Gość: jk IP: kawa:* / 10.0.0.* 18.11.02, 12:28 Jeżeli jesteście zainteresowani nowoczesnymi projektami i aranżacjami wnętrz mieszklanych, biurowych lub komercyjnych, polecamy swoje usługi. jk65@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: projektowanie wnętrz IP: *.atm.com.pl / 10.129.9.* 31.12.02, 09:15 Mma nowe mieszkanie jeszcze puste potrzebuje pomocy przy zaprojektowaniu łazienki i pokoju . Jesli moge wiedziec czy mogli byście mi pomóc i jakiego rzędu są to koszty .Dzieki Dorota.Migdalska@atm.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: projektowanie wnętrz IP: 1.5.* / 192.168.2.* 31.12.02, 20:33 Wiele razy na tym forum polecałam swoje usługi - mimo to zrobię to jeszcze raz. Projekt łazienki - 300 zł. Na projekt składają się: obmiar, wizualizacje, rysunki techniczne, propozycja konkretnego wyposażenia łazienki ew. pomoc w zakupie. Mieszkam w Krakowie. Mogę zrobić projekt i przesłać Ci go mailem - konieczny jest Twój szkic z wymiarami (mogę także pojechać do Ciebie i zrobić obmiar, jesli mieszkasz poza Krakowem +200 zł.). Projekt pokoju to 200 zł, może też być gratis, jeśli wystarczy Ci rzut pokoju (bez wizualizacji) + ogólne porady jak go urządzić + pomoc w wyborze materiałów i wyposażenia. Na początek mogę przesłać Ci przykłady moich projektów (wszystkie zrealizowane). Nie będzie też problemu z referencjami (jak to brzmi!). arch_aga.interia.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: projektowanie wnętrz IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 02.01.03, 09:14 jesli mozesz to przeslij mi zdjecia na maila ania@przeglad.com.pl. niedlugo odbieram meiszkanie i bede potrzebowala niewielkiej pomocy... pozdrawiam, ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: projektowanie wnętrz IP: *.atm.com.pl / 10.129.9.* 02.01.03, 12:12 Jestem zainteresowana ale nie wiem jaki masz mail jesli mozesz podac lub napisz na mój Dorota.Migdalska@atm.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: projektowanie wnętrz IP: 217.97.133.* 27.01.03, 13:18 Witam, mam mieszkanie do ktorego nie mialam( nie chce juz mowic, ze nie mam) serca ale musze w nim zamieszkac (nowe tzn wybudowane 6 lat temu. Chcialabym, przynajmniej wnetrze zrobic tak, aby dobrze sie w nim czuc, mysle (narazie) o lazience, wc i kuchni. Na dzis: lazienka i wc. Nie chce glazury na calych powierzcniach scian ani nie chce kupowac gotowych 'zestawikow'. Bardzo bylby potrzebny projekt z wizualizacja. Prosze o kontakt, z pozdrowieniami Iza Cymer ps. niestety mieszkam w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: projektowanie wnętrz IP: 217.97.133.* 27.01.03, 13:23 z pospiechu nie zwrocilam uwagi, ze to nie jest link do Twojej skrzynki, prosze o wiadomosc na adres: mona26@poczta.onet.pl pozdrawiam iza c Odpowiedz Link Zgłoś
natanata Re: projektowanie wnętrz 27.01.03, 16:54 Agus, prosze o przeslanie mi przykladowych projektow - mam 'do zrobienia' mieszkanie 3 pokojowe. pozdr. Nata natanata@NOSPAM.gazeta.pl Gość portalu: Aguś napisał(a): > Wiele razy na tym forum polecałam swoje usługi - mimo to zrobię to jeszcze raz. > > Projekt łazienki - 300 zł. Na projekt składają się: obmiar, wizualizacje, > rysunki techniczne, propozycja konkretnego wyposażenia łazienki ew. pomoc w > zakupie. Mieszkam w Krakowie. Mogę zrobić projekt i przesłać Ci go mailem - > konieczny jest Twój szkic z wymiarami (mogę także pojechać do Ciebie i zrobić > obmiar, jesli mieszkasz poza Krakowem +200 zł.). > Projekt pokoju to 200 zł, może też być gratis, jeśli wystarczy Ci rzut pokoju > (bez wizualizacji) + ogólne porady jak go urządzić + pomoc w wyborze materiałów > > i wyposażenia. > Na początek mogę przesłać Ci przykłady moich projektów (wszystkie > zrealizowane). Nie będzie też problemu z referencjami (jak to brzmi!). > arch_aga.interia.pl > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: projektowanie wnętrz IP: 1.5.* / 192.168.2.* 28.01.03, 20:38 natanata - próbwałam wysłać Ci maila, ale Twoja skrzynka chyba nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
