Dodaj do ulubionych

pudry w kulkach-które? Poproszę o poradę.

IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 07.11.03, 14:24

Chcę kupić sobie puder w kulkach. Jednak nie stać mnie na te drogie -
Meteoryty Guerlain, ani Oriflame. Jestem w stanie wydać jakieś 45 zł. Czy
możecie mi polecić jakiś polskiej firmy,no ewentualnie zagranicznej( ale te
są chyba wszystkie drogie) który jest wart kupienia. Moja cera jest sniada
wiec szukam takich kulek bardziej złocistych niż różowych i dobrze by było
gdyby ładnie rozświetlały cerę. Czekam na podpowiedzi...Aha i jeszcze
chciałam się zapytać o ich wydajnośc- na ile starczają?
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: pudry w kulkach-które? Poproszę o poradę. IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 07.11.03, 15:06
      up.
      • Gość: bebe Re: pudry w kulkach-które? Poproszę o poradę. IP: 213.17.202.* 07.11.03, 16:27
        Firma Diadem
    • Gość: justa Re: pudry w kulkach-które? Poproszę o poradę. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 16:50
      Oriflame zaliczasz do drogich? a po ile on jest? ja używam pudru brązującego w
      kulkach Avonu, w promocji kosztował ok. 36-39 zł. podobno starcza nawet na 2
      lata albo i dłużej. zawiera takie złote drobinki, które trochę rozświetlają
      skórę.
      • Gość: Marta Re: pudry w kulkach-które? Poproszę o poradę. IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 07.11.03, 18:17
        do drogich zaliczam te powyżej 50 zł, a Oriflame jest po 65, promocja raz na
        rok i już była. Spróbuje chyba Avonu choć do tej pory nie byłam przekonana do
        tej firmy.
        • Gość: cinka Re: pudry w kulkach-które? Poproszę o poradę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 18:28
          z tego co niedawno slyszalam po ostatniej korzystnej promocji sporo
          konsultantek zrobilo sobie zapasy tego pudru, i sprzedaja go ponizej 50 zl,
          wiec sprobuj, popytaj.
        • Gość: triss oriflame sprzedam!!!. IP: *.markom.krakow.pl 07.11.03, 21:59
          sprzedam puder w kulkach oriflame, za 40 zl!! niestety dla mnie za ciemny!! ani
          razu nie uzywany!!
    • mandalay00 Pierre Rene 07.11.03, 18:44
      Ja mam Pierre Rene 'Meteorites', jestem zadowolona,uzywam od czasu do czasu,
      kosztowal cos ok.33-35 zl (juz dokladnie nie pamietam), nr 02. Beige mial sporo
      ciemnobrazowych kuleczek, najlepiej zapytac w drogerii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka