zuza123 22.09.03, 15:01 Witajcie. Czy używałyście kosmetyków do włosów z Gliss Kur z jedwabiem? ciekawie brzmi, chciałabym wypróbować. Jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katinka Re: GlissKur - jedwab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 15:17 Używałam szamponu i balsamu. Świetnie zregenerowały moje włosy zniszczone trwałą!! Jestem zadowolona. Zresztą nie uzywam teraz do włosów niczego poza kosmetykami Gliss Kur (a przetestowałam wiele innych,z tymi nigdy nie mam problemu, cokolwiek bym wybrała) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulcia Re: GlissKur - jedwab IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 09:37 Używam szamponu z jedwabiem, włoski są rzeczywiście błyszczące, chyba skuszę się też na balsam z tej serii. Zastanawiam się czy jest też maska na włoski z tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: GlissKur - jedwab IP: *.szel-sat.com.pl 23.09.03, 11:05 z tej serii jest chyba tylko jeszcze odzywka bez splukiwania. A seria fajna fakrtycznie, baaaardzo polubilam ostatnio gliss kur. mam tylko wrazenie ze lepiej mi robil "zolty" szampon tej firmy, do wlosow dlugich i poldlugich. kwestia gustu, mozna polecic jeden i drugi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mychapycha Re: GlissKur - jedwab 25.09.03, 08:58 GlissKur jest OK. mam szampon, odżywkę do spłukiwania i bez spłukiwania (w sprayu) szczególnie przypadła mi do gustu ta spłukiwana - włosy mięciutkie, gładkie, błyszczące. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Re: GlissKur - jedwab 25.09.03, 10:11 Jestem przekonana, że widziałam w sklepie odżywke w piance tej serii. Jednak teraz nigdzie jej nie ma. Czy cos mi się przywidziało? Jest pianka (jednocześnie odżywia i modeluje)? Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: GlissKur - jedwab 25.09.03, 10:16 Jeżeli masz ochotę na kurację jedwabiem, to polecam Biosilk firmy Farouk. Odpowiedz Link Zgłoś