Dodaj do ulubionych

Zasnę dzisiaj spokojnie

22.03.17, 19:01
Jarosław Kaczyński jest bezpieczny w Londynie i nic mu nie grozi. Zapewnił własnie w TV pan Terlecki. Ufff
A swoją drogą to te Kaczyniaki jakieś niefartowne są. Jak nie wulkan to zamach, zawsze wiatr w oczęta
Obserwuj wątek
    • lech1966 Re: Zasnę dzisiaj spokojnie 22.03.17, 19:04
      Sikorski też był na zakupach,,też mogła mu spaść na głowę cegła z drewnianego budynku..
    • indeed4 O, następny.... 22.03.17, 19:08

"Zamach w centrum Londynu. A co interesuje Polaków? Tylko Jarosław Kaczyński i żarty z tej wizyty"

natemat.pl/204275,zamach-w-centrum-londynu-a-co-interesuje-polakow-tylko-jaroslaw-kaczynski
      • zoro_wieczorowo_poro Re: O, następny.... 22.03.17, 19:10
        to chyba dobrze że Naród o szeregowego posła się martwi?
        • indeed4 Re: O, następny.... 22.03.17, 19:14
          Nawet bardzo dobrze. Tyle, że pamiętam też ten sam Naród z FK, jak podobnie "martwił" się 10 kwietnia 2010.
          • titerlitury Re: O, następny.... 22.03.17, 19:23
            Mylisz się. Dobrze pamiętam ten dzień. Ludzie sobie składali kondolencje na ulicach, byli przygnębieni i smutni, zupełnie bez znaczenia jakie mieli poglądy. Odczuwało się bolesną, niepowetowaną stratę.
            Wszystko się zmieniło od momentu gdy podjęto całkowicie irracjonalną decyzję o pochowaniu małżonków Kaczyńskich na Wawelu. A potem zrobiono z tej tragedii taki cyrk, że całkowicie zbeszczeszczono pamięć o 96 zmarłych.
            • indeed4 Re: O, następny.... 22.03.17, 19:29
              > pamiętam też ten sam Naród z FK
            • lech1966 Re: O, następny.... 22.03.17, 19:32
              Nie zwalaj całej winy na Wawel titer.... fakt faktem że to było początkiem podważania roli urzędu Prezydenta itp. itd. Ale to co stało się potem było jednym pasmem nieszczęść i początkiem niepowodzeń wszystkich służb i urzędów państwowych. Było początkiem kłamstw, zaniechań i manipulacji ze strony instytucji rządowych .
              Nie jestem wyznawcą "sekty smoleńskiej" ale jest tyle znaków zapytania że każdy obywatel Polski ma wątpliwości co do tej katastrofy
              • titerlitury Re: O, następny.... 22.03.17, 19:34
                To mnie chyba odebrano obywatelstwo zaoczne, i rzeszom całym znanych mi osób.
                • lech1966 Re: O, następny.... 22.03.17, 19:40
                  Mnie się Wawel też nie podoba,,ale tak samo mi się nie podoba to co działo się później. Cała ta otoczka zbyt brzydko pachnie,,, i nie potrafię przejść nad tym obojętnie..
              • religijnych.uczuc.obraza Re: O, następny.... 22.03.17, 22:22
                A jakież sà wątpluwości co do przyczyn i przebiegu katastrofy?
                • religijnych.uczuc.obraza Re: O, następny.... 22.03.17, 22:22
                  Wątpliwości.
                • lech1966 Re: O, następny.... 22.03.17, 23:45
                  religijnych.uczuc.obraza napisał:

> A jakież sà wątpluwości co do przyczyn i przebiegu katastrofy?

To akurat nie budzi wątpliwości,,ale wszystko PO już tak..
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: O, następny.... 23.03.17, 08:44
                    Więc lepiej niech partia rządząca skończy te cyrki wokół katastrofy a poseł Kaczyński przestanie bredzić na drabince że są coraz bliżej prawdy.
    • szwampuch58 Re: Zasnę dzisiaj spokojnie 22.03.17, 19:12
      Mam nadzieje ze" klasyka" nie odwolaja...minuta ciszy i niech graja:
      www.dfb.de/fileadmin/_processed_/csm_120714-collage-deutschland-england_bc90b9c7af.jpg
      • prof.pisduszko Czy mamy z GB jakąś umowę, że jakby nie daj Boże 23.03.17, 00:01
        wiadomo co, to nie Scotland Yard, tylko błaszczykowa policja i ziobrowa prokuratura oraz macierewiczowa komisja...
        No wiecie, odpukać w niemalowane, żeby - jakby co - nie trzeba było Broszki, czy tam kogo ciągać za zdradę dyplomatyczną.
    • lionold Re: Zasnę dzisiaj spokojnie - ja również 22.03.17, 23:55
      i będę śnił, że poranek będzie bardziej radosny.
      • cronny Nadal jestesmy w UE, w nocy nie uchwalili polexitu 23.03.17, 09:52
        p. prezydent nie ma nic do podpisania i - jeśli mu p. Antoni nie podrzuci na biurko nowej sterty dymisji i nominacji do podpisu - może spokojnie jechać na narty.
        • prof.pisduszko Polexit to byłby miły prezent dla p. May od LK 23.03.17, 09:58
          ale. że się z nim nie spotkała, to za karę musi się obejść smakiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka