blu_girl 14.11.03, 14:49 Aniołki,co sądzicie o tej serii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fafi Re: Biopur Biotherm IP: *.acn.pl 14.11.03, 18:36 nikt nie używa tych kosmetyków....!!!!!???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina_alexandra Re: Biopur Biotherm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 00:33 Lubię, nawet bardzo - polecam zwłaszcza piankę do mycia i demakijazu oraz peeling. Żel też ok, ale pianka lepsza. Tonik - dla mnie bardzo dobry bo delikatny bez alkoholu. Maseczka - w porządku, dobrze oczyszcza i nie wysusza skóry. Kremów z tej serii nie uzywałam bo staram się unikac matujących. Za to do reszty często wracam, ta seria jest naprawdę świetna, nie trylko dla osób z tłustą skóra - polecam ze względu na delikatność. Aha, ta seria ostatnio przeszła jakąś dziwną transformację i w sumie nie wiem czy nadal jest tak świetna - peeling jest zauważalnie inny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Biopur Biotherm IP: *.w81-249.abo.wanadoo.fr 15.11.03, 12:10 Wlasnie koncze tonik, ktory jest bardzo fajny. Nie podraznia skory, bo nie zawiera alkoholu, jak zdecydowana wiekszosc tego typu kosmetykow. Zawiera za to wyciag z bialej glinki. Skora po nim jest domyta i matowa. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienor Re: Biopur Biotherm IP: *.crowley.pl 15.11.03, 12:14 Polecam peeling z tej serii. To moj jedyny kosmetyk, ktorego nie zmieniam od chyba 4 lat. Przy kazdej okazji testuje inne peelingi, ale zaden nie umywa sie do Biopura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Biopur Biotherm IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 15.11.03, 12:29 Jakis czas temu uzywałam żelu toniku i kremu mat.Wrazenia bardzo fajne szczegolnie polecam tonik, ma na maxa delikatne działanie nie podraznia nie sciąga skóry na 100 jeszcze do niego wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Biopur Biotherm 16.11.03, 16:44 A mnie ten tonik poważnie uczulił, fuuj... Odpowiedz Link Zgłoś