yoblleh85
24.11.11, 23:52
witam mam pewien problem zamówiłem w firmie xxx trzy pary drzwi z ościeżniacami na początku nie mogłem zdecydować czy mają być proste czy regulowane dlatego przyjechała do mnie osoba na pomiary jakie ściany jakie ościeżnice pan stwierdził że mogą być ościeżnice proste. Ściana ma grubość 80mm a zostały zamontowane na nią ościeżnice 100mm nie muszę dodawać że z jednej strony wystają na 20mm wogóle nie zostały mi zaproponowane ościeżnice regulowane które idealnie pasowały by do takiej ściany byłem niestety przy montażu i niestety nie zareagowałem na czas oscieżnice są zamontowane. Próbowałem to reklamować w sklepie ale twierdzą że tak musi zostać i nie mogę tego reklamować na argument że zostały źle wykonane pomiary "fachowieć" który je robił kłóci się że były dobrze zrobione ale dziwnym trafem ościeżnica nie pasuje... dodam że zapłaciłem część pieniędzy za te drzwi a w sklepie stanęło na tym ze jak nie zapłacę to przyjadą i wymontują sobie drzwi razem z ościeżnicami, co w takim przypadku robić jak wyegzekwować to zeby robota była dobrze zrobiona