Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w W-wie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 11:23
Czy macie czasem (zawsze) wrazenie, ze nie ma porozumienia duchowego miedzy
wami a waszym fryzjerem? Dwa dni temu zrobilam sobie pasemka/balajage (nie
wiwm jak to sie pisze). Prosilam o kolor zblizony do mojego, zeby to
wyglądalo bardzo naturalnie, prawie niewidocznie! A co mam?!!!!!!!!!!
Wygladam jak aniol!!!! Blond pasemka przy moich mysich wlosach szatynki to
koszmar!
Czy ktoras z was zna fryzjera, ktory potrafi doradzic co dla danej osoby
bedzie dobre? Taki, ktory popatrzy na ciebie i powie w jakiej fryzurze bedzie
ci dobrze.Moze trzeba poczekac kilka m-cy, zapuscic i zrobic to,tamto czy owo.
Za uslugi takiego fryzjera jestem gotowa slono zaplacic, czekac m-c na wizyte
itd.
Pomocy!!! Pozdrawiam M.
Obserwuj wątek
    • Gość: monia76 Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.u.mcnet.pl 16.10.03, 12:05
      sprobuj mk de varsovie na zelaznej
    • delie Re: dobry fryzjer w W-wie 16.10.03, 12:25
      Sebastian z Atelier Leszka Czajki na Nowogrodzkiej.
    • Gość: Margoo Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:15
      Jeśli rzeczywiście koszty nie grają dla Ciebie roli, to bardzo polecam p. Ewę
      Iwanicką z Jacques Dessange. Doradzi co zrobić z obecną fryzurą i jaka ma być
      ta "docelowa" długość i kształt. Ja od kilku miesięcy, za jej poradą,
      zapuszczam włosy, chodząc regularnie do niej na lekkie podcięcie i "nadanie
      kształtu" fryzurze. Naprawdę polecam.
      Tel. 653 64 98 - zazwyczaj umawiam się do niej z kilkudniowym wyprzedzeniem i
      nie ma z tym problemu.
    • Gość: Margoo Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:15
      nie ma z tym problemu.
    • Gość: Margoo Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:16
      nie ma z tym problemu.
    • Gość: Margoo Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:17
      nie ma z tym problemu.
    • Gość: Margoo Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:18
      nie ma z tym problemu.
    • Gość: Margoo Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:18
      nie ma z tym problemu.
    • Gość: Margoo Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:19
      nie ma z tym problemu.
    • Gość: Margoo Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:19
      nie ma z tym problemu.
    • Gość: Margoo Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:20
      nie ma z tym problemu.
    • Gość: Margoo Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:20
      nie ma z tym problemu.
      nie ma z tym problemu.
      • Gość: Magda Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 13:52
        Dzieki serdeczne za wszystkie odpowiedzi. Poniewaz Margoo baaardzo zachwala
        (zartuje, zartuje)pewnie sprobuje skontaktowac sie z ta pania. W Twoim
        post'cie(?) brzmi to naprawde jak to co sobie wymarzylam.
        Dzieki jeszcze raz. Pozdrawiam M.
        • Gość: Margoo Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 14:41
          O rany - dopiero teraz zauważyłam, ze mój post wysłał się tyle razy.....
          Przepraszam - nie mam pojecia co sie stało.
          • marta_km Re: dobry fryzjer w W-wie 01.11.03, 16:14
            czy to w tym zakładzie specjalizują się w robieniu trwałej takiej jak u Sarah
            z "Seksu w wielkim mieście"?:) Coś mi się zdaje, że czytałam gdzieś na ten
            temat w jakimś babskim piśmie. Zależy mi na dobrej trwałej, na długie i dość
            cienkie włosy.
      • mb34 Re: dobry fryzjer w W-wie 16.10.03, 15:00
        Margoo, znalazlam krotka info na temat tego zakladu w sieci. Nie jestem gwiazda
        telewizji i nie chce byc. Finansowo pewnie by mnie nie zabila wizyta tam, ale
        boje sie, ze to jakies strasznie snobistyczne miejsce, w ktorym bym sie czula
        jak bida. Co ty o tym sadzisz? No, pewnie, nie wiesz czy moze jestem jednak
        taka bida, ale przy zalozeniu ze nie taka totalna.
        Sprawa finansow, czy mozesz podac rzad wielkosci np za strzyzenie (asekuracja,
        zebym nie spadla z krzesla). Troche sie pocieszam, ze polskie gwiazdy telewizji
        nie zarabiaja jednak tyle co gdzie indziej.
        Pozdr. Magda
        • Gość: Margoo Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 15:08
          Gwiazdą z pewnością nie jestem (i to nie tylko telewizji :-))) a w tym salonie
          czuję się bardzo swobodnie i mam uczucie, że fryzjerowi zależy na tym, żebym
          była zadowolona. Nigdy też nie widziałam tam żadnej gwiazdy, ale nawet gdyby -
          niespecjalnie bym się tym przejęła :-)
          Co do cen, to zazyczaj chodzę tam na balejaż i strzyżenie i wtedy rachunek
          wynosi ok. 400-500 zł. Fakt, drogo, ale przez co najmniej 1,5 miesiąca moje
          włosy układają się "same", a kolory balejażu nie spływają po kilkunastu myciach
          głowy. Nie mówię, że to jedyny salon fryzjerski, w którym jest się
          dobrze "obsłużonym", ale ja po prostu widze kolosalną różnicę (i to nie tylko w
          cenach).
      • Gość: sysia Re: dobry fryzjer w W-wie IP: 62.233.167.* 28.10.03, 14:50
        A rozwijając wontek to tak jak MARGOO najczęściej reklamują się sami
        fryjerzy.Uważajcie na to !!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Magnolia Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.crowley.pl 17.10.03, 13:31
      To ja w ramach przeciwwagi polecę Ci Anię z Dees na Elbląskiej 67. Strzyżenie z
      modelowaniem jakos około 50 zl. Mam w życiorysie chodizenie nawet do Słynnego
      Leszka Czajki i Ania jest lepsza.
      A fryzurę ślubną wymysliła mi tak cudną przy moich włosach, ze się później
      musiałam tłumaczyć,ż ewłosy to napewno własne i tylko własne
      • pensjonarka Re: dobry fryzjer w W-wie 07.11.03, 15:07
        Czy możesz podać telefon do tego salonu Dees?
    • Gość: LH Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.zapora / 217.96.25.* 17.10.03, 14:23
      Hej,
      Polecam salon Anagenna na ul. Starościńskiej i Panią Małgosię - słucha co ja
      bym chciała, ale sama też przedstawia swoje propozycje. Kiedy byłam u niej po
      raz pierwszy dosyć długo rozmawiałyśmy, tłumaczyła mi co proponuje zrobić i
      zaczesywała suche włosy, żeby dać mi jakiś obraz tego co będzie dalej. No i
      pokazała mi, dlaczego wcześniejsze strzyżenie było złe (ja sama czułam, że jest
      nie tak jak trzeba i źle się układały, ale nie wiedziałam dlaczego).
      Ceny - średnio-wyższe (strzyżenie ok. 80 zł).
      Ale i tak polecam, bo codziennie rano to mi się zwraca przy układaniu włosów :-)
      Pzdr,
      LH
      • Gość: sniegotka Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 20.10.03, 10:38
        Gość portalu: LH napisał(a):

> Hej,
        > Polecam salon Anagenna na ul. Starościńskiej i Panią Małgosię - słucha co ja
        > bym chciała, ale sama też przedstawia swoje propozycje. Kiedy byłam u niej po
        > raz pierwszy dosyć długo rozmawiałyśmy, tłumaczyła mi co proponuje zrobić i
        > zaczesywała suche włosy, żeby dać mi jakiś obraz tego co będzie dalej. No i
        > pokazała mi, dlaczego wcześniejsze strzyżenie było złe (ja sama czułam, że
        jest
        >
        > nie tak jak trzeba i źle się układały, ale nie wiedziałam dlaczego).
        > Ceny - średnio-wyższe (strzyżenie ok. 80 zł).
        > Ale i tak polecam, bo codziennie rano to mi się zwraca przy układaniu włosów
        :-
        > )
        > Pzdr,
        > LH

Ktos kiedys polecal na forum ten salon - bylam u Pni Anety i wspominam to jako
        najgorszy koszmar moijego zycia - wlosy odrastaly mi 2 lata, paniusia byla
        bezczelna i malo fachowa. Odradzam z calego serca!!!!

• Gość: sysia Re: dobry fryzjer w W-wie IP: 62.233.167.* 28.10.03, 14:44
          dla mnie nie ma lepszego salonu od effect-u na Waliców a konkretnie Daniela
          gdziekolwiek by pracował, ale wracając do salonu to wykręcona muzyka i fajny
          klimat a ceny do zniesienia 70 zł za cięcie . tel.620 44 58
    • Gość: silk Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 11:49
      WITAM!
      TWOJ PROBLEM JEST NIE TYLKO TWOIM ZMARTWIENIEM.MNOSTWO KOBIET NAPEWNO SPOTKALO
      SIE Z BRAKIEM ZROZUMIENIA ICH POTRZEB I OCZEKIWAN CO DO FRYZURY I
      KOLORU.PONIEWARZ OD PRAWIE 15 LAT ZAJMUJE SIE ZAWODOWO FRYZJERSTWEM,JEST MI
      PRZYKRO W JAKI SPOSOB MOI KOLEDZY I KOLERZANKI PO FACHU PODCHODZA DO SWOJEGO
      ZAWODU.WIARZE SIE TO Z KILKOMA CZYNNIKAMI NP. Z BRAKIEM CHECI POZNAWANIA NOWEGO
      I CO WIARZE SIE TEZ Z NIECHECIA DO UCZENIA SIE.JEST FAKTEM ZE SWIAT SIE
      GWALTOWNIE ZMIENIA,I TEZ FRYZJERSTWO PRZESZLO PRZEZ TE OSTATNIE 10 LAT MOCNA
      TRANSFORMACJE.NIESTETY NIE WSZYSCY SOBIE TO USWIADOMILI I DALEJ TKWIA W
      PRZEKONANIU ZE SA NAJLEPI I ZJEDLI WSZYSTKIE ROZUMY.DOBRY FRYZJER TO NIE TYLKO
      FACHOWE PODEJSCI DO CHEMI I ODPOWIEDNIA ZNAJOMOSC TECHNIK CIEC,W JAKI SPOSOB
      WLOSY NATURALNIE SIE UKLADJA ( WLOSY NIE ROSNA TAK SOBIE,MAJA SWOJE NATURALNE
      LINIE OPADADIA I W TRAKCIE SZTRZYZENIA TRZEBA TA ICH UMIEJETNOSC
      WYKORZYSTAC,WTEDY FRYZURA BEDZIE LEPIEJ WYGLADAC,A WLOSY BEDA BARDZIEJ PODATNY
      DO UKLADANIA.W NIEKTORYCH PRZYPADKACH NAWET PO DOBRYM CIECIU JEST POTRZEBNA
      MOCNA STYLIZACJA I SZCZOTKA,BO WLOSY MOGA BYC ALBO BARDZO SZTYWNE LUB CIENKIE I
      NIE PODATNE NA MODELOWANIE.KRUTKO MOWIAC ZE STRZYZENIEM JEST JAK Z PUZLAMI ,PO
      STRZYZENIU KARZDY ELEMENT UKLADANKI-WLOS- MUSI BYC NA SWOIM MIEJSCU,TAKI STAN
      DOBREGO UKLADANIA MOZE TRWAC MAX. 1,5 MIESIACA I TRZEBA PONOWNIE UDAC SIE DO
      SALONU BO FRYZURA STACILA TZW. FASON ),ALE TEZ TROCHE
      PSYCHOLOGGA,SOCJOLOGA,ARTYSTY,I PRZEDEWSZYSTKIM DOBREGO RZEMIESLNIKA . WARSZAWA
      JEST SPECYFICZXNYM MIEJSCEM ,MIEJSCEM LANSOWANIA SIE ,MOD NP. NA BYCIE
      GWIAZDA ,STYLISTA ( STRASZNIE TEGO TERAZ DUZO : STYLISTA OD
      WLOSOW ,PAZNOKCI ,MODY ,WNETRZ ,I BOG WIE CZEGO JESZCZE OD CZEGO ,A JAK
      POTRZEBA FACHOWEJ OPIEKI TO SAMA WIESZ CO SIE DZIEJE ... )W POSZUKIWANIU
      DOBREGO FRYZJERA MUSISZ ZWRUCIC UWAGE NA TO CZY LUBI SIE KRZTALCIC,MOGA O TYM
      SWIADCZYC DYPLOMY,CERTYFIKATY KTORE WISZA W SALONIE ,ATMOSFERA CIEPLA ,JAK TO
      SIE MOWI " DOMOWA " , POSZUKAJ TEZ FACHOWCA O TZW. MYSLACYCH OCZACH . WIESZ NIE
      WIEM CZY WSZYSCY FRYZJERZY ZDAJA SOBIE SPRAWE Z TEGO ZE WYJSCIE KOBIETY DO
      SALONU JEST STRESEM,CZASEM MALYM,A CZASEM DUZYM . I NIE WARZNE ZE PRZED DNIA
      BYLO U TEGO "CUDOWNEG/J PANA/PANI JUZ TROCHE ZNAJOMYCH I SA NA MAXSA
      ZADOWOLONE ! , ALE TO W KONCU TWOJA GLOWA I TO TY BEDZIESZ NOSIC TO COS CO TEN
      FRYZJER WYCZARUJE,ALBO NIE WYCZARUJE? JESLI OBAWIASZ SIE O SWOJE WLOSY TO PYTAJ
      SIE O KOSMETYKI BEZ AMONIAKU,OD OKOLO 3 LAT SA DOSTEPNE NA POLSKIM RYNKU - I SA
      TO JAK NAJBARDZIEJ TRWALE FARBUJACE PREPARATY! NIE NISZCZA WLOSOW,NIE WYSUSZAJA
      SKORY I NIE SMIERDZA,WIEC ZABIEG FARBOWANIA JEST OWIELE BARDZIEJ
      PRZYJEMNY .PAMIETAJ TEZ ZE JESLI COS NIE WYJDZIE FRYZJEROWI TO NIE JEST ANI
      TWOJA WINA ANI KOSMETYKOW TYLKO JEST TO BLAD W SZTUCE ! JESLI CHODZI O SALONY O
      KTORE SIE PYTASZ TO MAM 1 ADRES KTORY MYSLE ZE BEDZIE OK! SALON NAZYWA SIE
      MONTOWNIA FRYZUR UL ZELAZNA 28/30 PYTAJ SIE O JACKA .
      POZDRAWIAM CIEPLO I ZYCZE SAMYCH PRZYJEMNOSCI !
      • Gość: agnienienia Re: dobry fryzjer w W-wie IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 08.11.03, 12:15
        Polecam salon fryzjerski na rogu Al. Jerozolimskich i Pankiewicza. Fryzjer do
        którego chodze to Leon. Wydaje mi sie, ze jest swietnym fryzjerem i stylista,
        ma ciekawe pomysły, a farba trzyma kolor bardzo długo. Ceny tez sa
        konkurencyjne, za ciecie i farbe(mam długie włosy), płace około dwustu, dwustu
        piecdziesieciu złotych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka