Gość: Ania Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! IP: *.crowley.pl 10.12.03, 17:33 Polecam Vichy Aera teint. Dla mnie jest świetny, mam mieszana cerę, nie idealną. Doskonale kryje, przy okazji wygląda bardzo naturalnie i co najwazniejsze utrzymuje sie bardzo długo. Polecam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 00:36 A ja polecam podkład firmy Eveline.Nie sa drogie,wszedzie dostaniesz a naprawde dobry.Ja zawsze mam problem z podkladem a ten mi bardzo pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! 11.12.03, 08:42 A ja polecam Max Factor Facefinity, to najlepszy podklad jaki kiedykolwiek mialam. Dlugotrwaly, nie zmienia koloru, kryjacy ale nie ciezki, dobrze sie rozprowadza i nie zuzywa sie za szybko. Jak do mnie wpadniesz, to sobie sprobujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rinka4 Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! 11.12.03, 09:41 maga19 napisała: > Jak wyzej pozdr Magda, gorąco polecam, bo sama stosuje od 7 lat podkład z Avonu, antysresowo- rozświrlajacy. Nie dosyć, że to nawilża i jest z wiaminami to nie brudzi i ładnie pachnie. Wierz mi tyle co przeszłam z moją mieszaną cerą to ani Eris, ani zjaja, ani zaden inny , kóry stosowałam się nie nadawał. Ten kosztuje ok. 33,00 zł ale przy codziennym używaniu spoko starcza na 3-4 miesiące. MA DO TEGO DOZOWNIK - WYSARCZY KROPLA I CERA JES POKRYA RÓWNOMIERNIE, BEZ GRUDEK I MA JEDNOLIY, ZDROWY KOLORY. SKUECZNYCH POSZUKIWAŃ. PS. podkład jes w kilku odcieniach - to oczywise. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! 11.12.03, 09:52 Ale on zupelnie nie jest kryjacy! To faktycznie bardzo dobry podklad, cena jest nawet nizsza, bo regularnie sa promocje i mozna go kupic za 23-24 zl, ale na pokrycie przebarwien, wypryskow itp. nie ma co liczyc. Wiem, bo sama uzywam w okresach, w ktorych mam lepsza cere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi22 Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! IP: 217.153.77.* 11.12.03, 10:01 Max Factor Pan Stik - podkład w sztyfcie, mocno kryjący, ale wyglądający bardzo naturalnie, buzia robi sie gładziutka, żadnych czerownych kropek, etc. Pozdrawiam gigi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 01:23 revlon clolorstay (z nakrętką) la roche posay Unifiance (starsza wersja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Do justy IP: 195.94.222.* 12.12.03, 09:28 Dlaczego starsza wersja unifiance? Nowa nie dobra? Mam zamiar kupić ten podkład, napisz, proszę czym różnią się wersje i która lepsza dla cery z wypryskami. A przy okazji, może wiesz, jaki jest adres internetowy La Roche-Posay? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Do justy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 14:52 nowa jest bardzo dobra, ale mniej kryje. LRP nie ma polskiej strony. jest strona "międzynarodowa". z obcojęzycznych stron najlepsza jest chyba niemiecka- podają tam składy kosmetyków. jest strona apteki, na której po polsku są dobrze opisane te kosmetyki, ale nie pamiętam w tej chwili adrwesu, w nazwie b6yło chyba cośtamhg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! IP: 195.94.201.* 12.12.03, 09:37 Double Wear Estee Lauder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Dobry, dokladnie kryjacy podklad - poszukuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 15:56 podzielem zdanie Kasi, double wear-estee lauder, wypróbowałam wielu podkładów ale ten jest the best -szczególnie kolor 04 POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś