blond_heroina 28.07.09, 08:39 Kiedyś były w Galerii Centrum, ale sklepy te jak wiadomo splajtowały. Wiem, że można kosmetyki tej firmy zamawiać przez internet, ale wolałabym "na żywo" kupować :) Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: Make Up Factory- gdzie kupić? 28.07.09, 12:28 GC jeszcze działa,pytanie jak długo?! Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonika Re: Make Up Factory- gdzie kupić? 28.07.09, 12:45 Zerknij może na esentia.pl. Tam powinni mieć to, co Cię interesuje. Ja kiedyś używałam podkładów beztłuszczowych z Make Up Factory, ale zastąpiłam go podkładem kryjącym Gosh i teraz ten regularnie zamawiam. Super! Odpowiedz Link Zgłoś
blond_heroina W Łodzi GC już zamknięta 28.07.09, 17:24 Moja wina- nie napisałam w jakim mieście poszukuję- w Łodzi, ale może tez być w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mati027 Re: Make Up Factory- gdzie kupić? 03.08.09, 18:53 Witam wszystkich! Kosmetyki Make up Factory można kupić np. w drogeriach internetowych, np. tu: www.kosmetyki-pro.pl, albo tutaj: www.kosmetykionline.pl Pozdrawiam :-) Mati Odpowiedz Link Zgłoś
mati027 Re: Make Up Factory- gdzie kupić? 08.08.09, 12:31 Jeszcze zapomniałam dopisać, że w tym pierwszym sklepie można też odebrać osobiście, jak ktoś jest z Warszawy. Pozdrawiam, Mati Odpowiedz Link Zgłoś