Dodaj do ulubionych

jestes blond, czy brąz?

IP: *.icpnet.pl 16.12.03, 22:55
jestes blondynką, czymasz na włoskach ciemniejszy odcien?
Zgłasza się "ciemna"
Obserwuj wątek
    • Gość: Mango Re: jestes blond, czy brąz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 11:02
      Jestem brąz. Niestety, blond jest nie dla mnie. A tak żal...:(((
      • Gość: iv Re: jestes blond, czy brąz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 11:08
        Niestety blond, a tak chciałabym mieć ciemne, zaryzykowałam kiedyś i nawet
        lepiej sie czułam, ale prawie wszystkim znajomym się nie podobało, chyba źle
        dobrałam, szukam jakiegoś pośredniego koloru, ale ciężko, może coś poradzicie?
        • Gość: r Re: jestes blond, czy brąz? IP: *.zapora / 217.96.25.* 17.12.03, 11:37
          spróbój brązowego balejage
          albo jasnego brązu
    • Gość: Madge Re: jestes blond, czy brąz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 12:35
      tu "ciemna brązowa blondynka". Mój kolor to średni, brązowawy, a raczej szaro-
      myszowaty blond. NA farbach jest okreslany jako popielaty blond. Zeby go ożywić
      stosuję szampony w saszetkach Palette w odcieniach czekolada na zmianę z
      kasztanem. Wyglądam lepiej. POzdrawiam:)
      • Gość: Ewa Re: jestes blond, czy brąz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 12:47
        A jakiego koloru dokładnie używasz, szukam farby ciemny blond, coś miedzy
        blondem a szatynem, ale żeby nie był za smutny, możesz podać nr. Dzięki
        • Gość: Madge Re: do Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 13:14
          sorki ale nr nie pamiętam:(. Ja uzywam Palette kolor czekolada (rzeczywiscie
          czekoladowy brąz, zmywa sie po ok. 8 myciach) albo kasztan (rudawy braz). To są
          szampony w saszetkach, ale jest też taka sama farba - Palette.
    • Gość: gwiazdka jasna blondynka (naturalna:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 13:02
      • Gość: Brookie Re: jasna blondynka (naturalna:)) IP: *.tnt3.per1.da.uu.net 17.12.03, 13:16
        Znalazlam sliczny skandynawski blond w L'oreal Performance o nazwie Helsinki.
        Wyszedl taki jak na pudelku, piekny popielaty blond. Niestety musze klasc raz
        na miesiac bo wlosy rosna szybko i pojawiaja sie odrosty.
        • Gość: Iv Re: jasna blondynka (naturalna:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 13:51
          No właśnie ja kupiłam kiedyś ten kolor - skandynawski blond, ale że chcę
          powrócić do naturalnego koloru, to mogę Ci odsprzedać oczywiście taniej.
        • Gość: ElisaDay nigdy w życiu blądynką. IP: *.tele2.pl 17.12.03, 13:52
          ja brunetka, jakem Owca.
    • ethlin Re: jestes blond, czy brąz? 17.12.03, 17:34
      Jasna naturalna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka