bubster 27.12.03, 11:00 jak sobie z tm radzicie? wiem że można laserem, ale podobno istnieje duże ryzyko, że zamiast naczyniek pojawią się przebarwienia macie jakieś sposoby na to, zeby znikneły albo przynajmniej stały się mniej widoczne? dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: popękane naczyńka na nogach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 16:05 na nogach najlepsze efekty daje skleroterapia Odpowiedz Link Zgłoś
bayan Re: popękane naczynka na nogach 27.12.03, 22:23 Dopisuję się do tego. Sama mam ten problem, jedna noga jest "popękana" a poza tym moje naczynka są bardzo widoczne pod skórą - za cienka skóra? Brałam już różne tabletki, jakoś nie za bardzo pomagają, a może Wy coś polecicie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: popękane naczynka na nogach 27.12.03, 23:00 dodam ze za namową koleżanek studiujących medycynę jadłam Rutinoscorbin i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
bayan Re: popękane naczynka na nogach 28.12.03, 11:14 Też jadłam Rutinoscorbin. Oprócz tego inne tabletki na zahamowanie pękania. Zbytnio nie pomagają, a może trzeba je zażywać hurtowo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag-da-lena Re: popękane naczynka na nogach 28.12.03, 23:11 No wiec tak. Bylam z tym u lekarza specjalisty i powiedzial mi, ze branie tabletek nie pomaga wcale. Jak juz zylki sa to nie znikna mi. Mam obciazenia od obojga rodzicow, ktorzy maja zylaki. Kazal mi normalnie zyc, ale zylek mam coraz wiecej wiec juz sama nie wiem. Nie sa one tylko na udach, ale i lydkach oraz ramionach. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: popękane naczynka na nogach 29.12.03, 10:12 nie brzmi zbyt optymistycznie... Odpowiedz Link Zgłoś