jjarek68 01.06.14, 10:01 Hej. chcę kupić niedługo stropy teriva i czy lepiej kupować je gdzieś stacjonarnie czy mogę je śmiało zamówić? kumpel polecał mi prefagbud, jest zamówienie telefoniczne, ktoś zamawiał od nich materiały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milo Re: Stropy Terriva IP: *.centertel.pl 23.06.14, 17:49 Mi ostatnio też kolega polecił prefagbud, trochę się wahałem, bo mówił, żebym zamawiaał online. Ogólnie zawsze podchodziłem sceptycznie do zakupów online, ale przekonały mnie chyba te konkurencyjne ceny. Zamówiłem i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robus1981 Re: Stropy Terriva IP: 46.115.180.* 27.06.14, 23:19 Teraz wszystko zamówisz przez internet albo telefon. Takie czasy :) Ja zamawiałem ze składu budowlanego internetowo belki stropowe i pustaki Porotherm. Ale bardzo ważne jest żeby dokładnie wiedzieć co się chce. Belek się nie docina, tylko składa z modułów. Jak sobie kupisz źle, to będziesz mieć problem... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek.inga Re: Stropy Terriva 30.06.14, 16:22 jjarek68 napisał(a): > Hej. chcę kupić niedługo stropy teriva i czy lepiej kupować je gdzieś stacjonar > nie czy mogę je śmiało zamówić? kumpel polecał mi prefagbud, jest zamówienie te > lefoniczne, ktoś zamawiał od nich materiały? Po co ładować się w ten strop? Znajomy to zrobił, i powiem tak: - cenowo nic taniej niż monolit - jak się skoczy to czuć że drży, tak samo jak monolit - schody musi robić jeden stopień dłuższe bo większa różnica między płytami Odpowiedz Link Zgłoś