koguciik-2972
14.07.12, 09:59
publikacja prywatnej korespondencji, powiedzmy dość osobistej - pomijam kwestie formalne takiego wyczynu - to ostatni krok desperacji.
Ciekaw jestem co na to poklaskiewicze - te same co to tak obsesyjnie bronią "praw" i kultury na forum - ale to sobie zostawimy na deser.
oczywiście dupek, który to zrobił, musi mieć świadomość, że nie pozostanie to bez odzewu.
ze swojej strony - przygotuję pełny przegląd kwestii małpy - choć za przeproszeniem - prędzej bym skierował towarzystwo na odpowiednie leczenie, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że to dorośli ludzie, stare baby, które obsesyjnie podniecają się nickiem.
Ale ponieważ to ja jestem w posiadaniu zgłoszenia do mojego forum rzeczonego nicku, z adresem zwrotnym, oraz pełnych wyjaśnień ze strony administracji - co w tym przypadku o tyle istotne, że padały dosyć poważne zarzuty - włamania - nota bene - śmieszne - bo niby jak - kradzieży czegoś tam, wyłudzenia itp.
potem polecimy po hakerstwie, włamaniu na pocztę, co akurat mamy ładnie udokumentowane, oraz kradzieży poczty.
skoro niuniuś chce publicznie poprać swoje brudy - to mu to ułatwimy.