Dodaj do ulubionych

moge polecic dobrego fachowca

IP: *.gliwice.msk.pl 17.01.06, 15:15
w zeszłym roku robiłam remont mieszkania, mialam szczęscie bo trafiłam na
swietnego fachowca, który pomógł mi dobrac materiały,na miejscu w sklepie,
zapewnił transport , zrobił swietne oświetlenie a co najciekawsze odradził
projekt architekta, który to dobrał takie materiały o których własciwościach
nie miał pojecia i mogło sie to skonczyc porazka i niepotrzebnymi wydatkami.A
tak mam super nowoczesne mieszkanie, dokładnie zrobione i
oryginalnie..polecam...moge podac namiary...meduza33@op.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: fachowiec Re: moge polecic dobrego fachowca?- nie IP: *.chello.pl 17.01.06, 15:29
      Marketing szeptany tym różni się od tradycyjnej reklamy, że firma dociera do potencjalnych klientów nie za pośrednictwem mediów,
      lecz własnych agentów, którzy działają w naszym otoczeniu. Staroświecka metoda ustnego zachwalania towaru staje się coraz bardziej
      skuteczna w czasach, gdy konsumenci mają do wyboru coraz więcej mediów, co utrudnia planowanie tradycyjnych kampanii reklamowych
    • jarecki_2 Re: moge polecic dobrego fachowca 17.01.06, 17:01
      To "siostra" ekipy, ileż można założyć kont pocztowych, zacznie się gubić.
      • Gość: medialna Re: moge polecic dobrego fachowca IP: *.gliwice.msk.pl 18.01.06, 15:20
        bardzo zabawne kurna,ja jestem ze slaska i napewno nie brałabym sobie ekipy z
        jakiejsc zapi..warszawki!!! a TY widze sie nudzisz i szukasz zaczepki pajacu
        przeszukujac forum, wez sie lepiej za robote..bedzie jednego pasozyta mnie w
        kraju
      • Gość: medialna Re: moge polecic dobrego fachowca IP: *.gliwice.msk.pl 18.01.06, 15:23
        i jeszcze jedno bucu: IP wyswietla przy wątku, i wiadomo skąd kto pisze!!!!
        • jarecki_2 Re: moge polecic dobrego fachowca 18.01.06, 16:48
          Ale ja bardzo chętnie udostępnię Ci wszystkie moje dane, adres telefon i co tam
          tylko chcesz...... Żebyś nie musiała szukać, to piszę z Warszawy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka