IP: *.proszowki.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 11:05
Czy ktoś może wie, kiedy zostanie otwarty h&m w Krakowie?. Pytam, bo już nie
mogę się doczekać!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: H& M IP: *.chello.pl 13.11.03, 11:54
      Nie wiem kiedy bedzie otwarty,ale ostudze troche twoj zapal.W tym sklepie nie
      ma w zasadzie nic ciekawego.Same szmaty.No,moze jak by sie czlowiek bardzo
      postaral to by znalazl tam jakas "perelke".
      Pozdrawiam
      • Gość: hgvxkyuqcwel Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:56
        rzeczy jednorazowe- z akrylu i innego smiecia
        • Gość: anka Re: H& M IP: *.olkusz.net.pl 13.11.03, 13:24
          a nie prawda ze same smieci! Mam bardzo duzo rzeczy z tego sklepu i jestem z
          nich bardzo zadowolona.Ja tez bardzo bym chciala wiedziec kiedy zostanie
          otworzony w Krakowie, czy ktos moze wie?Pozdrawiam:)
          • miss_paradox Re: H& M 13.11.03, 13:25
            a w łodzi?
    • Gość: gosiaaa Re: H& M IP: *.wspiz.edu.pl 13.11.03, 16:51
      Muszę się zgodzić z dziewczynami Nie ma na co czekać to straszna szmaciarnia
      Nie wiem skąd ten zachwyt W Warszawie jest już tego kilka i w każdym nic nie
      ma!!!Serio
      • Gość: anka Re: H& M IP: *.olkusz.net.pl 13.11.03, 17:35
        Ja zawsze zaopatruje sie w Berlinie i tam cos jest a nawet powiem ze nie male
        cos.Takze dlatego ze zniecierpliwieniem oczekuje tego sklepu w Krakowie choc
        musze przyznac ze rzeczywiscie w Warszawie w H&M jak bylam to nic nie bylo
        ciekawego. hmmmmmmmmmm.... cholewka jasna czyzby nam do Polski rzucali jakis
        drugi rzut(gorszy).
        • Gość: Lenka Re: H& M IP: *.chello.pl 13.11.03, 17:49
          Ja w Berlinie niestety sie nie zaopatruje(a szkoda),ale bylam w H&M w Centrum
          oraz w Wola Parku(Warszawa) i naprawde nic tam ciekawego nie widzialam.Duzo
          bardziej podobaly mi sie rzeczy tej firmy na bilbordach reklamowych niz w
          sklepach.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka