Gość: basia IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.01.02, 17:12 prosze napiszcie jak oceniacie prace fryzjera i imieniu Maciek ktory pracuje w salonie VENUS na Placu Zawiszy w Warszawie. Dzieki Basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MauaM Re: salon fryzjerski VENUS IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.02.02, 16:31 Basiu, czy zaryzykowałas i mimo braku odpowiezi skorzystałaś z usług salonu Venus? Jesli tak, to napisz jak ich oceniasz, bo sama myślę o wizycie tam. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: salon fryzjerski VENUS IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.02.02, 15:06 Nie bylam w salonie VENUS, jedynie slyszalam, że Maciek fajnie obcina. Rowniez bardzo dobre opinie slyszalam o salonie ARTUR na ul. koszykowej i o fryzjerze Konrad. Ciekawa jestem, czy Panie potwierdzaja powyzsza opinie. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MauaM Re: salon fryzjerski VENUS IP: *.MAN.atcom.net.pl 04.02.02, 15:49 Ja też jestem ciekawa. A może którąś z Was strzygł Paweł Kaleta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: salon fryzjerski VENUS IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.02.02, 11:08 Osobiscie jestem bardzo zadowolona z KONARADA ,,SALON ARUTR,,. Super obcina oraz dobiera rewelacyjnie kolor. Weszlam do salonu majac 36 lat, wyszlam majac lat 25. Polecam. AGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: salon fryzjerski VENUS IP: *.pl 04.02.02, 17:49 Albo Jaga Hupało czy Thomas Wolf? Odpowiedz Link Zgłoś