Gość: Salja IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.10.03, 17:46 Czy maja w jesiennej kolekcji koszulki z usztywnianymi miseczkami|? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Intimissimi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 23:25 juz zadawalam to pytanie,ale nikt nie odpowiedzial-czy wiecie ile kosztuje BAWELNIANA bielizna tej firmy?Majtki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: Intimissimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 08:55 srednio: majtki 30-50pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salja Re: Intimissimi IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.10.03, 10:04 Koszulki okolo 30 - 40 zl, takie na cienkich ramiaczkach, a z takiego fajnego materialu robionego jak bawelna, ale ktory bawelna nie jest to z 70 -80. Majtki to za bardzo nie wiem, bo z bawelnianych to ja tam nic ciekawego nie widzialam :( A ja poszukuje koszulki, moze byc bawelniana z usztywnianymni miseczkami, zeby nie trzeba bylopod nia stanika nosic.Ale sie ostatnio nie rozejrzalam czy maja. Ale juz niedlugo nowa kolekcja zimowa wiec moze sie przejade :) Odpowiedz Link Zgłoś