Gość: monika IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 16:08 Wiem,ze solarium jest szkodliwe ale slyszalam,ze przy niektorych schorzeniach skory jest nawet zalecane co jakis czas. Mam pytanie jak to jest przy atopowym zapaleniu skory? Czy solarium odpada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachela27 Re: Solarium a AZS 18.05.07, 17:15 Tak na chłopski rozum to wysusza i może bardziej swędzieć. Co dalej to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Solarium a AZS IP: *.smgr.pl 18.05.07, 18:31 > Wiem,ze solarium jest szkodliwe ale slyszalam,ze przy niektorych schorzeniach > skory jest nawet zalecane co jakis czas Przez kogo jest zalecane??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Solarium a AZS IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 18:45 Tez mi sie tak wydaje, ze nie za bardzo. Do m Nie zadawaj pytan, o to nie prosilam, proste pytanie i prosta odpowiedz, to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Solarium a AZS IP: *.smgr.pl 18.05.07, 20:34 Ale przed pytaniem jest stwierdzenie,szokujące..."Fakt"napisał?,koleżanka powiedziała?czy inna bzdura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Solarium a AZS IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.07, 09:54 Jakas m kiedys to napisala. NIe szybciej byloby Ci napisac,ze jest szkodliwe a nie zadajesz pytanie po pytaniu. I tak nie pojde na solarium, chcialam tylko zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś