puz2 11.09.08, 16:03 Może ktoś z Was wie w jakim sklepie można kupić błyszczyk do ust z połyskiem błękitnym?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olesiam Re: Błyszczyk do ust z połyskiem błękitnym-gdzie 11.09.08, 23:50 Benefit-Sephora,Diane Brill-Douglas,Givenchy,Lancome. Odpowiedz Link Zgłoś
puz2 Re: Błyszczyk do ust z połyskiem błękitnym-gdzie 12.09.08, 11:04 Dzięki serdeczne za informacje ale moze ktoś sie orientuje jakie są ceny tych błyszczyków??????? Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Błyszczyk do ust z połyskiem błękitnym-gdzie 12.09.08, 23:51 W wiekszosc drogerii - taki polysk ma np. Gloss Menthol Bourjois. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Błyszczyk do ust z połyskiem błękitnym-gdzie 13.09.08, 16:45 błyszczyki z błękitnym polyskiem sa chyba teraz modne, wszedzie ich pełno... Odpowiedz Link Zgłoś
evitka21 Re: Błyszczyk do ust z połyskiem błękitnym-gdzie 16.09.08, 12:53 widziałam ostatnio taką serię w inglocie (sklepie)- takie zakręcane z aplikatorem w przezroczystych kanciastych opakowaniach. Jest ich z osiem kolorów, są takie wyraźnie opalizujące na różne kolory i jest też taki właśnie z niebieskim. To najbardziej przebiajający niebieski jaki widziałam, jak dla mnie pozostałe są niebieskie raczej w opakowaniu tylko Odpowiedz Link Zgłoś
nelly87 Re: Błyszczyk do ust z połyskiem błękitnym-gdzie 16.09.08, 14:50 Tak, szkoda tylko, że uwydatniają żółć zębów Odpowiedz Link Zgłoś