Dodaj do ulubionych

Okna Prawidłowo Zamontowane

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 08:30
Kochani super pozycja ksiżżkowa dla wszystkich którzy zamierzają kupic okna
polecam !!

www.e-izolacje.pl/247_3645.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: Okna Prawidłowo Zamontowane IP: *.aster.pl 19.01.06, 21:21
      nareszcie !! szukałem długo!
      • Gość: mif Re: Okna Prawidłowo Zamontowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:31
        Kubuś, dobrze Ci?
        • zoni-system Re: Okna Prawidłowo Zamontowane 19.01.06, 21:53
          Bardzo mi sie to podoba,myślę sobie,że powinno się jeszcze utworzyć studia
          doktoranckie ,tak mniej więcej dwuletnie,po których wszyscy zamierzający kupić
          okna nabęda taką wiedzę,że nikt ich nie wystrychnie na dudka/nie mylić z
          wydudkaniem na strychu/.Proponuję również wydawcą ,aby wydali książki:
          Jaką kupić klamkę,srebrną czy złotą
          Która deska sedesowa lepsza?
          Czy wieszak w przedpokoju przykręcać sruba krzyżakową czy zwykłą.
          Okno jak okno,w dzisiejszych czasach i poziomie technologii okno ma konstrukcję
          cepa.Wszystkie okna produkowane w normalnych fabrykach spełniają wszystkie
          wymogi.Nie ma żadnego znaczenia z jakiego profilu jest okno wykonane.Wszystkie
          złe opinie o jednych i dobre o innych to tylko zażarta walka konkurencji między
          sobą.Rzeczywiście ważną sprawą jest montaż,musi byc dobrze wykonany,ale mam
          nadzieję,że wybieracie dobre firmy i tej kwestii w ogóle byc nie powinno.Jeżeli
          pojawi sie jakikolwiek prblem ,a takie sie zdarzają to ,,Wasza firma" szybko
          sobie z nim poradzi.Wiem,że zaraz pojawia sie głosy oburzenia,bo
          przecież ,wiadomo,że te ,,okna lepsze od tamtych,bo.......itd itp.Jeszcze raz
          powtarzam 99% okien sprzedawanych na rynku to okna dobre ,wszystko zależy od
          szczęścia jaka firmę obsługującą sie wybierze,bo jak ktos ma pecha to i w
          drewnianym kościele cegła mu na łeb spadnie.
          Życzę dobrego wyboru.
          www.okna.polskirynek.pl/budowlany/oferta/4679
          • Gość: D. Re: Okna Prawidłowo Zamontowane IP: *.wzieu.pl 24.01.06, 11:41
            Masz rację - mam okna z Sokółki (Szczecin), są piękne - ale długo trwało zanim
            się zorientowałam, że są źle zamontowane, bardziej wieje i słychać większy
            hałas niż w starych spółdzielnianych okienkach, żałuję że wymieniłam i że
            trafiłam na partacza, co teraz mogę z tym zrobić? (minęło 4 lata).
            Do tych co mają zamiar wymienić okna - patrzcie na ręcę fachowcom, chodźcie za
            nimi krok w krok i pytajcie się o wszystko - lepiej uchodzić za upierdliwego
            niż potem żałować. Pozdrawiam D.
    • Gość: cromwell Re: Okna Prawidłowo Zamontowane IP: 217.153.82.* 19.01.06, 22:00
      hehehehe
      katalog awanti kosztuje 4.5 zl
      a powinien byc rozdawany za friko
      a ksiazeczka to calkowite przegiecie

pzdr.
      • zoni-system Re: Okna Prawidłowo Zamontowane 19.01.06, 22:05
        To cos na podobieństwa ksiażeczki do nabożeństwa,każdy w domu ma ,ale
        niekoniecznie używa.Muszę kupić tą książeczkę i pokazać moim montażystom,którzy
        z powodzeniem zamontowali tysiące okien,może ich zainspiruję i napiszą jeszcze
        jedną?
    • Gość: Marek Re: Okna Prawidłowo Zamontowane IP: *.aster.pl 20.01.06, 13:20
      jak sie okazuje montaż okien wcale nie jest tak oczywisty dla wszystkich!!
      okazuje sie ze potem przy oknach są pękniecia zawiewa lub poprostu jest plesn!
      okazuje sie również ze sama piana montazowa to nico za malo!!
      WIem ze juz TEN właśnie sytem o którym jest mowa w spisie tresci zaczyna byc
      standardem sta pewno i ksiazka !!
    • Gość: Monia Re: Okna Prawidłowo Zamontowane IP: *.aster.pl 21.01.06, 21:58
      ok
    • Gość: Konrad Re: Okna Prawidłowo Zamontowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:05
      mam nadzieje ze lektura bedzie przeczytana
      zapoznalem sie ze spisem tresci - zamówiłem
    • Gość: Waldek Re: Okna Prawidłowo Zamontowane IP: *.devs.futuro.pl 24.01.06, 07:34
      teraz wiem jak mają mi zamontowac okna !! super
      • Gość: Aska Re: Okna Prawidłowo Zamontowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:56
        oby tylko ludzie ktorzy montuja sie z tym zapoznali!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka