Dodaj do ulubionych

schody na mijankę ???

17.05.11, 21:07
Pomozcie... W mieszkaniu dwupoziomowym, jak wiadomo, muszą być schody :-) Poniewaz nie wychodza schody lane, Pan Fachowiec zaproponowal drewniane schody na mijanke..... I tu zaczyna sie problem - chcialam je obejrzec w necie, poczytac, czy sa choc troche wygodne, ale w calej sieci ani slowa na och temat! Ani jednego zdjecia! Czy to mozliwe? Moze po prostu jakos inaczej sie fachowo nazywaja?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: schody na mijankę ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 23:06
      Zapytaj fachowca co miał na myśli bo takie schody nie istnieją :) To jest jakiś żargon.
      • piegoosek Re: schody na mijankę ??? 17.05.11, 23:45
        zapewne chodzi mu o cos takiego:
        www.rintal.pl/mini-plus.html
        ale jesli masz dzieci lub masz takie plany, to szczerze odradzam...
        • goossia Re: schody na mijankę ??? 18.05.11, 10:11
          Tak, to cos takiego, brrrrrrr :-( Wlasnie mam dziecko i w glowie mi sie kreci od samego patrzenia....
        • Gość: Maja Re: schody na mijankę ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 16:30
          Samobójstwo ;) Sama bym się bala po tym chodzić.
    • Gość: ziki zmien "fachowca" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 10:45
      A jakiś projekt na schody masz?
    • net-slash Re: schody na mijankę ??? 18.05.11, 14:12
      Schody młynarskie - "kacze"
      Mam takie w domu na działce i kombinuję jak je zmienić na jakieś bardziej "ludzkie" - mam za szybkie dzieciaki ;)
    • Gość: Maja Re: schody na mijankę ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 16:36
      Pytanie czemu akurat takie schody ci wymyślił :) Do małego wnętrza jest multum innych możliwości bardziej dla ludzi a nie dla kaczek ;)
      t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtqiw52G5yMY4uccytZkldPUXSFPMCzaHYVix06BOL5n4yR4U5Ig&t=1
      www.warszawacity.pl/files/pict/2009-11-04/schody-drewniane-2TY2NDU4MD_o.jpg
      plprom-image.s3.amazonaws.com/11743_w200_h200_p1010061.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka