polla4 17.06.09, 18:45 Polećcie mi takie, ktore od razu wybielaja białka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julitka33 Re: dobre krople do oczu 17.06.09, 19:14 polecam starazolin,rownie skuteczny jak visine a polowe tanszy. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: dobre krople do oczu 17.06.09, 19:28 A ja polecam jednak okulistę, nie powinno się samodzielnie brać kropli do oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
frgt_10 Re: dobre krople do oczu 17.06.09, 21:27 polecam visine. jestem z nich zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
brygida-rr Re: dobre krople do oczu 17.06.09, 21:51 moim zdaniem visine i starazolin (ten sam zwiazekaktywny) po pewnm czasie przestaja dzialac. polecam occulosan. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: dobre krople do oczu 18.06.09, 09:31 visine, starazolin, berberil,oculosan. inne tego typu sa na receptę. żadnych nie można często stosować, bo uzyskamy odwrotny efekt- utrwalone zaczerwienienie. Odpowiedz Link Zgłoś
elekti Re: dobre krople do oczu 18.06.09, 23:23 ja jednak myślę, że najbezpieczniejsza będzie konsultacja u okulisty, problemów z oczami nie można leczyć samemu Odpowiedz Link Zgłoś
gochacha1 Re: dobre krople do oczu 20.06.09, 12:34 Dokładnie, mnie okulistka bardzo przestrzegała przed kroplami visine. Podobno ludzie mają po nich straszne problemy, łącznie z jaskrą i innymi poważnymi chorobami. Na ulotce drobniutkimi literkami jest napisane, że nie wolno stosowac dłużej niż 10 dni bez konsultacji z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: dobre krople do oczu 20.06.09, 12:45 pewnie okulistka ma umowę z inną firmą robiącą krople;] Odpowiedz Link Zgłoś
gochacha1 Re: dobre krople do oczu 20.06.09, 17:43 Tego nie można wykluczyc, ale na wszelki wypadek wolę nie używac visine. Zresztą większośc leków sprzedawanych bez recepty i nachalnie reklamowanych wszędzie gdzie się da, ma niezbyt fajne skutki uboczne. Odpowiedz Link Zgłoś
afrodyta2307 Re: dobre krople do oczu 29.06.09, 14:37 najbezpieczniej będzie zasięgnąć porady okulisty, z oczami nie ma żartów. Doraźnie możesz zastosować visine, ale tylko na krótką metę. Oczy muszą Ci wystarczyć na całe życie, więc lepiej na własną rękę sobie nie pomagać. Odpowiedz Link Zgłoś