Dodaj do ulubionych

cena schodów Wawa

IP: *.netlandia.pl 13.11.06, 16:23
Wiatm chciałem sie zorientowac ile kosztują schody (16 stopni) - same stopnie
wraz z montazem. Drewno jeszcze nie jest do konca wybrane ale raczej merbau
lub dąb. Z góry dziekuje za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agamek12 Re: cena schodów Wawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:55
      ale same stopnie montowane na biegach żelbetowych?
      • Gość: cena schodów Re: cena schodów Wawa IP: *.netlandia.pl 13.11.06, 17:03
        tak dokładnie, dodam ze jest podest zabiegowy prosty.
      • Gość: boryska Re: cena schodów Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:17
        My zapłaciliśmy za 8 schodów dębowych z montażem kosztowało 1600 zł.
        • roxy361 Re: cena schodów Wawa 13.11.06, 23:01
          tylko nie bierz firmy Centrum schodów- partacze i oszuści- przyjmuja zamówienie
          a potem okazuje się, że przywożą inny materiał, inny kolor i jeszcze wmawiają,
          że właśnie taki zamawiałaś- strasza i nie zwracają zaliczki wręcz twierdza, ze
          wykonali usługe i żądaja zapłaty całości.
    • Gość: IWONAAAA Re: cena schodów Wawa IP: *.acn.waw.pl 14.11.06, 13:45
      polecam firmę grot z okolic warszawy.
      jestem bardzo zadowolna.
      • Gość: cena schodów Re: cena schodów Wawa IP: *.netlandia.pl 14.11.06, 15:27
        podnoszę temat bo ceny jakos nie padają :) co do wykonawców to mam juz kogoś na
        oku, ale chce skontrolowac czy nie są za drodzy.
        • Gość: cena schody Re: cena schodów Wawa IP: *.netlandia.pl 16.11.06, 12:49
          w górę :)
    • Gość: gosc Re: cena schodów Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 13:42
      Od 4000 do ok 25 000 - 30 000 zalezy od firmy i gatunku drewna. Za cztery zrobi
      zwykły stolarz pewnie, Marchewka, Domański czy Bełdowicz wezmą kilka razy tyle.
      Włąsnie robie rozeznaie bo my tez szukamy wykonawcy ale na samonośne, które
      maja być praktycznie w centrum domu i chyba zdecydujemys ie na ktorąś z
      powyższych firm.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka