evelinee 15.08.08, 16:27 jaki jest dla Was najlepszy deo w kulce? coś ogólnie znanego, dostępnego czy jakieś "specyfiki" z apteki?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marchewek_r Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 15.08.08, 16:47 Etiaxil - z apteki. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenna20 Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 15.08.08, 18:11 "odwrócona" rexona z aloesem :-0 dla mnie- nie do zdarcia... Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 15.08.08, 18:19 AA rózowy albo zielony Odpowiedz Link Zgłoś
nelly87 Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 16.08.08, 14:30 E tam, niebieski jest najfajniejszy z AA :D Odpowiedz Link Zgłoś
mammalka Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 16.08.08, 21:41 Potwierdzam Rexona z aloesem - super! Zmieniłam ostatnio na AA różowy i chyba na razie przy nim pozostanę, świeżutki zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja004 Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 20.08.08, 17:25 Oto i ONE: *Dove Go fresh Grapefruit&lemon Grass *AA Deo-Fresh(zielony) *Soraya deo-fresh I to chzba wszytskie the besty...jak sobie cos przypomne to napisze hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 15.08.08, 19:26 Vichy z zielona zakretka. Jedyny produkt Vichy jakiego uzywam, bo poza tym nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwkam Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 16.08.08, 21:58 ja też-Vichy w kulce z zieloną zakretką Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 24.10.08, 22:13 vichy z zielona zakretka, przylaczam sie:D jak dla mnie jedyny skuteczny antyperspirant. Odpowiedz Link Zgłoś
gory_szalenstwa Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 15.08.08, 19:44 najlepsze są dla mnie kulki z Oriflame. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly87 Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 16.08.08, 14:30 To z Oriflame jest coś dobrego? Nie wiedziałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 15.08.08, 20:25 Od kilku lat najczesciej kupuje Palmolive, dla mnie niezawodny. Moze jednak brudzic ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
blu-13 Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 15.08.08, 20:31 Adidas z niebieską zakrętką Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 nivea z lemon grass 15.08.08, 21:24 evelinee napisała: > jaki jest dla Was najlepszy deo w kulce? coś ogólnie znanego, dostępnego czy > jakieś "specyfiki" z apteki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: nivea z lemon grass 15.08.08, 23:13 Lubię Nivea dry, klasyczny zapach oraz lotosowy Yves Rocher - przecudny zapach. A przeciwpotowo - Antidral, z apteki, 2-3 razy tygodniu na noc, tylko nie po depilacji. Odpowiedz Link Zgłoś
cantatrice_chauve Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 16.08.08, 14:05 adidas z żółtą nakrętką, nie do przebicia od lat.. najtrudniejsze i najbardziej stresujące spotkanie przetrwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 16.08.08, 22:04 Mój ulubiony od baaaardzo dawna to Rexona Crystal Clear Pure - ta z czarną koszulką na opakowaniu. Tylko kulka, nie mogę używać żadnych sprayów bo mnie podrażniają. Świetny i niedrogi a skuteczny deo, no i co najważniejsze, jedyny który naprawdę nie brudzi ciemnych ubrań. No i nie podrażnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pustynna_roza Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 25.10.08, 17:31 > podrażniają. Świetny i niedrogi a skuteczny deo, no i co najważniejsze, jedyny > który naprawdę nie brudzi ciemnych ubrań. No i nie podrażnia. > > Mi brudzil ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 27.10.08, 10:18 Nie brudzi, ale ostatnio przestałam go używać, bo stał się mało skuteczny jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-rzena Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 17.08.08, 13:09 a ja mam ostatnio lady speed stick aloesowy w kulce i jestem bardzo zadowolona - działa przez cały dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 20.08.08, 20:16 dove z ciemno niebieska nakretka. ♥ Macius 10.05.2002 Odpowiedz Link Zgłoś
badziaa Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 21.08.08, 22:53 a ja mam nowy lady speed stick teen spirit - ślicznie pachnie. wcześniej miałam kulki z lady speed stick, ale ten teen spirit, to hicior! Odpowiedz Link Zgłoś
monikawuwua Tylko adidas 21.08.08, 16:10 Pieknie pachnie, długo działa i jest baaardzos skuteczny!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 21.08.08, 23:19 Vichy w kulce z zieloną i białą zakrętką, SVR. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 22.08.08, 15:24 mnie sie spodobala isana :D 3-4 zl. moj portfel zadowolony i ja, bo ladnie pachnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evelinee Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 24.10.08, 21:44 ja już od kilku tygodni używam LSS:) bardzo dobry na mojąskóre jest, nie zostawia plam, nie umozliwia potowi przedostania isębna zewnątrz i ładnie pachnie. jak ktoś szuka dobrego antyperspirantu to polecam lady speed stick Odpowiedz Link Zgłoś
krakow.malopolskie Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 24.10.08, 23:56 najkuteczniej zapobiega poceniu - adidas. natomiast najbardziej lagodny dla skory i komfortowy w uzytkowaniu jest wg mnie nivea double effect. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 25.10.08, 00:10 używam rexony oxygen, bo nie brudzi ubrań, dość dobrze zapobiega poceniu i nie pachnie. Od zapachu mam balsam do ciała lub perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
pustynna_roza Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 25.10.08, 17:33 sigrid.storrada napisała: > używam rexony oxygen, bo nie brudzi ubrań, dość dobrze zapobiega poceniu i nie > pachnie. Od zapachu mam balsam do ciała lub perfumy. Ja tez chyba najbardziej lubie Rexone, ale niestety ten tez mi brudzi ubrania, jeszcze nie znalazlam takiego ktory by NIE brudzil ;- ( Odpowiedz Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 25.10.08, 21:30 Może za szybko wkładasz ubrania? Ja mam taki patent, że smaruje się antyperspirantem przed myciem zębów, jak skończę szorować to już pachy są bardziej suche i wtedy mogę włożyć bluzkę. Są oczywiście takie dezodoranty, na które nawet ten patent nie pomaga, no ale na rexonę jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 26.10.08, 08:37 Adidas. Od kilku lat tylko on mnie nie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelowa_mumi Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 26.10.08, 10:46 nivea - nie brudzi i dziala cala dobe Odpowiedz Link Zgłoś
ayame81 Re: najlepszy dezodorant w kulce wg Was 26.10.08, 14:33 Adidas sensitive nie brudzi ubrań i ładnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś