iawj 07.08.03, 11:59 Czy mozecie mi powiedziec jak one dzialaja, czy jak sie kupuje w aptece to sa jednorazowe na jeden dzien czy na caly cykl? I jak sie ich uzywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalgosia Re: Testy Owulacyjne 07.08.03, 12:05 Sa drogie. A mozna wiedzieć, w jakim celu potrzebujesz tych testów? Chcesz zaść w ciążę, czy przeciwnie? Odpowiedz Link Zgłoś
iawj Re: Testy Owulacyjne 07.08.03, 12:07 mamalgosia napisała: > Sa drogie. A mozna wiedzieć, w jakim celu potrzebujesz tych testów? Chcesz zaść > > w ciążę, czy przeciwnie? chce zajsc w ciaze! i musze wiedziec kiedy mam sie skupiac bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Testy Owulacyjne 07.08.03, 12:13 a potrafisz obserwować śluz? Na te testy naprawdę szkoda pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
iawj Re: Testy Owulacyjne 07.08.03, 12:18 mamalgosia napisała: > a potrafisz obserwować śluz? Na te testy naprawdę szkoda pieniędzy chyba nie bardzo mi to wychodzi, moze udzielisz dobrych rad? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Testy Owulacyjne 07.08.03, 12:56 Zerknij na: www.npr.prolife.pl/objawy_plodnosci.htm Jak będziesz miała jakieś pytania, to śmiało Odpowiedz Link Zgłoś
praktycznyprzewodnik Re: Testy Owulacyjne 07.08.03, 12:54 obok, na niepłodności własnie o tym gadają i to dość kompetentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 Re: Testy Owulacyjne 08.08.03, 12:44 Ja uzywałam testów owulacyjnych i udało mi się zajść w ciąże w pierwszym cyklu starań z testem W skład jednego opakowania wchodzi 5-6 testów, które stosujesz od dnia który zależy od długości Twoich cyklów (wg ulotki) pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
groszka1 Re: Testy Owulacyjne 08.08.03, 13:25 W cyklu w którym uzywałam testu owulacyjnego od razu zaszłam w ciąże. Może to przypadek, ale wcześniej próbowaliśmy przez kilka miesięcy i nic. Niestety test kosztuje ok. 70 zł i jak dla mnie to spory wydatek. Mój lekarz, jak mu powiedziałam , że mam cykle 28 dniowe kazał próbować od 12- 14 dnia. tak że zostały mi dwa testy Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Testy Owulacyjne 10.08.03, 12:17 Dośc czuły jest clear plan Odpowiedz Link Zgłoś