Dodaj do ulubionych

BALEJAGE W KRAKOWIE

22.01.02, 09:26
Gdzie?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: BALEJAGE W KRAKOWIE IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 11:03
      Zdecydowanie ODRADZAM salon Laurent na Długiej. Horror! Drogo, nieuprzejmie,
      efekt beznadziejny.
      • Gość: anet Re: BALEJAGE W KRAKOWIE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 22:53
        Moim zdaniem doskonały balejage robią u Romana na Gołębiej.Niestety nie jest
        tam tanio, ale polecam.
    • Gość: melodja Re: BALEJAGE W KRAKOWIE IP: 213.134.172.* 24.01.02, 11:20
      Anet a u jakiej Pani?i jeszcze jedno pytanie-ile kosztuje tam balejage(ja mam
      dlugie wŁosy)Mam jeszcze jedną prośbe moze masz tam telefon.Z góry dziekuje-
      bardzo za odpowiedz pozdrawiam.
      • Gość: anet Re: BALEJAGE W KRAKOWIE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 15:03
        Ja robie u pani Ewy i zawsze byłam zadowolona.Numer telefonu znajdziesz w
        książce telef. salon "Roman" na Gołębiej. Ja mam średnie włosy i płace
        ok.150zł. Wszystkiego się dowiesz jak tam zadzwonisz. Pozdrawiam
        • Gość: Anka Re: BALEJAGE W KRAKOWIE - do Anet IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 15:09
          Anet,

a ile kolorów zawsze robisz? jeden czy więcej? I czy na naturalne włosy, czy
          rozjaśniają?
          • Gość: anet Re: BALEJAGE W KRAKOWIE - do Anet IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 20:39
            Ja mam naturalne brązowe włosy, balejage robię jednym kolorem i wyglądają na
            naturalny ciemny bląd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka