Gość: slav IP: *.mh.bbc.co.uk / *.mh.bbc.co.uk 22.07.05, 18:42 gdzie kupic ladna deske debowa mozliwie tanio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aludka Re: skad parkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:56 na bartyckiej jest przedstawicielstwo zakładu "OLGA" z Hajnówki, albo zajrzyj www.olga.polbiz.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz79 Re: skad parkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:43 www.galeriaparkietu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AREK Re: skad parkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 10:47 Zapraszam do salonu firmowego Komandor ul.KEN 54. tel.022 448-5000 pozdrawiam AREK SR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rikitikitak1 Re: skad parkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 10:53 na kaszubach cena niska jakosc wysoka drewno sezonowane kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
dudi44 Re: skad parkiet 24.07.05, 11:03 Witaj Rikitikitak. A możesz podać dokładne namiary bo jestem zainteresowana zakupem desek lub parkietu itp. A może doradzosz mi jakie koloer podłóg i drzwi do mebli w pokoju "kolor olcha" a do otwartej kuchni planuje kolor orzechu. Czy to będzie pasować? Bardzo prosze o radę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rikitikitak1 Re: skad parkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:52 bylem tam u syna na obozie po drodze zatrymalem sie w tartaku i z ciekawosci zapytalem o cene chcac ja porownac do warszawskich bylo o 60% taniej niestety nie powiem jaka to byla miejcowosc bo niemam pewnosci cos mi sie kojarzy Stara Kiszewa i Strugi poszukaj w necie mapewno cos znajdziesz w temacie drewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: skad parkiet IP: *.crowley.pl 25.07.05, 11:01 Skoro lokalizacja nie gra roli (bo niepodana), to polecam Kanadę, tam chyba najtaniej wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi44 Re: skad parkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:45 Witaj! Lokalizacja bardzo ważna ale myślałam ,że logicznie myśląc jestem z niedalekich okolic Kaszub.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś