Dodaj do ulubionych

Kororowe oczęta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 10:57
Witam wszystkie forumowiczki !
Mam problem, w sumie od zawsze. Otoz jedno moje oczko jest zielone, a drugie
niebieskie... co mam z tym zrobic, bo wydaje mi sie, ze oprocz oryginalnosci
bardzo pieknie to to nie wyglada... Pozdrawiam i z gory dziękuje - Ania
Obserwuj wątek
    • delie Re: Kororowe oczęta 14.10.03, 10:59
      zaloz kolorowe soczewki kontaktowe albo przestan sie tym przejmowac.
      pozdrawiam,
      • Gość: Ania Re: Kororowe oczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 11:21
        A nie orientujesz sie może ile takie soczewki mogą kosztować ? I gdzie można je
        kupić ? Czy da sie przez internet czy musze isc do lekarza ??
        • delie Re: Kororowe oczęta 14.10.03, 12:17
          Kazdy wiekszy optyk ma w swojej ofercie takie szkla-czasem sie na nie czeka
          kilka dni, bo zazwyczaj sprowadzaja je na zyczenie. O ile wiem to jedyne
          dostepnie na polskim rynku, a w kazdym razie najbardziej popularne, soczewki
          kolorowe to "Freshlook". Sa to soczewki jednomiesieczne-cena pary ok. 150 PLN.
          Polecam jednak pojsc wczesniej do lekarza, aby sprawdzil, czy ma przeciwskazan
          do ich noszenia w Twoim przypadku i okreslil krzywizne soczewki-w przypadku
          niektorych soczewek ma to znaczenie. Ja nosze jednodniowe, ale nie kolorowe,
          wiec dokladniejszych informacji nie jestem w stanie Ci udzielic. Uwazam jednak,
          ze takie dwukolorowe oczy sa bardzo oryginalne i nie nalezy ich ukrywac, a tym
          bardziej meczyc oko soczewkami (Barbra Sterisand i David Bowie maja tez
          dwukolorowe oczy i wcale tego nie ukrywaja-on ma nawet jedno niebieskie, a
          drugie brazowe!). Pozdrawiam, Delie
        • Gość: Monia Re: Kororowe oczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 13:37
          Czesc,
          kolory soczewek i ich ceny mozesz obejrzec na stronie www.soczewki.com3.pl

• Gość: Nika Re: Kororowe oczęta IP: 195.187.102.* 14.10.03, 12:14
      No, coś ty, dlaczego to miałoby być brzydkie? Mam koleżankę o takich oczach,
      jest to jedna z najpiękniejszych dziewczyn jakie znam, masa facetów mówi o niej
      z zachwytem, zwłaszcza te oczy są uważane za coś rewelacyjnego i niebanalnego.
      Oczywiście rzecz wymaga dopasowania sobie odpowiedniego makijażu. Koleżanka jest
      jasną blondynką, cienie do powiek dobiera raczej w szarościach, choć ostatnio
      miała piękne śliwkowe - nie wiem jak wyglądasz, bo może Tobie by to nie
      pasowało, ale poeksperymentuj, bo można z tej oryginalności uczynić atut,
      zamiast się zamartwiać, jak to zamaskować.
    • Gość: Iza Re: Kororowe oczęta IP: 194.181.200.* 14.10.03, 14:33
      Kolorowe soczewki dostępne są we wszystkich większych optykach, szczególnie z
      zerówkami nie powinno być kłopotu. Będziesz mogła kupić każdą soczewkę w innym
      odcieniu tak aby wyrównać różnice w kolorach tęczówki.
      Najpierw jednak okulista musi dobrać średnicę soczewki odpowiednią do twoich
      oczu.
      Miesięczne kolorowe kosztują ok 100 zł + płyn do pielęgnacji.
    • Gość: cinka Re: Kororowe oczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 19:04
      soczewki johnsona kolorowe 2-4 tygodniowe kosztuja 160 zl/3 pary.

ale ja tez jestem za tym zeby tego nie ukrywac!
      wedlug mnie wyglada to niezwykle intrygujaco, i absolutnie nie szpeci!
    • Gość: anka Re: Kororowe oczęta IP: *.markom.krakow.pl / 192.168.1.* 14.10.03, 23:35
      Aniu! Nic z tym nie rób!!! Sama chciałabym być tak oryginalna! Przecież chyba
      jakiś nikły procent ludzi ma taką cechę. A Ty chcesz się tego pozbawić?! :-(((
      Wiesz, spotkałam dawno temu pewnego faceta, obłędnie przystojnego, pachnącego
      tak, że można zwariować i w dodatku jedno oko miał niebieskie a drugie
      brązowe... No, to było niesamowite! Później tak się zastanawiałam, czy on nie
      miał jakichś szkieł, żeby właśnie być atrakcyjniejszym... Tego się już nie
      dowiem. Ale te oczy.... :-)
      Pozdrawiam!
      Imienniczka - Ania :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka