aniaa777 28.09.08, 13:48 witam, czy znacie moze jakis szampon do wlosow ktory ladnie pachnie ale nie tylko z butelki ale potem, na wlosach? i przy okazji ulatwia rozczesywanie... znacie taki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: pachnący szampon 28.09.08, 14:47 jedynym szamponem, ktory czuję na swoich włosach po umyciu jest szampon joanna bajka :D jest o zapachu truskwki, coli i gumy balonowej :D wiec nie wiem czy o takie zapachy ci chodziło... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa777 Re: pachnący szampon 28.09.08, 15:17 hehe, niezupelnie o takie ale dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
elus7 Re: pachnący szampon 28.09.08, 15:33 Nivea Diamond gloss. przepiękny zapach i w butelce i na włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: pachnący szampon 28.09.08, 16:14 tylko, że po jego uzyciu nie da sie rozczesac wlosów :] Odpowiedz Link Zgłoś
nelly87 Re: pachnący szampon 28.09.08, 19:05 Ja nie miałam takich problemów :) Generalnie nie przepadam za firmą Nivea, ale ten szampon rzeczywiście jest niezły Odpowiedz Link Zgłoś
milusinska_binka Re: pachnący szampon 28.09.08, 23:45 Herbal Essences - Fruit Fusions CITRUS LIFT. Szampon i odzywka (osobne butelki)dla dobrego rozczesania. Włosy pachna przecudnie i co wazne - zapach dlugo sie trzyma:) Odpowiedz Link Zgłoś
lookbill Re: pachnący szampon 29.09.08, 11:01 Zgadzam się z Tobą, faktycznie zapach cudny. Niestety po trzech myciach tym szamponem zrobiły mi się swędzące strupy na głowie, na które musiałam natychmiast kupic Nizoral :( Nie każdemu więc służy ten szampon, zresztą pewnie jak każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: pachnący szampon 29.09.08, 11:12 o, ja też go lubię, i mi służy dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
delecta Re: pachnący szampon 29.09.08, 22:16 A czy jest jakiś szampon o zapachu mięty? Wieki temu był - o nazwie "Miętowy"... Albo "Zielone Jabłuszko"... (tego jabłuszka na oczy nie widziałam, ale kuzynka ma walizę kosmetyków do kąpieli o pieknym zapachu i mówiła, że wiele laty temu był w Polsce podobnie pachnący szampon). Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: pachnący szampon 01.10.08, 12:34 Timotei przeciwłupieżowy jest z miętą. Poza nim jest jeszcze taki Head & Shoulders, ale nie wiem czy ich zapachy są trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
agrado_22 Re: pachnący szampon 01.10.08, 12:06 Wszystkie Herbale mają super zapachy utrzymujące się długo na włosach. kolejny plus, że są bardzo wydajne i świetnie się pienią. niestety, to jedyne zalety: nie pomogły moim wysuszonym włosom. odżywki też są marne. Odpowiedz Link Zgłoś
gory_szalenstwa Re: pachnący szampon 01.10.08, 12:12 nabłyszczający z Yves Rocher Odpowiedz Link Zgłoś