Dodaj do ulubionych

Pikowane zagłówki łożek

18.09.13, 17:20
Ludziska czy takie pikowane zagłówki w łożkach podobają się Wam? Podaję przykładowy link www.bydgoskiemeble.pl/produkt/typ-22-oe-1800/kategoria/ka
bo mnie bardzo tylko nie wiem czy takie łoże będzie pasowało do sypialni w której ściany pomalowane są na chłodny błękit i biel, panele są jasne i w sumie jest tylko szafa z lustrami od sufitu po podłogę?
Obserwuj wątek
    • jcis Re: Pikowane zagłówki łożek 18.09.13, 18:36
      Dla mnie osobiscie tak sobie sie to podoba ale kazdy ma inne gusta. www.bydgoskiemeble.pl/produkt/typ-41-typ-42-oe-1600-bez-szczytu-szczyt/kategoria/ka cos takiego mi sie bardziej podoba. Cos nowoczesniejszego. I do tej bieli by pasowalo.
      • kasiaczarnulka Re: Pikowane zagłówki łożek 21.09.13, 12:36
        no ale ja chcę mieć zagłówek i to ładny bo ta sypialnia jest bar5dzo pusta i taka skromna, że tak to ujmę
        • jcis Re: Pikowane zagłówki łożek 23.09.13, 18:36
          Rozumiem. Kazdy ma cos innego upodobanego. Moze lepiej zainwestowac w jakas ładną szafke nad lozkiem lub oswietlenie. Nie myslalas o tym ?
          • kasiaczarnulka Re: Pikowane zagłówki łożek 24.09.13, 13:19
            sufit jest podwieszany z ledami i wystarczy a szafka nad głową? cały czas myślałabym, ze na mnie spadnie:d aż tak bardzo nie podobają Ci się pikowane zagłówki? Kurcze dla mnie są bardzo eleganckie ale nie wiem czy do morskiego stylu pasują...
            • jcis Re: Pikowane zagłówki łożek 25.09.13, 20:46
              Nie mowie ze sa zle bo dodaja wlasnie elegancji ale po prostu nie w moim guscie.
          • buscio Re: Pikowane zagłówki łożek 04.09.14, 22:03
            samemu zrób ścianę pikowaną ! tkaniny24.com.pl/projekty/jak-zrobic-nowoczesne-pikowanie/
    • buscio Re: Pikowane zagłówki łożek 04.09.14, 22:01
      tu masz fajny artykuł jak to zrobić w prosty sposób
      tkaniny24.com.pl/projekty/jak-zrobic-nowoczesne-pikowanie/
    • sandriks Re: Pikowane zagłówki łożek 04.09.14, 22:15
      Ja mam pikowany zagłówek i baardzo mi sie podoba, to taki w tym stylu: www.beds.pl/smBedsProductPlugin/views/images/images/990_lozko-z-ekoskory-pesa/w3_1_minus.jpg i za łóżkiem jest ciemna tapeta, a reszta pokoju ma ściany lekko szarawe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka