Dodaj do ulubionych

duze biustonosze

09.12.03, 00:49
Czy znacie jakis sklep internetowy, w którym byłyby biustonosze w bardzo
dużych rozmiarach - konkretnie szukam 120AA. Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kohol Re: duze biustonosze IP: *.crowley.pl 09.12.03, 10:07
      Chodzi Ci o duży rozmiar pod biustem i małe miseczki?
      Bo dla mnie "duży biustonosz" to coś odwrotnego :)
      • raniuszek Re: duze biustonosze 09.12.03, 14:17
        Tak, chodzi mi o duzy rozmiar pod biustem. W sumie miseczka A przy obwodzie tak
        duzym jak 120, czy 125 tez jest niczego sobie, ale fakt, wyrazilam sie
        nieprecyzyjnie. I co, wiesz moze gdzie cos takiego znalezc? Pozdrawiam :)
        • Gość: Marysia Re: duze biustonosze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 16:07
          Hmm..... niesamowita sylwetka. Raczej nie kupisz gotowego. Lepiej może zamówić
          u gorseciarki.
          • Gość: sloggi Re: duze biustonosze IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 20:09
            Marysiu, powstrzymaj się od złośliwości! A co do biustonosza nie wiem, ale
            spróbuje się dowiedzieć i jakby co dam znać. Pozdrawiam
            • Gość: Marysia Re: duze biustonosze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 21:26
              Broń Boże, to nie jest złośliwość! Widziałaś gdzieś w sklepie biustonosz na 120
              cm pod biustem? Gorseciarka natomiast może wykonać na zmaówienie absolutnie
              każdy rozmiar.
              • charade Re: duze biustonosze 09.12.03, 21:31
                Oczywiście, że nie ma takich biustonoszy, Marysia ma rację. Ja ze swoim
                rozmiarem 75D mam cholerne problemy ze znalezieniem biustonosza, a co dopiero
                autorka wątku. Są co prawda jakieś sklepy internetowe ze stanikami na większe
                rozmiary, ale nie wiem, czy szyją takie. Gorseciarka wydaje się być najlepszym
                rozwiązaniem.
                • raniuszek Re: duze biustonosze 09.12.03, 21:59
                  Marysiu - sylwetka jak sylwetka, ludziom zdarza sie przytyc, rowniez pod
                  biustem. Jezeli sa dla pan sukienki na 150 w biodrach, to wydaje mi sie
                  normalne, ze moga byc tez staniki na 120. Prawde mowiac sama mam 80 i nie bylo
                  zadnego problemu ze znalezieniem odpowiedniej wielkosci. Slyszalam tez w
                  sklepach o 100, wiec to tez nie jest az taki szok dla sprzedawcow. Natomiast
                  dosc trudno o wieksze rozmiary, choc ponoc bywaja.
                  Niestety gorseciarka odpada, nie zamowie tego telefonicznie raczej, a nie mam w
                  okolicy zadnej gorseciarki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka