IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.03, 01:23
powiedzcie jakie sa wasze doswiadczenia ,czy sa efekty czy to odchudza?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: GUAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 11:06
      Jak dla mnie rewelacja, nie tylko odchudziło mnie, ale poprawił się też wygląd
      mojej skóry.
      Pozdrowionka
    • Gość: mag Re: GUAM IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.03, 22:15
      a duzo cie odchudzilo? i jak dlugo to stosowalas?
      • Gość: Iza Re: GUAM IP: 193.59.95.* 15.09.03, 07:07
        Moje wyniki po 11 zabiegach (na tyle wystarczył mi kilogram błotka) to:obwód w
        pasie zmniejszył się o 8 cm, a biodra o 6 cm. Co prawda miałam bradzo dużą
        nadwagę około 20 kg i może dlatego tyle spadłam. Zastosowałam się ściśle do
        instrukcji, zajęło mi to około 3 tygodni. Moje obwody po zabiegach nie zmieniły
        się. Oprócz błotka i żelu kupiłam jeszcze peeling wyszczuplający i żel pod
        prysznic. Pierwszy raz zastosowałam to rok temu. W tym roku ponowiłam, wyniki
        były mniejsze 4 cm w pasie, w biodrach 3 cm. Pozostałych obwodów nie podam, bo
        nie mierzyłam, ale ogólnie wyszczuplałam, w miescach gdzie kładłam (od pasa w
        dół)
        Pozdrowionka
        Iza
        • Gość: mag Re: GUAM IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.03, 17:41
          iza dzieki za odpowiedz ale nie wiem cio o tym myslec bo najpierw piszesz :Moje
          wyniki po 11 zabiegach (na tyle wystarczył mi kilogram błotka) to:obwód w
          > pasie zmniejszył się o 8 cm, a biodra o 6 cm. Co prawda miałam bradzo dużą
          > nadwagę około 20 kg i może dlatego tyle spadłam. Zastosowałam się ściśle do
          > instrukcji, zajęło mi to około 3 tygodni ..............................a
          pozniej znowu napisalas <Moje obwody po zabiegach nie zmieniły sie>

to w koncu zmienily sie czy nie? Jeny ja nie moge sie do tego zmobilizowac ,
          stosowalas dodatkowo jakas diete , gimnastyke?
          • Gość: Iza Re: GUAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 18:41
            Przepraszam że tak lakonicznie odpowiadam, postaram się uporządkować.
            Pierwszy raz wynik w pasie minus 8 cm, w biodrach 6cm. Rok czasu nie przybyło
            ani jeden centymetr, więc spróbowałam jeszcze raz i wynik mój pomniejszył się
            w pasie o 4 cm w biodrach o 3cm. Czyli od początku mam mniej w pasie 12cm a w
            biodrach 9cm. Napisałam nie zmieniły się bo nie wróciłam a utrzymałam do dnia
            dzisiejszego ten spadek. Jedyne co dodatkowo stosowałam to jadłam do godziny
            18. Teraz myślę o gimanstyce, może jakiś calanetics (nie wiem jak to się
            dokładnie pisze) Zostało mi do zrzucenia 5 kg. Jak byś miała jeszcze jakieś
            pytanka to pisz, chętnie podzielę się moimi doświadczeniami.
            Pozdrowionka
            Iza
            • Gość: elka Re: GUAM IP: 195.136.95.* 17.09.03, 12:24
              Iza! Napisz prosze czy używalaś jakiejs specjalnej foli czy zwyklej spożywczej.
              Ja zrobiłam kilka zabiegów, ale moje wymiary nic a nic sie nie zmienily. Moze
              ja cos nie tak robilam np. nakladalam zbyt mala ilośc tego blota, albo używalam
              zlej foli? Jezeli możesz to poradz cos, na razie odstawilam to bloto, ale
              straczy mi jeszcze na kilka zabiegów.
              • Gość: Iza Re: GUAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 17:56
                Elu,
                Ja używałam normalnej folii spożywczej. Najważniejsza zasada to nie bierz
                długiego prysznicu ani kąpieli w dniu zabiegu. Przestrzegali mnie tam gdzie
                zamawiałam, że po kąpieli nie będzie efektów. Poza tym zastosowałam się ściśle
                do instrukcji, tzn. myłam się zakupionym żelem wyszczuplającym, a żel po
                zabiegu wmasowywałam okrężnymi ruchami aż do wchłonięcia. Zabierało mi to
                około dwóch godzin, razem ze "spankiem" w błotku i folii. A ważna uwaga - ja
                po zawinięciu folią przykrywałam się jeszcze szczelnie ciemnym kocem i kołdrą -
                tak żeby nie dochodziło światło słoneczne. A czy masz efekt 15 minutowego
                początkowego szczypania? Ja miałam w ciągu wszystkich zabiegów (piekło jak
                chol... nawet do 20 minut). Podobno tak ma być. Błotko kładłam tak żeby
                przykrywało skórę, trudno określić ile , ale raczej należę do ludzi
                oszczędnych.
                Napisz jeśli możesz dokładny sposób nakładania przez Ciebie - to może znajdę
                coś co robiłam inaczej
                Pozdrawiam
                Iza
                • pulcheriaa Re: GUAM 18.09.03, 10:06
                  Izo, ile czasu leżałaś pod kocem z nałożonym błotem?
                  • Gość: Iza Re: GUAM IP: 193.59.95.* 18.09.03, 12:27
                    Nigdy nie udało mi się krócej niż 60 minut, bo zawsze zasypiałam.
                    Pozdrowionka
    • beduika GUAM 18.09.03, 10:44
      Guam przede wszystkim rewelacyjnie wplywa na stan skory. Likwiduje cellulitis zdecydowanie lepiej niz wszystkie kremy.

Niestety nie sprawdzalam ile centymetrow ubywa po kuracji. Zreszta moje osiagi i tak nie bylyby obiektywne, bo guam polaczylam z dieta i plywaniem. Efekt po trzech tygodniach 5 kilo w dol i spadek z rozmiaru 42 do cos pomiedzy 38 i 40.

Polecam zakup guam w torebkach -przy wykupieniu calej kuracji -czyli 12 sztuk cena jest nawet nizsza niz w sloiku. A jest zdecydowanie wygodniej. Producent jest ten sam.

Pamietaj, zeby bron boze nie robic peelingu tego samego dnia co zabieg.

Pozdrawiam
      beduika

• Gość: dziewczynka Re: GUAM IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 18.09.03, 12:46
        A gdzie można kupić to cudo i jaka jest cena??
        • Gość: Iza Re: GUAM IP: 193.59.95.* 18.09.03, 12:52
          Ja kupiłam tutaj
          a kosztuje róznie, w zależności od tego co sobie życzysz
          Pozdrowionka
    • Gość: pulcheriaa Użyłam. IP: *.szczecin.pl 19.09.03, 11:00
      Co prawda, pierwszy raz. Tylko wzmiankę o "lekkim pieczeniu" zamieniłabym na
      zaj...ste pieczenie. Co prawda przez parę minut, ale jednak. Rzeczywiście,
      skóra jest napięta juz po pierwszym zabiegu, wiec nie wiem czy cellu znika czy
      tylko się chowa.
      pozdrawiam.
      • Gość: didi Re: Użyłam. IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 13:21
        no i jakie wyniki? czy juz jakies masz?
        pozd
      • Gość: Kocica Re: Użyłam. IP: *.koperfam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 10:52
        Witajcie:)
        Ja też użyłam pierwszy raz......wczoraj. Przez 20 minut piekło rzeczywiście
        strasznie...myślałam, że to znaczy, że działa. Ale po zabiegu nie zauważyłam
        żadnych efektów. Może tylko skóra była bardziej gładka. Nie wiem, czy jest to
        reprezentatywne, ponieważ jestem raczej szczupła i nie mam cellu. A na guam
        zdecydowałam się, bo mam takie miejsca, gdzie pomimo diety i ćwiczeń nigdy nie
        mogłam zrzucić tłuszczyku - miałam nadzieję, że właśnie taki zabieg spowoduje
        pozbycie się tego nadmiaru.....A tu nic...zero efektów...może coś robię nie
        tak? A może w moim przypadku to nie pomoże..?? Mam jednak do Was takie pytanko:
        czy robić peeling na dzień przed zabiegiem? Wiem, że w dniu zabiegu nie wolno
        robić peelingu ani brać długiej kąpieli rozgrzewającej i do tego się
        zastosowałam. Ale może peeling w dniu przed jest wskazany? I powiedzcie mi
        jeszcze, proszę, czy konieczny jest odchudzajacy żel do mycia? Ja zamówiłam
        zestaw próbny, w którym były tylko 3 saszetki błotka i żel odchudzający,
        natomiast w "instrukcji obsługi" jest napisane, by przed zabiegiem wziąć
        prysznic z żelem odchudzjącym, a po zmyciu błotka należy nanieść jakiś spray
        odchudzający, a dopiero potem żel odchudzający. Może mój brak efektów wynika z
        niezastosowanie tych 2 dodatkowych kosmetyków....napiszcie, co o tym
        sądzicie....Mam jeszcze do wykorzystania 2 saszetki i chciałabym tym razem
        zrobić wszystko dobrze.
        Pozdrawiam
        Kocica
        • Gość: Kocica Re: Użyłam. IP: *.koperfam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 14:04
          Dziewczyny, napiszcie coś....jak to jest z tym Bagno Mare do mycia i sprayem.
          Czy są one konieczne do tego, by schudnąć dzięki Guam.
          Pozdrawiam
          Kocica
          • pulcheriaa Re: Użyłam. 25.09.03, 14:19
            Nie używam tego żelu do mycia i nie sądze by dodatkowe kosmetyki owocowały
            spektakularnym sukcesem w odchudzaniu. W ulotce napisano, że pieczenie
            oznacza "spalanie komórek tłuszczowych". Nie wydaje mi się. Jestem po 4
            zabiegach, ale nie widzę zmian cellulitu. Skóra jest bardziej gładka i napieta.
            Obwodów nie mierze, bo nie o schudnięcie mi chodzi.
        • Gość: mag37 Re: Użyłam. IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.03, 17:13
          Ale sie nastawilas:)) mysle ze po pierwszym razie to troche za malo by
          schudnac , zobacz iza pisze ze jednak trzeby troche zabiegow przeprowadzic ,
          nie dziw sie ze nic nie widac robilas to tylko raz pozdrowka
    • Gość: mag Re: GUAM IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.03, 19:06
      Iza polecam ci na te twoje 5 kg herbatke SLIM-VAR jest tania i mi pomogla
      pozdrowionka
      • Gość: Iza Re: GUAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 21:57
        A możesz mi napisać, czy trzeba dodatkowo jakąś dietę i gdzie kupić tą
        herbatkę?
        Pozdrowionka
    • Gość: mag Re: GUAM IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.03, 21:08
      Hmmm mysle ze zawsze troche diety nie zaszkodzi:) herbatke kupisz w aptekach
      albo sklepych zielarskich , milego popijania:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka