Gość: madzia IP: CLISPROXY* / *.w193-251.abo.wanadoo.fr 11.09.03, 12:23 Czy ktos już stosował to nowe cudo?? Jeśli tak...czekam na opinie... Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tinurek Re: NORMADERM VICHY... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 13:21 też bym chciała cos o tym się dowiedziec mam takie straszne problemy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: NORMADERM VICHY... IP: 81.210.22.* 11.09.03, 17:56 ja uzywam ale dopiero tydzien wiec nie widze jeszcze zmian choc matuje ladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
julienne Re: NORMADERM VICHY... 14.09.03, 12:49 ... podciągam. Reklama wygląda zachęcająco, ale jak sprawuje sie kremik??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaslanka Re: NORMADERM VICHY... IP: *.gimsat.pl 14.09.03, 13:58 ja nie stosowalam, szukam informacji, ten wątek juz byl, poszukajcie przy pomocy wyszukiwarki pzdr. jaslanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: NORMADERM VICHY... IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.09.03, 15:47 stosowalam zel do mycia twarzy- strasznie wysuszajacy (mam cere mieszana), krem calkiem dobry ale takze slabo nawilza, trzeba go sporo nalozyc bardzo dobry jest natomiast korektor a jesli chodzi o zel i krem to polecam la roche-posay zmienilam i jestem zadowolona z tej zmiany a ceny podobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola s. Re: NORMADERM VICHY... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 17:58 Mam cere mieszana, jestem alergiczka i ostatnio probowalam tego kremu, ale mi zupelnie nie posluzyl. Po posmarowaniu strasznie sciagnal mi skore na twarzy i w ogole nic a nic nie nawilzyl. Probowalam dac podklad na niego, ale sie strasznie walkowal, w ogole "nie chcial sie trzymac tego kremu", dla mnie porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: NORMADERM VICHY... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 09:49 nic dziwnego, ze nie jesteś zadowolona. trudno znaleść alergiczną cerę, której się spodoba kombinacja alkoholu i dwóch kwasów... to nie są kosmetyki dla cery wrażliwej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola s. Re: NORMADERM VICHY... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 11:05 ale jakos tak wydawalo mi sie, ze kosmetyki vichy sa 'kosmetykami aptecznymi' z tego wzgledu, ze sa dla skor nietypowych :), alergicznych i wrazliwych. wszystkim takim jak ja polecam kremy z AA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: NORMADERM VICHY... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 11:35 Vichy jest dla skóry "zdrowej", ewentualnie pryszczatej, ale nie nadwrażliwej. to, że jest tylko w aptekach, to kwestia marketingu. do cery nadwrażliwej, alergicznej, naczynkowej itp istnieją lepsze specyfiki. Odpowiedz Link Zgłoś
pulcheriaa Re: NORMADERM VICHY... 15.09.03, 08:51 Z tej serii używałam tylko plasterków-kropeczek stosowanych miejscowo na wypryski. Niestety, bez powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: NORMADERM VICHY... 15.09.03, 11:40 Okropny, sciagnal skore, swedzialo, piekło, co prawda musze przyznac, ze skora byla matowa, ale dziekuje uprzejmie za takie specyfiki. wole ziaje za 7 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: NORMADERM VICHY... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 19:56 Trzeba czytać skład kosmetyków. Ja osobiście nie nakładam na twarz niczego, co zawiera alkohol, bo na dłuższą metę przyniesie to tylko odwrotny skutek. Odpowiedz Link Zgłoś