki do kreconych włosków.No i nie wolno suszyć suszarka, jeżeli juz to dyfuzorem. Kolezanka moja tez chciala zrobic taka fryzurke ale jej nie wyszlo tak jak powinno, fryzjerka powiedziala ze po prostu nie kazde wlosy sa na to poodatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: styling trwała pomocy!!!!!!!!!!!!!! IP: *.eranet.pl 18.06.08, 22:32 Ja po zabiegu jestem załamana. Miały być podniesione u nasady, a tymczasem mam falowane siano na głowie. Poza tym spalone końce musiała mi podciąć inna fryzjerka, bo byłam tak zdruzgotana efektem pracy na mojej głowie, że podziękowałam za kontynuacje. Wydaje mi się, że nie każda fryzjerka kompetentnie wykonuje swój zawód i to z tego powodu takie problemy. Chyba do końca życia będę bała się pójść do fryzjera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonama Re: styling trwała pomocy!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 08:51 ja wczoraj zrobiłam styling i jest ok. tak jak miało być. To jest sianko którego się nie czesze i ja zdawałam sobie z tego sprawe. Po umyciu do suszenia ważne jest żebyś użyła dużo pianki. Najlepiej suszyć suszarką z dyfuzorem ale dla mniejszego skretu mogą naturalnie wyschnąć wtedy beda lekkie fale. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyniu11 Re: styling trwała pomocy!!!!!!!!!!!!!! 08.04.09, 21:04 witam:) jestem 2 dzień po stylingu, NIKOMU nie polecam tego zabiegu i ostrzegam! Jest masakra. Włosy ani nie są kręcone, ani proste, to siano na głowie, nie rozczesane strąki!jakby ktoś mi zrobił warkoczyki i rozczesał, wygląda to okropnie i jeszcze tylke kasy!podkreślam jeszcxze raz -nie polecam tego , bo bedziecie żałowały jak ja. Jeszce teraz święta a ja wyglądam ja 1000 nieszczęść!NIGDY WIĘCEJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etherienne Re: styling trwała pomocy!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 09:49 Zrobiłam sobie wczoraj a dowiedziałam się dopiero jak zaczęła mi nakładać loki... efekt nie taki jak powinien być...i śmierdzą tak jak po trwałej. choć tyle razy je myłam. Mam nadzieję że po 2 miesiącach mi to zejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś