14.10.10, 19:04
Dziecko dostało kaszlu; nieprawdopodobne,i to jeszcze jesienią,straszne,nieprawdaż? Jestem tym samym wyrodna. Dziecko się umalowało moimi kosmetykami,dla zabawy zupełnie,po za dom nie wychodzi,to grzech,koniec świata,jestem taka zła,nie?
Zapomniałam o czymś powiedzieć,to przestępstwo,żądam ubezwłasnowolnienia mnie,jestem chora,to choroba.Jestem kłamcą też.Boszzzz... Co za wyrodne ludzie chodzą po tym świecie,no bo jak ta można,to niedopuszczalne to co ja wyprawiam... Podły chadowiec jestem.suspicious
--
Ludzie zdaje się lubią zwalać wszystko na naszą chorobę.Teraz to już nie nasz argument,tylko ich.
Obserwuj wątek
    • sensi41 Re: Ło matko 14.10.10, 20:53
      Przebijam.
      Zabronić dzieciowi pracy dorywczej w sklepie-to jest podłośćwink
      A co do Ciebie-jak mniemam ktoś poczucie winy wywołał?Czy Ty tak sama się oskarżasz?
      Dziecia sie przeziębiają,malują mordki,bo tak lubią (patrz film "I kto to mówi 2",my z siostrą zawsze matce całą pomadkę zużyłysmy i to nie tylko do twarzybig_grin ).
      Jesteś dobrą mamą-czytałam bloga.
      Pozdrawiam.
      • czubata Re: Ło matko 14.10.10, 21:35
        No ja jestem aż tak stuknięta że nawet rozumiem że to rzeczy normalne,tylko normalsom to trudno zrozumieć.Świat wariuje,naprawdę.https://emotikona.pl/emotikony/pic/puk-puk.gif

• poetkam Re: Ło matko 14.10.10, 21:37
      No tak, nie dość, że dziecko się rozchorowało i Tobie nie jest z tym dobrze, to jeszcze poczucie winy w Tobie wywołuje. Misiek? Mam ochotę go pacnąć w łeb. Mogę?
      Dziewczyno złota, co ja będę Ci pisać. Jesteś dobrą mamą i o tym wiesz, ale nie dziwne, że Ci źle, kiedy Cię dołują i nie doceniają.
      Mam nadzieję, że obecnie sytuacja jest lepsza?
      ---
      "Bytka abo ne bytka to je zapytka"
      ---
      poetkowewiersze.blox.pl/html
      • czubata Re: Ło matko 14.10.10, 21:52
        Czytam twojego bloga,poetkam.Szukam ukojenia i zrozumienia,ty wiem że rozumiesz,więc zatapiam się w lekturze.Sytuacja jest na tyle dobra że ja jestem wściekła,kiedy jestem wściekła wtedy mam siłęwink
        • czubata Re: Ło matko 14.10.10, 21:58
          Przez moment się zastanowiłam czy aby nie trafił swój na swojego,bo te jego nastroje...
          Ale nie,to się jednak nie kwalifikuje;Misiek to nie człowiek depresji,to człowiek pracy i honoru <rzyg>
          • kara.mija Re: Ło matko 15.10.10, 10:03
            On pewnie jakiegoś stresa ma - może w pracy? Odreagował se i tyle.
            Dla spokojności Twojej ja jestem gorszą matką - moja prawie 4-latka wczoraj sobie obcięła włosy - piękne loki z jednej strony, obcięła 2 pazokcie u lewej ręki i jeden u prawiej ( to mogło zaboleć bo dość krótko) i wycięła dziurę w koszulce. A gdzie ja wtedy byłam o Wyrodna (też mnie pytaniem takim potraktowano)? A byłam tam gdzie nie miałam prawa być - w toalecie. Zostawiłam ją na chwilę, w pokoju, z kartkami do wycinania i dziecinnymi zaogrąglonymi nożyczkami.
            • czubata Re: Ło matko 15.10.10, 12:18
              No,no tak to własnie jest.
              Klaudia pod presją ojca tak ostro zmywała makijaż że dzisiaj ma zaczerwienioną skórę zwłaszcza pod oczami,wygląda jakby z cugu nie wychodziła tydzień.wink
            • sensi41 Re: Ło matko 15.10.10, 13:42
              i krzyczała do Ciebie: mamo ja wcinam.
              a Ty szczęsliwa,bo może dzieć niejadek: a wcinaj sobie,wcinajbig_grin
              • czubata Re: Ło matko 15.10.10, 13:53
                Karra.mia napisała: On ma pewnie jakiegoś stresa w pracy...

To jak ma stresa w pracy,to niech rzuci prace,ja pitole,po co ma mnie to zdrowie ruinowaćbig_grin
                Będziemy wtedy wszyscy bezstresowi i szczęśliwi,a dzieci będą mogły spokojnie się malować i obcinaćwink

• kebli Re: Ło matko 15.10.10, 13:54
      Po pierwsze to się nie daj big_grin
      Po drugie, ło matko jak ja wam dziewczyny zazdroszczę smile też już bym chciała mieć takie zguby i kłopoty z niemi smile
      • sensi41 Re: Ło matko 15.10.10, 14:03
        Kebli chcesz to odstapię Ci swoje wink Zwłaszcza to starsze.
        • kara.mija Re: Ło matko 15.10.10, 23:23
          Ja mogę swoje młode pożyczyć na jakiś czas albo odzielnie albo w duecie smile
          Co do stresa to już nauczyłam się tak wprost odbijać piłkę i mówić żeby się na mnie nie wyrzywał jak ma jakiś problem. Zazwyczaj nie jest zadowolony z tego co widać po minie ale potem jakoś wszystko wraca do porządku dziennego. Nie dawaj się !!!
          A mała naprawdę niejadek jest smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka