Gość: kasia IP: 81.210.122.* 04.12.03, 16:27 Gdzie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: Bawełniane rękawiczki IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 20:03 właśnie zastanawia mnie dlaczego w ogóle nie widzę ich w Polsce. nawet w gazetach pare razy natknełam się na rady dotyczące spania w bawełnianych rękawiczkach, a nigdzie nie można ich kupić. ja bardzo lubię tę metodę, a rękawiczki przywożę z USA, gdzie są w każdym "drugstorze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGDA Re: Bawełniane rękawiczki IP: 212.244.249.* 05.12.03, 09:34 Taki rękawiczki można kupić w hurtowniach artykułów BHP. Kosztują ok.1,8zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka Re: Bawełniane rękawiczki 05.12.03, 09:46 Bawełniane rękawiczki w różnych rozmiarach ma w swojej ofercie firma Alessandro, która specjalizuje się w produktach pielęgnacyjnych do rąk i stóp. Rękawiczki są bardzo fajne, ładnie uszyte. Kosztują chyba ok. 15 zł. Kiedyś można było Alessandro dostać tylko w gabinetach kosmetycznych, ale teraz są też w Sephorze. Pod rękawiczki nakładam lekki krem nawilżający (jakiś do twarzy), a następnie bardzo odżywczą maskę o tłustej konsystencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Bawełniane rękawiczki IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.12.03, 12:08 a jaką konkretnie? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka Re: Bawełniane rękawiczki 05.12.03, 14:59 Pytasz o maseczkę? Ja nakładam maseczkę Karotenową firmy Afrodita, bo jest bardzo tłusta i szybko się nie wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś