Dodaj do ulubionych

Czysta Skóra vs. Pure Zone

08.11.03, 13:53
który z tych kremów jest lepszy? chodzi mi szczególnie o działanie matujące
pozdr
mag
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 08.11.03, 14:51
      Tam jest jeden krem.
      • mag26nov Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone 08.11.03, 15:16
        jeden jest Garniera, drugi L'oreala
    • Gość: inka Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone IP: 62.233.164.* 08.11.03, 18:20
      różnica między tymi dwoma kremami jest taka że: krem garniera zawiera cynk
      który działa normalizująco na wydzielajace się nadmiar sebum i działa równiez
      wysuszajaco!! a krem l'oreala cynku nie posiada!! jeżeli masz duże problemy z
      cerą bardziej poleciłabym garnier. dobre działanie matujace ma też krem Nivea
      Young z minerałami morskimi!!
      • Gość: isa Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 08.11.03, 19:47
        Uzywalam tylko Garniera:
        - jeśli masz tłustą cerę, to jest świetny jako krem na dzień i pod makijaż
        - jeśli mieszaną, to jest świetny jako krem nadzień, ale nie pod makijaż
        - jeśli suchą, to lepiej wybierz coś innego...
        • Gość: Magdalena Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 08.11.03, 20:02
          A ja przepraszam, bo wczesniej nie doczytalam :(

Sama mam cala serie (bez maseczki) z L'Oreala. Jest taka sobie. Nie wiem sama
          czy tala super, ale wiadomo, ze cera nie bedzie nigdy wygladala calkiem matowo.
          Ja mysle teraz nad zmiana na Avene albo La Roche Possay.
          • mag26nov Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone 08.11.03, 20:13
            do tej pory właśnie używałam Garniera-już od kilku lat i zastanawiam sie nad
            zmianą. mam cere mieszana i walcze z tym okropnym świeceniem sie w strafie T .
            nie używam podkładów, fluidów,itp. - ewentualnie transparentnego pudru
            matującego od przypadku do przypadku;)) Garnier działa w miare ok, ale jak już
            wspominałam-używam go dosyć długo,a że efekty nie są idealne,to chce spróbować
            czegoś innego.
            może znacie jakieś inne dobre kremy matujące?
            • Gość: inka Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone IP: 62.233.164.* 08.11.03, 20:28
              dobre są również kremy matujące z serii oligovital firmy Oceanic!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka