Dodaj do ulubionych

projektowanie wnętrz

IP: kawa:* / 10.0.0.* 18.11.02, 12:28
Jeżeli jesteście zainteresowani nowoczesnymi projektami i aranżacjami wnętrz
mieszklanych, biurowych lub komercyjnych, polecamy swoje usługi.
jk65@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Re: projektowanie wnętrz IP: *.atm.com.pl / 10.129.9.* 31.12.02, 09:15
      Mma nowe mieszkanie jeszcze puste potrzebuje pomocy przy zaprojektowaniu
      łazienki i pokoju . Jesli moge wiedziec czy mogli byście mi pomóc i jakiego
      rzędu są to koszty .Dzieki
      Dorota.Migdalska@atm.com.pl
      • Gość: Aguś Re: projektowanie wnętrz IP: 1.5.* / 192.168.2.* 31.12.02, 20:33
        Wiele razy na tym forum polecałam swoje usługi - mimo to zrobię to jeszcze raz.
        Projekt łazienki - 300 zł. Na projekt składają się: obmiar, wizualizacje,
        rysunki techniczne, propozycja konkretnego wyposażenia łazienki ew. pomoc w
        zakupie. Mieszkam w Krakowie. Mogę zrobić projekt i przesłać Ci go mailem -
        konieczny jest Twój szkic z wymiarami (mogę także pojechać do Ciebie i zrobić
        obmiar, jesli mieszkasz poza Krakowem +200 zł.).
        Projekt pokoju to 200 zł, może też być gratis, jeśli wystarczy Ci rzut pokoju
        (bez wizualizacji) + ogólne porady jak go urządzić + pomoc w wyborze materiałów
        i wyposażenia.
        Na początek mogę przesłać Ci przykłady moich projektów (wszystkie
        zrealizowane). Nie będzie też problemu z referencjami (jak to brzmi!).
        arch_aga.interia.pl
        Pozdrawiam.
        • Gość: ania Re: projektowanie wnętrz IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 02.01.03, 09:14
          jesli mozesz to przeslij mi zdjecia na maila ania@przeglad.com.pl. niedlugo
          odbieram meiszkanie i bede potrzebowala niewielkiej pomocy...
          pozdrawiam,

ania
        • Gość: dorota Re: projektowanie wnętrz IP: *.atm.com.pl / 10.129.9.* 02.01.03, 12:12
          Jestem zainteresowana ale nie wiem jaki masz mail jesli mozesz podac lub napisz
          na mój Dorota.Migdalska@atm.com.pl
        • Gość: iza Re: projektowanie wnętrz IP: 217.97.133.* 27.01.03, 13:18
          Witam, mam mieszkanie do ktorego nie mialam( nie chce juz mowic, ze nie mam)
          serca ale musze w nim zamieszkac (nowe tzn wybudowane 6 lat temu.
          Chcialabym, przynajmniej wnetrze zrobic tak, aby dobrze sie w nim czuc, mysle
          (narazie) o lazience, wc i kuchni. Na dzis: lazienka i wc. Nie chce glazury na
          calych powierzcniach scian ani nie chce kupowac gotowych 'zestawikow'. Bardzo
          bylby potrzebny projekt z wizualizacja.
          Prosze o kontakt,
          z pozdrowieniami Iza Cymer
          ps. niestety mieszkam w warszawie.
        • Gość: iza Re: projektowanie wnętrz IP: 217.97.133.* 27.01.03, 13:23
          z pospiechu nie zwrocilam uwagi, ze to nie jest link do Twojej skrzynki, prosze
          o wiadomosc na adres: mona26@poczta.onet.pl
          pozdrawiam iza c
        • natanata Re: projektowanie wnętrz 27.01.03, 16:54
          Agus,
          prosze o przeslanie mi przykladowych projektow - mam 'do zrobienia' mieszkanie
          3 pokojowe.
          pozdr. Nata
          natanata@NOSPAM.gazeta.pl

Gość portalu: Aguś napisał(a):

> Wiele razy na tym forum polecałam swoje usługi - mimo to zrobię to jeszcze
          raz.
          >
          > Projekt łazienki - 300 zł. Na projekt składają się: obmiar, wizualizacje,
          > rysunki techniczne, propozycja konkretnego wyposażenia łazienki ew. pomoc w
          > zakupie. Mieszkam w Krakowie. Mogę zrobić projekt i przesłać Ci go mailem -
          > konieczny jest Twój szkic z wymiarami (mogę także pojechać do Ciebie i zrobić
          > obmiar, jesli mieszkasz poza Krakowem +200 zł.).
          > Projekt pokoju to 200 zł, może też być gratis, jeśli wystarczy Ci rzut pokoju
          > (bez wizualizacji) + ogólne porady jak go urządzić + pomoc w wyborze
          materiałów
          >
          > i wyposażenia.
          > Na początek mogę przesłać Ci przykłady moich projektów (wszystkie
          > zrealizowane). Nie będzie też problemu z referencjami (jak to brzmi!).
          > arch_aga.interia.pl
          > Pozdrawiam.
          • Gość: Aguś Re: projektowanie wnętrz IP: 1.5.* / 192.168.2.* 28.01.03, 20:38
            natanata - próbwałam wysłać Ci maila, ale Twoja skrzynka chyba nie działa...
    • kosda Re: projektowanie wnętrz 23.01.03, 13:51
      Jeśli mogłabyś przysłać kilka zdjęć zrealizowanych projektów- będę wdzięczna.
      Prawdopodobnie skorzystam z Twojej pomocy, koniecznie chcę wstawić stół do
      pokoju a niewidzę miejsca chociaż jest. i chcę kosztem kawałka sypialni
      wymodzić garderobę. Ale najbardziej chciałabym żebyś zaprojektowała mi
      półokrągłą szafę w przedpokoju z przesuwanymi drzwiami. usze jednak najpierw
      zebrać trochę gotówki. pozdrawiam.
    • Gość: agniecha Re: projektowanie wnętrz IP: proxy / 204.48.22.* 27.01.03, 15:31
      Od roku mieszkam wraz z rodziną w nowym domu (ok. 200 m. kw.), niestety ale nie
      mam ani pomysłu , ani czasu, ani dużych pieniędzy aby go nowocześnie urządzić.
      Mam co prawda jakieś meble w pomieszczeniach, ale chciałabym coś zmienić.
      Chodziłoby mi głównie o zaprojektowanie na początek salonu (49 m.kw.), a
      później może resztę pomieszczeń (zależy od kosztów). Niestety mieszkam pod
      Warszawą.
      Odpisz mi czy wzięłabyś to zlecenie i prześlij ewentualnie swoje dotychczasowe
      projekty na adres:
      agnieszka_pietrzak-adamczuk@colpal.com
      • Gość: Agniecha Re: projektowanie wnętrz IP: proxy / 204.48.22.* 28.01.03, 11:18
        Gość portalu: agniecha napisał(a):

> Od roku mieszkam wraz z rodziną w nowym domu (ok. 200 m. kw.), niestety ale
        nie
        >
        > mam ani pomysłu , ani czasu, ani dużych pieniędzy aby go nowocześnie
        urządzić.
        > Mam co prawda jakieś meble w pomieszczeniach, ale chciałabym coś zmienić.
        > Chodziłoby mi głównie o zaprojektowanie na początek salonu (49 m.kw.), a
        > później może resztę pomieszczeń (zależy od kosztów). Niestety mieszkam pod
        > Warszawą.
        > Odpisz mi czy wzięłabyś to zlecenie i prześlij ewentualnie swoje
        dotychczasowe
        > projekty na adres:
        > agnieszka_pietrzak-adamczuk@colpal.com
        ------------------------------------------

Agus,
        podaję adres mojwej skrzynki na wypadek jeśli mialabyś problemy z podanym
        powyżej e-mailem. aga.ada.2003@gazeta.pl

pozdrawiam
        Agniecha
    • Gość: etna Re: projektowanie wnętrz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.03, 18:33
      Czy moglabym prosić równiez zdjecia na e-mail:eliza.sobczak@wp.pl. Tez jestem
      przed remontem i kilka porad lub projekt by sie przydal
      dzieki z gory
    • Gość: Aguś Re: projektowanie wnętrz IP: 1.5.* / 192.168.2.* 27.01.03, 22:05
      Uzupełniam cennik: (dotyczy projektów "na odległość")
      1. Łazienka 300 zł (wizualizacje, rys. techniczne)
      2. Kuchnia 300 zł (wizualizacje, rys. techniczne)
      3. Projekt przebudowy ścianek, ogólny plan mieszkania z uwzględnieniem mebli,
      szaf wnękowych itd. 200 zł (rzut). Zazwyczaj kilka wersji w cenie.
      4. Wizualizacja wnętrza 150 zł
      Wszelkie porady, objaśnienia w cenie.
      Wszelkie inne rysunki i projekty - np. rysunki mebli na zamówienie - cena do
      uzgodnienia.
      Razem zwalczymy ograniczenie przestrzeni (te kilometry z Krakowa do Warszawy...)
      Pozdrawiam i niech wszyscy, którzy jeszcze nie dostali przykładowych projektów
      (iza, natanata, kosda, agniecha, etna) nie tracą nadziei - jutro dostaną.
      Pozdrawiam!
      • Gość: Małgosia Re: projektowanie wnętrz IP: 212.69.68.* 28.01.03, 09:02
        A czy ja mogę również się dopiąć. Mogę przesłać Ci plan swojego mieszkania?
        Szczególnie chodzi mi o łazienkę i salono - kuchnię.Najbardzie zależałoby mi na
        wizualizacji, tzn. (jak ustawić meble żeby było można sie potem
        ruszyć.Napisałam do ciebie pod taki adres, który napisałaś wcześniej ale nie
        wiem czy był dobry i czy doszedł do ciebie list (bo w tym adresie nie było
        małpy;wstawiłam ją sama). Proszę o odpowiedź.
        Podaję swojego maila: sheeps@wp.pl
        Pozdrawiam
        Małgosia
    • Gość: Aguś Re: projektowanie wnętrz IP: 1.5.* / 192.168.2.* 28.01.03, 20:40
      poprawiam swój adres: arch_aga@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka