raniuszek 09.12.03, 00:49 Czy znacie jakis sklep internetowy, w którym byłyby biustonosze w bardzo dużych rozmiarach - konkretnie szukam 120AA. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kohol Re: duze biustonosze IP: *.crowley.pl 09.12.03, 10:07 Chodzi Ci o duży rozmiar pod biustem i małe miseczki? Bo dla mnie "duży biustonosz" to coś odwrotnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
raniuszek Re: duze biustonosze 09.12.03, 14:17 Tak, chodzi mi o duzy rozmiar pod biustem. W sumie miseczka A przy obwodzie tak duzym jak 120, czy 125 tez jest niczego sobie, ale fakt, wyrazilam sie nieprecyzyjnie. I co, wiesz moze gdzie cos takiego znalezc? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: duze biustonosze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 16:07 Hmm..... niesamowita sylwetka. Raczej nie kupisz gotowego. Lepiej może zamówić u gorseciarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: duze biustonosze IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 20:09 Marysiu, powstrzymaj się od złośliwości! A co do biustonosza nie wiem, ale spróbuje się dowiedzieć i jakby co dam znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: duze biustonosze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 21:26 Broń Boże, to nie jest złośliwość! Widziałaś gdzieś w sklepie biustonosz na 120 cm pod biustem? Gorseciarka natomiast może wykonać na zmaówienie absolutnie każdy rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: duze biustonosze 09.12.03, 21:31 Oczywiście, że nie ma takich biustonoszy, Marysia ma rację. Ja ze swoim rozmiarem 75D mam cholerne problemy ze znalezieniem biustonosza, a co dopiero autorka wątku. Są co prawda jakieś sklepy internetowe ze stanikami na większe rozmiary, ale nie wiem, czy szyją takie. Gorseciarka wydaje się być najlepszym rozwiązaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
raniuszek Re: duze biustonosze 09.12.03, 21:59 Marysiu - sylwetka jak sylwetka, ludziom zdarza sie przytyc, rowniez pod biustem. Jezeli sa dla pan sukienki na 150 w biodrach, to wydaje mi sie normalne, ze moga byc tez staniki na 120. Prawde mowiac sama mam 80 i nie bylo zadnego problemu ze znalezieniem odpowiedniej wielkosci. Slyszalam tez w sklepach o 100, wiec to tez nie jest az taki szok dla sprzedawcow. Natomiast dosc trudno o wieksze rozmiary, choc ponoc bywaja. Niestety gorseciarka odpada, nie zamowie tego telefonicznie raczej, a nie mam w okolicy zadnej gorseciarki. Odpowiedz Link Zgłoś