Dodaj do ulubionych

aparat-kiedy efekty?

21.09.06, 12:44
Witajcie "druciaki"!
Po jakim czasie zauważyliście u siebie efekty działania aparatu?
Pozdro
Obserwuj wątek
    • lana82 Re: aparat-kiedy efekty? 21.09.06, 13:00
      po okolo 5-6 tygodniach roznica byla juz znaczna u mnie az orto byla zachwycona
      podczas wizyty:))
      • lioninka Re: aparat-kiedy efekty? 21.09.06, 13:39
        Ja również po takim czasie
    • stokrotka-mw Re: aparat-kiedy efekty? 21.09.06, 14:14
      Mniej wiecej po miesiacu...
    • gia_p Re: aparat-kiedy efekty? 22.09.06, 12:23
      ostatnio orto założyła mi taką gumkę odciągającą trójkę na miejsce wyrwaniej
      czwórki i już po jednej nocy zrobił mi się między kłem a dwójką półcentymetrowy
      odstęp.
      • tictac10 Re: aparat-kiedy efekty? 24.09.06, 18:24
        gia_p czy to co założyła Ci orto to gumki umieszczone pomiedzy dolnym a gornym
        lukiem?? jesli tak to nosisz to cały czas??
    • efffe Re: aparat-kiedy efekty? 22.09.06, 15:19
      U mnie różnicę też było widać po ok. miesiącu, orto też była zadowolona (a może
      tylko tak mówiła by podtrzymać na duchu :-)
      Pozdrawiam :)
    • epiphany Re: aparat-kiedy efekty? 24.09.06, 06:25
      Ja dla odmiany kubeł zimnej wody...
      Trzy miesiące i zero efektów... Orto zachwyca się na wizytach, nie mam pojęcia,
      czym...
      Nie wiem, czy mnie nie wkręca ;)
    • tigra.14 Re: aparat-kiedy efekty? 24.09.06, 13:32
      efekty...a no były juz w dniu załozenia aparatu :D Dolna dwójka była trochę
      cofnieta. Zakładałam aparat jakos rano a wieczorem dwójka była na swoim miejscu.
      Poza tym inne zęby też "drgneły".

A dodam, że nie mam 12 lat ;)

pozdrawiam
      • pavvka Re: aparat-kiedy efekty? 26.09.06, 13:36
        Pewnie masz 14 :-)

U mnie też jest tak, że orto zadowolona mówi, że świetnie idzie, a ja jakoś nie
        widzę różnicy - tzn. w porównaniu z tym jak było przed aparatem różnica jest
        spora, ale teraz z miesiąca na miesiąc jakoś nie widzę dużych zmian.
        • aggis20 Re: aparat-kiedy efekty? 26.09.06, 14:32
          Z tego co pamietam Tigra ma 21lat;-) tez zauwazylam efekty juz po kilku dniach,
          zęby sie od siebie minimalnie poodsuwały. Mam aparat 3tyg. i jakichs wiekszych
          efektow narazie nie ma, ale jeszcze prawie 2 lata noszenie przede mna...
          • littlefrog Re: aparat-kiedy efekty? 26.09.06, 15:16
            Ja też po kilku dniach zauważyłam pierwsze drobne zmiany i jak patrzę na swoje
            zdjęcie które zrobiłam pierwszego dnia to nie mogę się nadziwić jaki na nim
            panuje bałagan ;)
            Ale najważniejsze że mogę już jeść jak normalny człowiek, i odgryzać kanapki
            zamiast je kroić na kawałki :)
          • tigra.14 :D 26.09.06, 17:17
            hehehe...chcialabym miec 14;) Juz mam 22 lata:P...ten czas szybko mija...

juz kiedys o tym pisalam...ale to, ze jest napisane 14 to jest moja pomylka, bo
            za szybko nacisnelam i nie sprawdzilam. Mialo byc 1.4. Ciekawe wtedy by
            bylo...mam 1,4 roku:D:D:D:D

pozdrawiam
            • aggis20 Re: :D 26.09.06, 19:08
              Ale az tak malo bys chyba nie chciala miec;P 1.4 to moc silnika, tak?;)
              Pozdrawiam!:D
              • tigra.14 Re: :D 27.09.06, 14:41
                tak, 1.4 to moc silnika. Tak miało byc...ale moje roztargnienie...:D

pozdrowienia
    • baba_jaga5 Re: aparat-kiedy efekty? 28.09.06, 08:27
      U mnie na dole zęby wyprostowały się całkowicie przez noc:) pewnie dlatego,że
      była wyrwana 6ka i było miejsce:) Pozostaje zamknąc tylko lukę po 6tce. Z górą
      nie jest tak szybko:) Na poczatku widziałam efekty, stopniowo zoraz bardziej
      się prostowało. Teraz mam wrazenie,że sie zatrzymało :( Orto powiedziała,że jak
      załozy na następnej wizycie grubszy drut znowu ruszy. Mam nadzieje,że tak
      będzie bo już nie mogę się doczekać:):)
    • olcia71 Re: aparat-kiedy efekty? 29.09.06, 19:01
      Ja mam aparat 2 miesiące i efekty są kolosalne!
      Jedynka lewa była wychylona poza łuk i zachodziła na drugą jedynkę, lewa dwójka
      lekko z tyłu, no i tradycyjnie dwie 3 wampirze.
      Teraz mogę powiedzieć, że wszystko weszło na swoje miejsce, jedynki niemal się
      zrównały, trójki weszły na swoje miejsce. Dwójka jeszcze nieco z tyłu ale to
      bardziej skomplikowane. Orto podpinała zamek "pośrednio", dopiero jak inne zęby
      się w miarę wyrównają i znajdą dla siebie miejsce to włączy ją do leczenia.
      • olcia71 Re: aparat-kiedy efekty? 29.09.06, 19:03
        Aha, usuwałam czwórkę i szóstkę
    • blackprincessa Re: aparat-kiedy efekty? 02.11.06, 11:57
      nosze aparta 1,5 miesiaca i pierwsze efekty uz sama widze. Wampirze trojki sie
      ladnie cofaja i nie rzucaja sie tak w oczy, a jak zobaczylam na ostatniej
      wizycie moja gipsowa szczeke przed aparatem to dopiero zauwazylam ze
      rzeczywiscie zmiany sa. W takich chwilach widze ze warto go nosic ;)
      • owieczka.k Re: aparat-kiedy efekty? 06.11.06, 17:39
        A ja widzę efekty już po 4 dniach aż w szoku jestem :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka