przyypal 24.09.08, 21:02 mam ciemne włoski przy ustach. w jaki naturalny sposób można je rozjaśnić ? proszę o pomoc . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.galli Re: jak rozjaśnić włoski przy ustach ? 24.09.08, 21:13 woda utleniona (taka z apteki) rozjasnia i sprawia ze staja sie ciensze i słabsze Odpowiedz Link Zgłoś
kluska0 Re: jak rozjaśnić włoski przy ustach ? 24.09.08, 21:13 A nie lepiej wydepilować? woskiem u kosmetyczki regularnie?. Jeśli nie chcesz spróbuj mocniejszym stężeniem wody utlenionej. Odpowiedz Link Zgłoś
alka44 Re: jak rozjaśnić włoski przy ustach ? 25.09.08, 00:52 Czy te włoski przy ustach czasem nie świadczą o zaburzeniach hormonalnych? Radziłabym się zastanowić nad tym, bo może to być spowodowane chorobowo i wtedy trzeba likwidować przyczynę. W drogeriach czasem można kupić utleniacze do farb o mocy 6%, 9% 12% Taka 12% to chyba rozjśni wszystko. Albo kupić najtańszy rozjaśniacz do włosów żeby w środku był gotowy utleniacz. Wygodniejsze to od wody utlenionej bo jest to emulsja i nie trzeba za każdym razem przygotowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: jak rozjaśnić włoski przy ustach ? 25.09.08, 13:54 Najlepiej prosto pod wosk z nimi. __________________________________________________________________ "When I think that I'm over you, I'm overpowered" Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Odradzam wosk 25.09.08, 14:27 mialam minimalny jasny wąsik, mimo to moj maż czasami sie podsmiewał i mowil do mnie Marian. Wiec przy okazji wizyty u kosmetyczki zrobilam to woskiem. To moja zaufana paroletnia kosmetyczka i bardzo mi odradzala.Zrobilam raz, drugi, a teraz musze to niestety regularnie powtarzac. Włoski rosna ciemniejsze i powiekszyl sie ich obszar, zupelnie tak samo jak zaczelam robic bikini. Dzis wloski schodza mi w dol od wewnetrznej strony ud, a kiedys ich tam poprostu nie bylo. Sally Hansen ma cos takiego w swojej ofercie i zmaierzam niebawem przetestowac. Moja tesciowa tez miala takie doswiadczenia, poza tym pare znajomych. Jak sie zacznie woskowac to potem trzeba regularnie to robic. Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: jak rozjaśnić włoski przy ustach ? 25.09.08, 14:34 Krótka piłka: rozjaśniacz do włosów na twarzy w kremie Sally Hansen. Wygląda to tak: i38.tinypic.com/2nsaw5z.jpg Na allegro kosztuje 20 zeta, uzywasz mniej więcej co 3 tygodnie, rozjasnianie trwa ok 13 minut, efekt jest super, uzywam od dwóch lat a nie wykorzystałam jeszcze nawet połowy opakowania. Chyba prędzej się przeterminuje niż ja to wykorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
women1984 Re: jak rozjaśnić włoski przy ustach ? 01.10.08, 20:02 a czy można ten produkt dostać w sklepach czy tylko przez internet? Trochę sie rozglądałam, ale nie było:/ Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: jak rozjaśnić włoski przy ustach ? 02.10.08, 10:43 mozna w sklepach, zalezy skad jestes. a tu masz sklep internetowy: urodaonline.pl/sally-hansen-2000-rozjasniacz-do-wlosow-na-twarzy-p-1222.html Odpowiedz Link Zgłoś
lilubeauty Re: jak rozjaśnić włoski przy ustach ? 03.10.08, 00:28 przyypal napisała: > mam ciemne włoski przy ustach. w jaki naturalny sposób można je rozjaśnić ? > proszę o pomoc . Polecam 2 zabiegi laserem LightSheer (ok.100 zł jeden) i masz spokój na zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś