Dodaj do ulubionych

Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje!

10.12.03, 16:13
Jak wyzej pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! IP: *.crowley.pl 10.12.03, 17:33
      Polecam Vichy Aera teint. Dla mnie jest świetny, mam mieszana cerę, nie
      idealną. Doskonale kryje, przy okazji wygląda bardzo naturalnie i co
      najwazniejsze utrzymuje sie bardzo długo. Polecam
      Ania
    • Gość: Kinia Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 00:36
      A ja polecam podkład firmy Eveline.Nie sa drogie,wszedzie dostaniesz a
      naprawde dobry.Ja zawsze mam problem z podkladem a ten mi bardzo pasuje.
    • kasia.lomanczyk Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! 11.12.03, 08:42
      A ja polecam Max Factor Facefinity, to najlepszy podklad jaki kiedykolwiek
      mialam. Dlugotrwaly, nie zmienia koloru, kryjacy ale nie ciezki, dobrze sie
      rozprowadza i nie zuzywa sie za szybko. Jak do mnie wpadniesz, to sobie
      sprobujesz.
    • rinka4 Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! 11.12.03, 09:41
      maga19 napisała:

> Jak wyzej pozdr
      Magda, gorąco polecam, bo sama stosuje od 7 lat podkład z Avonu, antysresowo-
      rozświrlajacy. Nie dosyć, że to nawilża i jest z wiaminami to nie brudzi i
      ładnie pachnie. Wierz mi tyle co przeszłam z moją mieszaną cerą to ani Eris,
      ani zjaja, ani zaden inny , kóry stosowałam się nie nadawał. Ten kosztuje ok.
      33,00 zł ale przy codziennym używaniu spoko starcza na 3-4 miesiące. MA DO TEGO
      DOZOWNIK - WYSARCZY KROPLA I CERA JES POKRYA RÓWNOMIERNIE, BEZ GRUDEK I MA
      JEDNOLIY, ZDROWY KOLORY. SKUECZNYCH POSZUKIWAŃ. PS. podkład jes w kilku
      odcieniach - to oczywise.
      • kasia.lomanczyk Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! 11.12.03, 09:52
        Ale on zupelnie nie jest kryjacy! To faktycznie bardzo dobry podklad, cena jest
        nawet nizsza, bo regularnie sa promocje i mozna go kupic za 23-24 zl, ale na
        pokrycie przebarwien, wypryskow itp. nie ma co liczyc. Wiem, bo sama uzywam w
        okresach, w ktorych mam lepsza cere.
    • Gość: gigi22 Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! IP: 217.153.77.* 11.12.03, 10:01
      Max Factor Pan Stik - podkład w sztyfcie, mocno kryjący, ale wyglądający bardzo
      naturalnie, buzia robi sie gładziutka, żadnych czerownych kropek, etc.

Pozdrawiam

gigi
    • Gość: justy Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 01:23
      revlon clolorstay (z nakrętką)
      la roche posay Unifiance (starsza wersja)
      • Gość: pixi Do justy IP: 195.94.222.* 12.12.03, 09:28
        Dlaczego starsza wersja unifiance? Nowa nie dobra? Mam zamiar kupić ten podkład, napisz, proszę czym różnią się wersje i która
        lepsza dla cery z wypryskami. A przy okazji, może wiesz, jaki jest adres internetowy La Roche-Posay? Z góry dzięki.
        • Gość: justy Re: Do justy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 14:52
          nowa jest bardzo dobra, ale mniej kryje.
          LRP nie ma polskiej strony. jest strona "międzynarodowa". z obcojęzycznych
          stron najlepsza jest chyba niemiecka- podają tam składy kosmetyków. jest strona
          apteki, na której po polsku są dobrze opisane te kosmetyki, ale nie pamiętam w
          tej chwili adrwesu, w nazwie b6yło chyba cośtamhg.pl
    • Gość: Kasia Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! IP: 195.94.201.* 12.12.03, 09:37
      Double Wear Estee Lauder
    • Gość: ziuta Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 15:56
      podzielem zdanie Kasi, double wear-estee lauder, wypróbowałam wielu podkładów
      ale ten jest the best -szczególnie kolor 04 POLECAM!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka