tralalumpek 02.06.08, 13:38 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5268480,Zazyla_tabletke__na_opalanie__i_poparzyla_sie_w_solarium.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cori_celesti Re: świetne!!! 02.06.08, 13:42 Przepraszam, ale co w tym świetnego? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: świetne!!! 02.06.08, 13:43 ale jesteś tralalumpku! nie śmiej się z czyjegoś nieszczęścia (głupotę mam tu na myśli - to największe nieszczęście)! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: świetne!!! 02.06.08, 13:47 ja sie nie smieje, ja ubolewam! tu nie ma nic do smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
lady_agrest Re: świetne!!! 02.06.08, 13:51 Głupota jednak boli. Może takie wydarzenia nauczą ludzi,że nie warto na siłe mieć skóry w kolorze mahoniu gdyż uwaga uwaga można doznać szkodliwego poparzenia. Tylko pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskow1 Re: świetne!!! 02.06.08, 14:02 te panie chyba też przedawkowały solarkę: tinyurl.com/3st49r Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: świetne!!! 02.06.08, 19:26 jedna to napewno przedawkowala hot dogi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_pers Re: świetne!!! 06.06.08, 08:01 To nie jest świetne, co do głupoty dziewczyny,no cóż nastolatki mają różne pomysły i niestety czytają za dużo nieprawdziwych informacji na forach i czerpią z takich źródeł wiedzę. Miałam podobny problem z córką 16-letnią, naczytała się o peelingu kawowo-cynamonowym na forum Uroda, po 2 dniach wyszły jej plamy na ciele i uczulenie jak po oparzeniu, nie było mi do śmiechu kiedy jeżdziłam z nią do dermatologa. Nie oceniłam mojego dziecka jako "żałosnej panienki"z głupimy pomysłami. W tym wieku może jeszcze być nierozsądna, gdyby był to artykuł o kobiecie dojrzałej można by powiedzieć świetne i żałosne Odpowiedz Link Zgłoś