Gość: gość IP: *.chello.pl 14.11.07, 20:49 chodzi o zmiany skórne na żołędzi. Clotrimazolum nie pomaga. Ginekolog tez facetów obsługuje?? dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: jaki lekarz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 20:58 ginekolog zalecił, czy tak go na własną rękę smarujesz??? jak zacznie odpadać to niech pokaże dermatologowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc ten sam hłe hłe hłe IP: *.chello.pl 14.11.07, 21:09 chodzi mi tylko o odpowiedz. Czy dermatolog wystarczy? tyle tylko chce wiedziec i chce isc spać... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adusia74 Re: jaki lekarz?? IP: *.szczecin.mm.pl 14.11.07, 21:08 Odpowiednikiem kobiecego ginekologa jest androlog. To rzadka specjalizacja, w mniejszych miastach może byc problem z dotarciem do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adusia74 Re: jaki lekarz?? IP: *.szczecin.mm.pl 14.11.07, 21:12 > dzieki Nie ma za co. MOżesz iś juz spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adusia74 Re: a moze polecicie kogos? IP: *.szczecin.mm.pl 14.11.07, 21:24 Nie mam najmniejszego pojęcia. Nawet nie wiem skąd jesteś. Poszukaj w niecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: a moze polecicie kogos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 21:24 w Honolulu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adusia74 Re: a moze polecicie kogos? IP: *.szczecin.mm.pl 14.11.07, 21:25 Nie mam pojęcia. Nawet nie wiem skąd jesteś. Może poszukaj w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: jaki lekarz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 21:47 Mysle, ze najrozsadniej bedzie isc do dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: jaki lekarz?? IP: *.chello.pl 15.11.07, 09:02 Gość portalu: gość napisał(a): > chodzi o zmiany skórne na żołędzi. Clotrimazolum nie pomaga. Ginekolog tez > facetów obsługuje?? dzieki za info Dermatolog -wenerolog . Odpowiedz Link Zgłoś