kosda Re: projektowanie wnętrz 23.01.03, 13:51 Jeśli mogłabyś przysłać kilka zdjęć zrealizowanych projektów- będę wdzięczna. Prawdopodobnie skorzystam z Twojej pomocy, koniecznie chcę wstawić stół do pokoju a niewidzę miejsca chociaż jest. i chcę kosztem kawałka sypialni wymodzić garderobę. Ale najbardziej chciałabym żebyś zaprojektowała mi półokrągłą szafę w przedpokoju z przesuwanymi drzwiami. usze jednak najpierw zebrać trochę gotówki. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: projektowanie wnętrz IP: proxy / 204.48.22.* 27.01.03, 15:31 Od roku mieszkam wraz z rodziną w nowym domu (ok. 200 m. kw.), niestety ale nie mam ani pomysłu , ani czasu, ani dużych pieniędzy aby go nowocześnie urządzić. Mam co prawda jakieś meble w pomieszczeniach, ale chciałabym coś zmienić. Chodziłoby mi głównie o zaprojektowanie na początek salonu (49 m.kw.), a później może resztę pomieszczeń (zależy od kosztów). Niestety mieszkam pod Warszawą. Odpisz mi czy wzięłabyś to zlecenie i prześlij ewentualnie swoje dotychczasowe projekty na adres: agnieszka_pietrzak-adamczuk@colpal.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: projektowanie wnętrz IP: proxy / 204.48.22.* 28.01.03, 11:18 Gość portalu: agniecha napisał(a): > Od roku mieszkam wraz z rodziną w nowym domu (ok. 200 m. kw.), niestety ale nie > > mam ani pomysłu , ani czasu, ani dużych pieniędzy aby go nowocześnie urządzić. > Mam co prawda jakieś meble w pomieszczeniach, ale chciałabym coś zmienić. > Chodziłoby mi głównie o zaprojektowanie na początek salonu (49 m.kw.), a > później może resztę pomieszczeń (zależy od kosztów). Niestety mieszkam pod > Warszawą. > Odpisz mi czy wzięłabyś to zlecenie i prześlij ewentualnie swoje dotychczasowe > projekty na adres: > agnieszka_pietrzak-adamczuk@colpal.com ------------------------------------------ Agus, podaję adres mojwej skrzynki na wypadek jeśli mialabyś problemy z podanym powyżej e-mailem. aga.ada.2003@gazeta.pl pozdrawiam Agniecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna Re: projektowanie wnętrz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.03, 18:33 Czy moglabym prosić równiez zdjecia na e-mail:eliza.sobczak@wp.pl. Tez jestem przed remontem i kilka porad lub projekt by sie przydal dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: projektowanie wnętrz IP: 1.5.* / 192.168.2.* 27.01.03, 22:05 Uzupełniam cennik: (dotyczy projektów "na odległość") 1. Łazienka 300 zł (wizualizacje, rys. techniczne) 2. Kuchnia 300 zł (wizualizacje, rys. techniczne) 3. Projekt przebudowy ścianek, ogólny plan mieszkania z uwzględnieniem mebli, szaf wnękowych itd. 200 zł (rzut). Zazwyczaj kilka wersji w cenie. 4. Wizualizacja wnętrza 150 zł Wszelkie porady, objaśnienia w cenie. Wszelkie inne rysunki i projekty - np. rysunki mebli na zamówienie - cena do uzgodnienia. Razem zwalczymy ograniczenie przestrzeni (te kilometry z Krakowa do Warszawy...) Pozdrawiam i niech wszyscy, którzy jeszcze nie dostali przykładowych projektów (iza, natanata, kosda, agniecha, etna) nie tracą nadziei - jutro dostaną. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: projektowanie wnętrz IP: 212.69.68.* 28.01.03, 09:02 A czy ja mogę również się dopiąć. Mogę przesłać Ci plan swojego mieszkania? Szczególnie chodzi mi o łazienkę i salono - kuchnię.Najbardzie zależałoby mi na wizualizacji, tzn. (jak ustawić meble żeby było można sie potem ruszyć.Napisałam do ciebie pod taki adres, który napisałaś wcześniej ale nie wiem czy był dobry i czy doszedł do ciebie list (bo w tym adresie nie było małpy;wstawiłam ją sama). Proszę o odpowiedź. Podaję swojego maila: sheeps@wp.pl Pozdrawiam Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: projektowanie wnętrz IP: 1.5.* / 192.168.2.* 28.01.03, 20:40 poprawiam swój adres: arch_aga@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś