malange 25.06.08, 14:19 www.lbiotica.pl/?sub=produkt&pr=29 Czy ktoś stosował i może coś napisać? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: DermoMask maseczka 25.06.08, 23:18 Już po pierwszej próbie i... nawilżającą szczerze polecam :) Maseczkę bardzo fajnie się nakłada - świetna konsystencja! Jest jej tyle w saszetce, że spokojnie wystarcza na buzię i szyję. Buzia lśniąca, wygładzona i miękka w dotyku :) Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: DermoMask maseczka 26.06.08, 08:43 O! Wygląda ciekawie. A gdzie kupiłaś? W aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: DermoMask maseczka 26.06.08, 16:52 Zanabyłam i ja dziś! Wybrałam się do ulubionego sklepu zielarskiego gdzie od zawsze największy wybór kosmetyków :) ale z tej serii maseczek mieli tylko oczyszczającą i after sun, więc co robić, wzięłam oczyszczającą. Ale jakiegoś nawilżacza w postaci maseczki też mi się chciało, więc nabyłam słynną zieloną maseczkę Sorayi "z efektem mikrodermabrazji". Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: DermoMask maseczka 26.06.08, 18:06 ta soraya to akurat świetnie oczyszcza ;) na jakies spektakularny efekt nawilżający bym nie liczyła;) Odpowiedz Link Zgłoś