Gość: isa IP: *.artcom.pl / *.b.jawnet.pl 13.12.03, 11:53 Czy możecie mi podać nazwiska i adresy dobrych dermatologów w Krakowie? Oraz orientacyjne ceny wizyty... Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marysia Re: dermatolog - Kraków IP: *.crowley.pl 13.12.03, 13:02 ja chodze do przychodni na os.uroczym 2 do pani doktor Wloch- jest rewelacyjna, mam problemy ze skora, nie tragiczny tradzik, bardziej zaskornikowy i mam przebarwienia.ona naprawde mi pomogla, lecze sie u niej juz od jakiegos czasu. i jestem b. zadowolona-widac poprawe.wizyta u niej jest bezplatna, refundowana.napisz tylko czy masz skonczone 18 lat, bo jesli nie to mozesz sie zapisac do niej na al.pokoju, tak przyjmuje do 18 roku zycia, a po 18 r z. przyjmuje na uroczym.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: dermatolog - Kraków IP: *.b.jawnet.pl 13.12.03, 15:38 Mam ponad 18 lat, ale nie jestem z Krakowa... :/ Boje sie, ze beda problemy z przyjeciem mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: dermatolog - Kraków IP: *.crowley.pl 13.12.03, 16:35 no to w kazdym razie sprobuj, ode mnie pani chciala tylko numer pesel.zapytaj w rejestracji 6442474.powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: dermatolog - Kraków IP: *.b.jawnet.pl 13.12.03, 18:06 Dzieki za pomoc - poszukam jeszcze czegos w centrum, bo to treoche daleko jak ode mnie, z Borku... Odpowiedz Link Zgłoś