Dodaj do ulubionych

paliwo do fondue

IP: *.akk.net.pl 27.12.08, 17:58
Na święta aniołek przyniósł mojej przyszłej narzeczonej fondue razem z
książeczką z przepisami i w ogóle, ale mamy mały problem. Nie wiemy jak to
odpalić. Mamy pod kociołkiem mały pojemniczek do którego wlewa się ..........
(uzupełnić :D).

Z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: sodi Re: paliwo do fondue IP: *.jmdi.pl 27.12.08, 22:08
      paliwo gastronomiczne eko (np z allegro) albo stawia sie podgrzewacz
    • Gość: g Re: paliwo do fondue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 11:41
      paliwo gastro. -może być płynne , w postaci pasty(dla mnie
      wygodniejsze).
      Do kupienia np. w Makro.
    • Gość: Markos Re: paliwo do fondue IP: 217.98.20.* 29.12.08, 09:38
      Jezeli masz fondue na czekolade to wystarczy swieczka - podgrzewacz,
      lub jezeli masz fondue do sera lub oleju to kup sobie paliwo w
      postaci płynu np. żelu lub paste.
      Wlej i podgrzewaj
      SMACZNEGO I DOBREJ ZABAWY !!!
      • Gość: anik Re: paliwo do fondue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 20:19
        tzn mam wlać paliwo do pojemniczka, który był w zestawie do fondue a potem
        przytknąć zapałkę do tego paliwa w pojemniczku? a to nie wybuchnie?
        • Gość: Obserwator Re: paliwo do fondue IP: *.chello.pl 18.02.09, 21:58
          Oczywiście że wybuchnie, młotku. Zrób sobie lepiej kanapkę.
          • Gość: anik Re: paliwo do fondue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 21:37
            poważnie się pytam, bo nigdy z tego nie korzystałam, a tu taka odpowiedź.
            Zamiast ubliżać ludziom sam idź zrób sobie kanapkę. I nie wracaj więcej, śrubokręcie
            • Gość: Obserwator Re: paliwo do fondue IP: *.chello.pl 19.02.09, 22:28
              Sama jesteś śrubokręt :)) Krzyżakowy! Jest zasada - nie umiem
              używać, nie używam. Polecam kanapke z mortadelą. Tania i pożywna.
              Jak znam życie to nawet nie potrafisz prawidłowo wymówic nazwy tego
              co dostałaś.
              • Gość: anik Re: paliwo do fondue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 23:06
                figa z makiem z pasternakiem :P uczyłam się francuskiego przez 4 lata. Jest też
                zasada, że kto pyta, nie błądzi, dlatego proszę o odpowiedź, bo naprawdę mi
                zależy, żeby wiedzieć jak się korzysta z tego paliwa i zbiorniczka.
                • Gość: Obserwator Re: paliwo do fondue IP: *.chello.pl 20.02.09, 09:59

Jezuuu... Chyba wszędzie są instrukcje.
                  www.swiatkuchni.com/go/_info/?id=534
                  www.allegro.pl/item527315405_paliwo_zel_do_podgrzewaczy_i_fondue_200g.html

fabrykaform.pl/Bodum_pasty_do_podgrzewacza_fondue_bodum-p5946.html

www.massfood.com.pl/product_info.php?cPath=151_164&products_id=1634

www.solostocks.pl/paliwopasta-zel-do-fondue-biopaliwo-bioetanol-oferta-165400
                  • Gość: anik Re: paliwo do fondue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 23:13
                    Dziękuję. Chociaż nie jest to odpowiedź na moje pytanie.
                    • Gość: Obserwator Re: paliwo do fondue IP: *.chello.pl 23.02.09, 08:04
                      Przepraszam za wszystkie moje złośliwości pod Twoim adresem. Ujęło
                      mnie Twoje optymistyczne podejście do chamskich zaczepek na forum.
                      Chylę czoła i życzę miłego tygodnia. Serio :))
                      • Gość: anik Re: paliwo do fondue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 00:18
                        przeprosiny przyjęte ;) w końcu poszłam do sklepu, znalazłam takie paliwo jak
                        mam w domu, tyle że z instrukcją, i wreszcie wiem co z tym zrobić, a w sobotę
                        zamierzam sprawdzić, czy wybuchnie czy nie :P mam nadzieje, że nie, bo życie mi
                        miłe :D pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka