Dodaj do ulubionych

Zniżka, Laser DELUX

10.12.14, 17:39
Chętnie polecę osobę do salonu Laser Delux . Osoba ta dostanie rabat 20% na swój pierwszy zabieg. Rabat obowiązuje w różnych miastach( Kalisz , Warszawa, Bielsko Biała i inne)Sama korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolona. W moim przypadku była to najlepsza inwestycja w siebie samą. Miła i profesjonalna obsługa pracująca na porządnym przebadanym sprzęcie.
Jeśli ktoś jest zainteresowany szczegółami proszę o kontakt. Wspólnie otrzymamy rabat, a te kilka zł. zawsze można przeznaczyć na kolejny zabieg.
Szczegółowych informacji o tym jak u mnie wyglądała depilacjai i jak uzyskać rabat udzielę pod adresem ania6688@interia.pl
Szczerze polecam i czekam na osoby do polecenia ; ) SUPER SPRAWA !
Obserwuj wątek
    • polaem Re: Zniżka, Laser DELUX 29.03.16, 15:20
      Witam serdecznie!
      Chętnie udostępnię komuś rabat 20% na pierwszy zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całego kraju. 1.04 mam już czwartą wizytę, więc również służę dobrą radą, opisem jak wygląda przebieg zabiegu oraz jak po zabiegu zadbać o skórę.
      Chętne osoby (pisz nawet jeżeli się zastanawiasz się nad depilacją, odpowiem na wszystkie pytania) proszę o kontakt mailowy: pauem91@wp.pl

Serdecznie pozdrawiam,
      pauem91@wp.pl
      • paolaa13 Re: Zniżka, Laser DELUX 16.04.16, 15:45
        Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać.
        Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji
        paulineczka131189@gmail.com
      • paolaa13 Re: Zniżka, Laser DELUX 03.05.21, 14:35
        Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona !
        obie możemy zyskać.
        Prosze o kontakt,
        obie zyskamy!
        Trzeba korzystać z promocji
        Lub
        509 680 190
    • paolaa13 Re: Zniżka, Laser DELUX 16.04.16, 15:45
      Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać.
    • paolaa13 Re: Zniżka, Laser DELUX 16.04.16, 15:46
    • mk1989k Re: Zniżka, Laser DELUX 18.04.16, 18:56
      Witam, korzystam z usług salonu Laser Delux i mam możliwość polecenia osoby, która dzięki temu dostanie 20% rabatu na swój pierwszy zabieg depilacji laserowej. Promocja obowiązuje na terenie całego kraju. Gorąco polecam bo naprawdę warto :-)
      Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania dotyczące zabiegu, to proszę o kontakt mailowy mk1989k@gazeta.pl
    • agga90 Re: Zniżka, Laser DELUX 23.04.16, 19:12
      Witam. Mam do zaoferowania zniżkę na pierwszy zabieg w salonie Laser DeLux na terenie całej Polski w wysokości 20%. Sama jestem po kilku wizytach depilacji laserowej jak i redukcji rozstępów i z czystym sumieniem mogę polecić te zabiegi.
      Osoby zainteresowane proszę o kontakt agga2612@wp.pl
    • mk1989k Re: Zniżka, Laser DELUX 24.04.16, 12:16
      Witam, korzystam z usług salonu Laser Delux i mam możliwość polecenia osoby, która dzięki temu dostanie 20% rabatu na swój pierwszy zabieg depilacji laserowej. Promocja obowiązuje na terenie całego kraju. Gorąco polecam bo naprawdę warto :-)

Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania dotyczące zabiegu, to proszę o kontakt mailowy mk1989k@gazeta.pl
    • agga90 Re: Zniżka, Laser DELUX 25.04.16, 13:22
      Witam. Mam do zaoferowania zniżkę na pierwszy zabieg w salonie Laser DeLux na terenie całej Polski w wysokości 20%. Sama jestem po kilku wizytach depilacji laserowej jak i redukcji rozstępów i z czystym sumieniem mogę polecić te zabiegi.
      Osoby zainteresowane proszę o kontakt agga2612@wp.pl
    • lollciiaa Re: Zniżka, Laser DELUX 28.04.16, 15:40
      Witam :D z chęcią udzielę komuś -20% na PIERWSZY zabieg w LASER DELUX (można wykorzystać w salonach na terenie całej Polski). Sama również skorzystałam z takiej okazji, świetna sprawa :) osoba polecana otrzyma zniżkę w wysokości 20%, a polecająca 50%. JESTEM ZADOWOLONA Z ZABIEGU i będę go powtarzać ;) proszę o wiadomość: lollciiaa@gazeta.pl
    • agga90 Re: Zniżka, Laser DELUX 29.04.16, 09:38
      Proszę o kontakt agga2612@wp.pl
    • rekin.86 Re: Zniżka, Laser DELUX 01.05.16, 16:27
      Witam! Chętnie polecę osobę w Laser DeLux, dzięki temu osoba otrzyma 20% zniżki na zabieg depilacji laserowej. Ja jestem już po dwóch zabiegach na nogi we Wrocławiu i widać super efekty, także naprawdę warto :) Zainteresowanych proszę o kontakt na mail: rekin.86@tlen.pl lub 793157145 Pozdrawiam! Gosia :)
    • agga90 Re: Zniżka, Laser DELUX 04.05.16, 11:32
      Witam. Mam do zaoferowania zniżkę na pierwszy zabieg w salonie Laser DeLux na terenie całej Polski w wysokości 25%. Sama jestem po kilku wizytach w Kielcach depilacji laserowej jak i redukcji rozstępów i z czystym sumieniem mogę polecić te zabiegi.
    • agga90 Re: Zniżka, Laser DELUX 04.05.16, 11:34
      Witam. Mam do zaoferowania zniżkę na pierwszy zabieg w salonie Laser DeLux na terenie całej Polski w wysokości 25%. Sama jestem po kilku wizytach w Kielcach depilacji laserowej jak i redukcji rozstępów i z czystym sumieniem mogę polecić te zabiegi.
      Proszę o kontakt agga2612@wp.pl ,
    • monia.k89 Re: Zniżka, Laser DELUX 04.05.16, 21:44
      Witam, korzystam z usług salonu Laser Delux i mam możliwość polecenia osób, które otrzymają 20% rabatu na swój pierwszy zabieg depilacji laserowej. Promocja obowiązuje na terenie całego kraju. Gorąco polecam bo naprawdę warto :-)
      Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania dotyczące zabiegu, to proszę o kontakt mailowy monisia288@vp.pl
    • xena_1234 Re: Zniżka, Laser DELUX 05.05.16, 15:02
      polecam sieć. Korzystam w Płocku. Rewelacja
    • agga90 Re: Zniżka, Laser DELUX 29.05.16, 16:35
      Witam.
      Mam do zaoferowania zniżkę na pierwszy zabieg w salonie Laser DeLux na terenie całej Polski w wysokości 20%. Sama jestem po kilku wizytach w Laser DeLux depilacji laserowej jak i redukcji rozstępów i z czystym sumieniem mogę polecić te zabiegi. Efekty są bardzo zadowalające.
      Obie możemy zyskać rabat.
    • agga90 Re: Zniżka, Laser DELUX 29.05.16, 16:36
      Witam.
      Mam do zaoferowania zniżkę na pierwszy zabieg w salonie Laser DeLux na terenie całej Polski w wysokości 20%. Sama jestem po kilku wizytach w Laser DeLux depilacji laserowej jak i redukcji rozstępów i z czystym sumieniem mogę polecić te zabiegi. Efekty są bardzo zadowalające.
      Obie możemy zyskać rabat. POLECAM>
    • natalia9521 Re: Zniżka, Laser DELUX 24.08.16, 10:39
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: Zniżka, Laser DELUX 15.09.16, 14:00
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
      • evamarija Re: Zniżka, Laser DELUX 05.10.16, 12:58
        natalia9521. Dziwna kobieta. Odpowiedziala ze ogloszenie aktualne, po czym cisza, nie odbiera telefonu. Szkoda czasu.
    • natalia9521 Re: Zniżka, Laser DELUX 15.10.16, 12:56
    • panika80 Re: Zniżka, Laser DELUX 27.11.16, 20:57
      witam, bylam w Krakowie w salonie Laser De Lux. Jestem bardzo zadowolona z efektow, oczywiscie mam zamiar kontynuowac zabiegi, wiec jesli ktoras Pani jest zainteresowana depilacja i chcialby mniej zaplacic za pierwsza wizyte to chetnie ja polece. Oprocz stadardowej znizki 20% dostanie ode mnie extra 20 zl. Miasto nie ma znaczenia, bo promocja obowiazuje na terenie calego kraju. kontakt: vandalen@wp.pl
    • natalia9521 Re: Zniżka, Laser DELUX 21.12.16, 11:44
    • mariola2110 Re: Zniżka, Laser DELUX 29.12.16, 12:20
      Gorąco polecam salony Laser DeLux! Mam do zaoferowania zniżkę na pierwszy zabieg jednej partii ciała w wysokości 30%, z czego 20% daje salon a ode mnie dodatkowo 10%. Jeśli ktoś chciałby skorzystać ze zniżki na zabieg, to z chęcią polecę tą osobę. Polecenie działa we wszystkich salonach Laser DeLux w Polsce. Mój numer 793 000 455, odpowiem na wszystkie pytania
    • kateasda Re: Zniżka, Laser DELUX 11.01.17, 21:57
      Witam.
      Korzystam z zabiegu depilacji i na prawdę polecam! Szczerze mówiąc, nie myślałam, że zabiegi pomogą w usuwaniu niechcianych wlosów. Ale ktoś mi polecił,więc spróbowałam.
      Gdyby ktoś chcial skorzystać ze zniżki - proszę o kontakt kachach@vp.pl.
      Sama skorzystałam z takiej zniżki, myślę że warto spróbować. Już po pierwszym razie widać efekty.
      Pozdrawiam :-)
    • epilight Re: Zniżka, Laser DELUX 20.01.17, 18:38
      Zapraszam na zabiegi depilacji laserowej .
      Profesjonalnie bezboleśnie , atrakcyjne ceny .

www.epilight.pl
      • paolaa13 Re: Zniżka, Laser DELUX 03.05.21, 14:35
        Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona !
        obie możemy zyskać.
        Prosze o kontakt,
        obie zyskamy!

Lub
        509 680 190
      • paolaa13 Re: Zniżka, Laser DELUX 03.05.21, 14:37
        obie możemy zyskać.
        Prosze o kontakt,
        obie zyskamy!
        Lub
        509 680 190

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka