Dodaj do ulubionych

POMOCY!!!!!

14.08.06, 22:54
Dziewczyny mam problem, chodzi o okres. Ostatnio miałam miesiączkę 15 czerwca
i od tamtej pory cisza, tabletek anty nie biore od grudnia i na początku
miałam taki sam problem po odstawieniu, ale potem "wyregulowało" się i miałam
miesiączkę co 37 dni. Teraz chciałam zacząć spowrotem brać tabletki i
czekałam do okresu, który się nie pojawił. Nie wiem teraz co robić czy czekać
nie wiadomo ile czy iść do lekarza i prosić o tabletki na wywołanie. W ciąży
nie jestem na 100% (więc tę opcję można z góry wykluczyć). Nie wiem czy
ewentualniemogę zacząć brać tabletki zanim wystąpi okres czy nie (może one
same po miesiącu by go wywołały). Proszę odpiszcie mi co robić, może któraś z
Was akurat będzie u lekarza na dniach i mogłaby spytać. Będę wdzięczna za
każdą dobrą radę.
Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Gosia
Obserwuj wątek
    • 1mzeta Re: POMOCY!!!!! 15.08.06, 08:47
      gosia0206 napisała:

Proszę odpiszcie mi co robić, może któraś z Was akurat będzie u lekarza na
      dniach i mogłaby spytać. Będę wdzięczna za każdą dobrą radę.

Moja dobra rada: idź do lekarza sama. Jakbyś złamała nogę to co też byś kogoś z
      forumowiczów prosiła o poradę lekarską dla siebie "tak przy okazji"?
      • Gość: Elzbieta Re: POMOCY!!!!! IP: *.elpos.net 15.08.06, 08:54
        Albo jakies zaburzenia hormonalne albo miesniaki albo torbiele albo....idz do
        lekarza,nikt tu nie jest jasnowidzem
    • Gość: aaaaaaaaaaa Re: POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 13:59
      Proszę odpiszcie mi co robić, może któraś z
      Was akurat będzie u lekarza na dniach i mogłaby spytać.

nie ma sprawy, ale oddasz mi połowę opłaty za wizytę, ok?
      • gosia0206 Re: POMOCY!!!!! 15.08.06, 15:01
        wiecie co dziewczyny dotąd uważałam,że główną cechą forum jest udzielanie sobie
        na wzajem pomocy, dobrych wskazówek itp, ale czytając odpowiedzina mój jak
        również inne posty stwierdzam, że umiecie zajmowyać się przede wszystkim
        krytyką innych. na waszym miejscu, gdybym miała kogoś krytykować to wolałabym
        się poprostu nieodzywać.
        miłego krytykowania innych życzę, przynajmniej nie będziecie się nudzić.
        • Gość: aaaaaaaaaa Re: POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 15:09
          wiesz co, gośka, zamiast się unosić i obrażać, zastanów się sama nad sobą i
          swoim atkiem - z problemami ginekologicznymi idzie się do lekarza, a nie wysyła
          koleżanki z forum
          miłego zastaniawiania się nad sobą zyczę, przynajmniej nie będziesz się nudzić
          • gosia0206 Re: POMOCY!!!!! 15.08.06, 16:37
            nie unoszę się ani nie obrażam poprostu stierdzam fakt. do lekarza wybiorę się
            a i owszem, muszę tylko poczekać aż będzie przyjmować, miałam nadzięję, że
            dzieki koleżankom z forum dowiem się czegoś szybciej i tyle (nie prosiłam o
            dokładną diagnozę tylko radę czy można zacząć brać tabletki anty zanim wystąpi
            okres).
            nie złość się tak, złość piękności szkodziwink
            Pozdrawiam
            • fleurette Re: POMOCY!!!!! 15.08.06, 22:21
              a skad wezmiesz pigułki? chyba i tak musisz isc do lekarza po recepte. ja bym
              nie ryzykowała mieszania na własna reke w hormonach...
              • Gość: Maga Re: POMOCY!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:56
                Ja mialam taki sam problem. okazalo sie ze mam torbiel dostalam lutenyl na
                wywolanie po 10 dniach dostalam okresu i teraz biore anty i jest oksmile
                • gosia0206 Re: POMOCY!!!!! 16.08.06, 11:43
                  bardzo Ci dziekuje Maga za odpowiedz, ja raczej nie powinnam miec torbieli
                  zadnej bo jakis czas temu mialam usg robione i wszystko bylo w porzadku...
                  mysle raczej ze to przez ogromna dawke stresu w ostatnim czasie polaczona ze
                  spadkiem wagi rowniez wywolana owym stresem.
                  Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za odpowiedz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka