Dodaj do ulubionych

SZCZEPIONKA NA TRĄDZIK???????????

IP: *.chr2.1000lecie.pl 15.08.04, 18:44
Podobno jest jakas szczepionka na dokuczliwy trądzik?Ja mam juz 25 lat a od
chyba 14 roku zycia uzeram sie z paskudna cera!Naprawde fatalna!Stosowalam
miliony srodkow i wszystko na nic.Fatalnie sie czuje z taka cera,bo jest po
prostu ohydna.Dziewczyny!POMOCY!!!
Obserwuj wątek
    • vika24 Re: SZCZEPIONKA NA TRĄDZIK??????????? 15.08.04, 20:37
      czesc!!

ta szczepionka to ponoc totalny przezytek, juz sie tego nie robi. (polegalo to
      zdaje sie na pobieraniu probek tkanki i robieniu na ich bazie przeciwcial -
      autoszczepionka) ale z tego co mowila mi dermatolog , nic nie wskazywalo na jej
      skutecznosc, wiec zaprzestali to robic. Jesli masz uporczywy tradzik to sprobuj
      roaccutane, niektorym pomaga (wiekszosci), ale jest bardzo drogi i dosyc
      szkodliwy. wiecej znajdziesz o tym w necie , oraz na forum poswieconemu
      tradzikowi (na gazecie). (ja mam 27 i nadal walcze, chwilowo wygrywam, ale juz
      czuje przygotowania do kontrofensywy).
      pozdrawiam Cie cieplo i nie poddawaj sie
      (mi zostaly juz tylko chinki i homeopata, jak bedzie zle, to na pewno sprobuje)
    • Gość: tolka Re: SZCZEPIONKA NA TRĄDZIK??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 08:37
      nigdy nie bierz recutane to pomaga ale na pare lat (2,4 lata) Mój przykład. Mam
      28 lat i wziełam miałam spokój (tak myslałam) a teraz jest to nasiolone z
      podwójona liczba tego swinstwa. A moja kol. która tez wzieła to ma uszkodzona
      nerke i lekko watrobe. Uszkasza tez wzrok. Ale decyzja nalezy do Ciebie. (ale
      ja nie radziłabym. Ja mam tradzik od 14 roku zycia. czyli juz 14 lat koszmaru.
      Ale tutaj trzba akceptacji samego siebie i wiary ze kiedys bedzie ok. Ja juz
      siły na walke nie mam jak nic nie robie wtedy jest najlpeiej. A poza tym to
      jest na pewno hormonalna sprawa w tym jestesm przekonana. Pozdrawiam. W-wa
    • r.liberadzka Re: SZCZEPIONKA NA TRĄDZIK??????????? 16.08.04, 10:08
      a ja zaczelam brac roacutan i jestem dobrej mysli...
      moj chlopak leczyl sie tym lekiem a minelo juz 6 lat i nadal buzka wyglada jak
      pupcia niemowlaka ja tez czekam na taka cere pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka