maagdaaleenaa 21.09.06, 12:44 Witajcie "druciaki"! Po jakim czasie zauważyliście u siebie efekty działania aparatu? Pozdro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lana82 Re: aparat-kiedy efekty? 21.09.06, 13:00 po okolo 5-6 tygodniach roznica byla juz znaczna u mnie az orto byla zachwycona podczas wizyty:)) Odpowiedz Link
gia_p Re: aparat-kiedy efekty? 22.09.06, 12:23 ostatnio orto założyła mi taką gumkę odciągającą trójkę na miejsce wyrwaniej czwórki i już po jednej nocy zrobił mi się między kłem a dwójką półcentymetrowy odstęp. Odpowiedz Link
tictac10 Re: aparat-kiedy efekty? 24.09.06, 18:24 gia_p czy to co założyła Ci orto to gumki umieszczone pomiedzy dolnym a gornym lukiem?? jesli tak to nosisz to cały czas?? Odpowiedz Link
efffe Re: aparat-kiedy efekty? 22.09.06, 15:19 U mnie różnicę też było widać po ok. miesiącu, orto też była zadowolona (a może tylko tak mówiła by podtrzymać na duchu :-) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
epiphany Re: aparat-kiedy efekty? 24.09.06, 06:25 Ja dla odmiany kubeł zimnej wody... Trzy miesiące i zero efektów... Orto zachwyca się na wizytach, nie mam pojęcia, czym... Nie wiem, czy mnie nie wkręca ;) Odpowiedz Link
tigra.14 Re: aparat-kiedy efekty? 24.09.06, 13:32 efekty...a no były juz w dniu załozenia aparatu :D Dolna dwójka była trochę cofnieta. Zakładałam aparat jakos rano a wieczorem dwójka była na swoim miejscu. Poza tym inne zęby też "drgneły". A dodam, że nie mam 12 lat ;) pozdrawiam Odpowiedz Link
pavvka Re: aparat-kiedy efekty? 26.09.06, 13:36 Pewnie masz 14 :-) U mnie też jest tak, że orto zadowolona mówi, że świetnie idzie, a ja jakoś nie widzę różnicy - tzn. w porównaniu z tym jak było przed aparatem różnica jest spora, ale teraz z miesiąca na miesiąc jakoś nie widzę dużych zmian. Odpowiedz Link
aggis20 Re: aparat-kiedy efekty? 26.09.06, 14:32 Z tego co pamietam Tigra ma 21lat;-) tez zauwazylam efekty juz po kilku dniach, zęby sie od siebie minimalnie poodsuwały. Mam aparat 3tyg. i jakichs wiekszych efektow narazie nie ma, ale jeszcze prawie 2 lata noszenie przede mna... Odpowiedz Link
littlefrog Re: aparat-kiedy efekty? 26.09.06, 15:16 Ja też po kilku dniach zauważyłam pierwsze drobne zmiany i jak patrzę na swoje zdjęcie które zrobiłam pierwszego dnia to nie mogę się nadziwić jaki na nim panuje bałagan ;) Ale najważniejsze że mogę już jeść jak normalny człowiek, i odgryzać kanapki zamiast je kroić na kawałki :) Odpowiedz Link
tigra.14 :D 26.09.06, 17:17 hehehe...chcialabym miec 14;) Juz mam 22 lata:P...ten czas szybko mija... juz kiedys o tym pisalam...ale to, ze jest napisane 14 to jest moja pomylka, bo za szybko nacisnelam i nie sprawdzilam. Mialo byc 1.4. Ciekawe wtedy by bylo...mam 1,4 roku:D:D:D:D pozdrawiam Odpowiedz Link
aggis20 Re: :D 26.09.06, 19:08 Ale az tak malo bys chyba nie chciala miec;P 1.4 to moc silnika, tak?;) Pozdrawiam!:D Odpowiedz Link
tigra.14 Re: :D 27.09.06, 14:41 tak, 1.4 to moc silnika. Tak miało byc...ale moje roztargnienie...:D pozdrowienia Odpowiedz Link
baba_jaga5 Re: aparat-kiedy efekty? 28.09.06, 08:27 U mnie na dole zęby wyprostowały się całkowicie przez noc:) pewnie dlatego,że była wyrwana 6ka i było miejsce:) Pozostaje zamknąc tylko lukę po 6tce. Z górą nie jest tak szybko:) Na poczatku widziałam efekty, stopniowo zoraz bardziej się prostowało. Teraz mam wrazenie,że sie zatrzymało :( Orto powiedziała,że jak załozy na następnej wizycie grubszy drut znowu ruszy. Mam nadzieje,że tak będzie bo już nie mogę się doczekać:):) Odpowiedz Link
olcia71 Re: aparat-kiedy efekty? 29.09.06, 19:01 Ja mam aparat 2 miesiące i efekty są kolosalne! Jedynka lewa była wychylona poza łuk i zachodziła na drugą jedynkę, lewa dwójka lekko z tyłu, no i tradycyjnie dwie 3 wampirze. Teraz mogę powiedzieć, że wszystko weszło na swoje miejsce, jedynki niemal się zrównały, trójki weszły na swoje miejsce. Dwójka jeszcze nieco z tyłu ale to bardziej skomplikowane. Orto podpinała zamek "pośrednio", dopiero jak inne zęby się w miarę wyrównają i znajdą dla siebie miejsce to włączy ją do leczenia. Odpowiedz Link
blackprincessa Re: aparat-kiedy efekty? 02.11.06, 11:57 nosze aparta 1,5 miesiaca i pierwsze efekty uz sama widze. Wampirze trojki sie ladnie cofaja i nie rzucaja sie tak w oczy, a jak zobaczylam na ostatniej wizycie moja gipsowa szczeke przed aparatem to dopiero zauwazylam ze rzeczywiscie zmiany sa. W takich chwilach widze ze warto go nosic ;) Odpowiedz Link
owieczka.k Re: aparat-kiedy efekty? 06.11.06, 17:39 A ja widzę efekty już po 4 dniach aż w szoku jestem :) Odpowiedz Link