Dodaj do ulubionych

skad parkiet

IP: *.mh.bbc.co.uk / *.mh.bbc.co.uk 22.07.05, 18:42
gdzie kupic ladna deske debowa mozliwie tanio?
Obserwuj wątek
    • Gość: aludka Re: skad parkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:56
      na bartyckiej jest przedstawicielstwo zakładu "OLGA" z Hajnówki, albo zajrzyj
      www.olga.polbiz.pl
      pozdrawiam
      • Gość: wz79 Re: skad parkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:43
        www.galeriaparkietu.pl
    • Gość: AREK Re: skad parkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 10:47
      Zapraszam do salonu firmowego Komandor ul.KEN 54.
      tel.022 448-5000
      pozdrawiam
      AREK SR
    • Gość: rikitikitak1 Re: skad parkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 10:53
      na kaszubach cena niska jakosc wysoka drewno sezonowane kilka lat
      • dudi44 Re: skad parkiet 24.07.05, 11:03
        Witaj Rikitikitak. A możesz podać dokładne namiary bo jestem zainteresowana
        zakupem desek lub parkietu itp. A może doradzosz mi jakie koloer podłóg i drzwi
        do mebli w pokoju "kolor olcha" a do otwartej kuchni planuje kolor orzechu. Czy
        to będzie pasować? Bardzo prosze o radę. Pozdrawiam.
        • Gość: rikitikitak1 Re: skad parkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:52
          bylem tam u syna na obozie po drodze zatrymalem sie w tartaku i z ciekawosci
          zapytalem o cene chcac ja porownac do warszawskich bylo o 60% taniej niestety
          nie powiem jaka to byla miejcowosc bo niemam pewnosci cos mi sie kojarzy Stara
          Kiszewa i Strugi poszukaj w necie mapewno cos znajdziesz w temacie drewno
    • Gość: Jarek Re: skad parkiet IP: *.crowley.pl 25.07.05, 11:01
      Skoro lokalizacja nie gra roli (bo niepodana), to polecam Kanadę, tam chyba
      najtaniej wyjdzie.
      • Gość: dudi44 Re: skad parkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:45
        Witaj! Lokalizacja bardzo ważna ale myślałam ,że logicznie myśląc jestem z
        niedalekich okolic Kaszub.pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka