mag26nov 08.11.03, 13:53 który z tych kremów jest lepszy? chodzi mi szczególnie o działanie matujące pozdr mag Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magdalena Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 08.11.03, 14:51 Tam jest jeden krem. Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone 08.11.03, 15:16 jeden jest Garniera, drugi L'oreala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone IP: 62.233.164.* 08.11.03, 18:20 różnica między tymi dwoma kremami jest taka że: krem garniera zawiera cynk który działa normalizująco na wydzielajace się nadmiar sebum i działa równiez wysuszajaco!! a krem l'oreala cynku nie posiada!! jeżeli masz duże problemy z cerą bardziej poleciłabym garnier. dobre działanie matujace ma też krem Nivea Young z minerałami morskimi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 08.11.03, 19:47 Uzywalam tylko Garniera: - jeśli masz tłustą cerę, to jest świetny jako krem na dzień i pod makijaż - jeśli mieszaną, to jest świetny jako krem nadzień, ale nie pod makijaż - jeśli suchą, to lepiej wybierz coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 08.11.03, 20:02 A ja przepraszam, bo wczesniej nie doczytalam :( Sama mam cala serie (bez maseczki) z L'Oreala. Jest taka sobie. Nie wiem sama czy tala super, ale wiadomo, ze cera nie bedzie nigdy wygladala calkiem matowo. Ja mysle teraz nad zmiana na Avene albo La Roche Possay. Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone 08.11.03, 20:13 do tej pory właśnie używałam Garniera-już od kilku lat i zastanawiam sie nad zmianą. mam cere mieszana i walcze z tym okropnym świeceniem sie w strafie T . nie używam podkładów, fluidów,itp. - ewentualnie transparentnego pudru matującego od przypadku do przypadku;)) Garnier działa w miare ok, ale jak już wspominałam-używam go dosyć długo,a że efekty nie są idealne,to chce spróbować czegoś innego. może znacie jakieś inne dobre kremy matujące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Czysta Skóra vs. Pure Zone IP: 62.233.164.* 08.11.03, 20:28 dobre są również kremy matujące z serii oligovital firmy Oceanic!! Odpowiedz Link Zgłoś