Gość: Reksia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 13:09 Czy ktoś go używał??? Chciałabym sobie go kupić, ale nie wiem jak się zachowuje na buźce. Mam tłustą cerę ze skłonnością do zaskórników. Z góry dziękuję za odpowiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: REVLON Colorstay - podkład IP: 80.50.17.* 05.10.03, 17:29 Witam.Bardzo polecam Tobie ten podkład. Ja wypróbowałam już kilkadziesiąt innych podkładów i uważam,że Colorstay to najlepszy podkład dla cery przetłuszczającej się. Jeśli nie masz zbyt jasnej karnacji to kolor 04 sand beige będzie odpowiedni. Podkład ten spełnia swoją rolę znakomicie: jest bardzo trwały( najtrwalszy jaki używałam),nie spływa z twarzy nawet po kilku godzinach, nie tworzy maski i nie wchodzi w pory i matuje.Wystarczy przypudrować potem lekko twarz pudrem transparentnym. Jest dla mnie po prostu rewelacyjny. Bardzo ważne jest odpowienie przygotowanie twarzy przed nałożeniem. Niegdy nie nakładaj kremu matującego przed nałożeniem tego podkładu tylko lekki kremik nawilżający-to bardzo ważne! Ja obecnie nakładam cieniuką warsewkę Re-lipid Dax Cosmetics i skóra ma odpowieni poślizg. Na prawdę polecam. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sammy Re: REVLON Colorstay - podkład IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.03, 17:40 Przylaczam sie do zdania poprzedniczki. Swietny podklad dla tych kobietek, ktora pragna cos ukryc :) Idealnie sie rozprowadza, nadaje szlachetnosci cerze, nie podkresla porow i co najwazniejsze - nie warzy sie i nie ciemnieje na twarzy ani nie wchodzi w zmarszczki mimiczne. Stosuje go zawsze zima, bo moim zdaniem na lato jest zbyt ciezki. W zimowych warunkach spisuje sie idealnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: REVLON Colorstay - podkład IP: 80.50.17.* 05.10.03, 17:52 Zapomniałam dodać, że nie zatyka porów i nie przyczynia się do powstawania zaskórników. Trzeba tylko pamiętać o dokładnym demakijażu twarzy wieczorem, ponieważ ten podkład jest bardzo trwały. Podaję jeszcze link gdzie możesz poczytać inne opinie: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=651a6c1f90ab0cb7aad9841bc29e8b25&cmd=details&itemid=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REksia Re: REVLON Colorstay - podkład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 20:34 Wielkie dzięki ..na pewno go kupię tylko muszę poczekać na kaskę..Mam bardzo jasną karnacje, ale myśle, że znajde dla siebie coś odpowiedniego ;) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: REVLON Colorstay - podkład IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 11:06 Równiez uzywam tego podkładu , próbowałam naprawdę wielu, ale ten jest najlepszy. Wspaniale maskuje niedoskonałości mojej cery a poza tym utrzymuje sie bardzo długo na skórze. Mam jasna karnację i wybrałam nr 2, cena ok 70 zł ale warto jedyny mankament to słoiczek bez dozownika. Odpowiedz Link Zgłoś