zoro_wieczorowo_poro 22.03.17, 19:01 Jarosław Kaczyński jest bezpieczny w Londynie i nic mu nie grozi. Zapewnił własnie w TV pan Terlecki. Ufff A swoją drogą to te Kaczyniaki jakieś niefartowne są. Jak nie wulkan to zamach, zawsze wiatr w oczęta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech1966 Re: Zasnę dzisiaj spokojnie 22.03.17, 19:04 Sikorski też był na zakupach,,też mogła mu spaść na głowę cegła z drewnianego budynku.. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 O, następny.... 22.03.17, 19:08 "Zamach w centrum Londynu. A co interesuje Polaków? Tylko Jarosław Kaczyński i żarty z tej wizyty" natemat.pl/204275,zamach-w-centrum-londynu-a-co-interesuje-polakow-tylko-jaroslaw-kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: O, następny.... 22.03.17, 19:10 to chyba dobrze że Naród o szeregowego posła się martwi? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: O, następny.... 22.03.17, 19:14 Nawet bardzo dobrze. Tyle, że pamiętam też ten sam Naród z FK, jak podobnie "martwił" się 10 kwietnia 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: O, następny.... 22.03.17, 19:23 Mylisz się. Dobrze pamiętam ten dzień. Ludzie sobie składali kondolencje na ulicach, byli przygnębieni i smutni, zupełnie bez znaczenia jakie mieli poglądy. Odczuwało się bolesną, niepowetowaną stratę. Wszystko się zmieniło od momentu gdy podjęto całkowicie irracjonalną decyzję o pochowaniu małżonków Kaczyńskich na Wawelu. A potem zrobiono z tej tragedii taki cyrk, że całkowicie zbeszczeszczono pamięć o 96 zmarłych. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: O, następny.... 22.03.17, 19:32 Nie zwalaj całej winy na Wawel titer.... fakt faktem że to było początkiem podważania roli urzędu Prezydenta itp. itd. Ale to co stało się potem było jednym pasmem nieszczęść i początkiem niepowodzeń wszystkich służb i urzędów państwowych. Było początkiem kłamstw, zaniechań i manipulacji ze strony instytucji rządowych . Nie jestem wyznawcą "sekty smoleńskiej" ale jest tyle znaków zapytania że każdy obywatel Polski ma wątpliwości co do tej katastrofy Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: O, następny.... 22.03.17, 19:34 To mnie chyba odebrano obywatelstwo zaoczne, i rzeszom całym znanych mi osób. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: O, następny.... 22.03.17, 19:40 Mnie się Wawel też nie podoba,,ale tak samo mi się nie podoba to co działo się później. Cała ta otoczka zbyt brzydko pachnie,,, i nie potrafię przejść nad tym obojętnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: O, następny.... 22.03.17, 22:22 A jakież sà wątpluwości co do przyczyn i przebiegu katastrofy? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: O, następny.... 22.03.17, 23:45 religijnych.uczuc.obraza napisał: > A jakież sà wątpluwości co do przyczyn i przebiegu katastrofy? To akurat nie budzi wątpliwości,,ale wszystko PO już tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: O, następny.... 23.03.17, 08:44 Więc lepiej niech partia rządząca skończy te cyrki wokół katastrofy a poseł Kaczyński przestanie bredzić na drabince że są coraz bliżej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zasnę dzisiaj spokojnie 22.03.17, 19:12 Mam nadzieje ze" klasyka" nie odwolaja...minuta ciszy i niech graja: www.dfb.de/fileadmin/_processed_/csm_120714-collage-deutschland-england_bc90b9c7af.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
prof.pisduszko Czy mamy z GB jakąś umowę, że jakby nie daj Boże 23.03.17, 00:01 wiadomo co, to nie Scotland Yard, tylko błaszczykowa policja i ziobrowa prokuratura oraz macierewiczowa komisja... No wiecie, odpukać w niemalowane, żeby - jakby co - nie trzeba było Broszki, czy tam kogo ciągać za zdradę dyplomatyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Zasnę dzisiaj spokojnie - ja również 22.03.17, 23:55 i będę śnił, że poranek będzie bardziej radosny. Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Nadal jestesmy w UE, w nocy nie uchwalili polexitu 23.03.17, 09:52 p. prezydent nie ma nic do podpisania i - jeśli mu p. Antoni nie podrzuci na biurko nowej sterty dymisji i nominacji do podpisu - może spokojnie jechać na narty. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.pisduszko Polexit to byłby miły prezent dla p. May od LK 23.03.17, 09:58 ale. że się z nim nie spotkała, to za karę musi się obejść smakiem Odpowiedz Link Zgłoś