Dodaj do ulubionych

Pomocy! Remont!!!!!, potrzeby fachowiec!!!!

21.11.06, 13:13

Kochani Towarzysze Niedoli Remontowej!!!!

Jestem juz załamana!!!, mam juz tego dosc, zaczynam wierzyc, ze proroctwo
mojej mamy sie sprawdzi i nawet do Swiąt to sie nie skonczy!!!

Błagam o namiary!!!! na jakiegos fachowca (sprawdzonego), ktory skonczy
remont mojego mieszkanka (zostało juz naprawde bardzo nie wiele tj.
wykonczenie 2xotworow po wycietej futrynie drzwiowej i wykonczenie listwami
parkietu po nieudacznym Panu, ktory kładł parkiet i byc moze cos jeszcze przy
tym cholernym parkiecie).

Nie bede juz opisywac mojej remontowej przygody, bo zaczne puszczac
inwektywy , generalnie wyglada na to ze co lepsi fachowcy opuscili nasz
kraj!!!!, a CI co zostali sa nie rzetelni i olewaja prace, zawsze bedzie
ktos, kto bedzie w kolejce czekał na ich usługe, takie mam doswiadczenie!!!!

Kochani czekam na telefony czy inne namiary do fachowcow i "złotych raczek".

pozdro
zdesperowana kanika
Obserwuj wątek
    • kanika5 Re: Pomocy! Remont!!!!!, potrzeby fachowiec!!!! 21.11.06, 13:17
      Zapomiałam dodac ze chodzi o Warszawe i do tego Ursus,

usłyszałam juz kilka razy, ze mieszkam tak daleko, ze "fachowcom" z centrum nie
      opłaca sie przyjechac, bo mam za małe zlecenie dla nich.

help!!!
      • Gość: mp Re: Pomocy! Remont!!!!!, potrzeby fachowiec!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:20
        tel 509 358 660
        • Gość: marcin Re: Pomocy! Remont!!!!!, potrzeby fachowiec!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:38
          jaka to miejscowosc?
          • Gość: marcin Re: Pomocy! Remont!!!!!, potrzeby fachowiec!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:46
            juz wiem, że warszawa nie przeczytałem drugiego postu mam wolny termin na
            początku grudnia ,jeżeli nie za pózno to prosze o telefon 663484020
    • Gość: fachowiec Re: Pomocy! Remont!!!!!, potrzeby fachowiec!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:45
      rzetelni tez zostali, ale skonczyły sie czasy, kiedy wykonawca tak tanczyl jak
      mu inwestor zagrał.
      teraz niestety musisz czekać na wolny termin i powoli zacząć szanować fachowcow,
      w przeciwnym razie bedziesz remontowac i do Wielkiejnocy (czego ci nie życzę)

a poza tym, dobrzy fachowcy mają w tej chwili masę roboty i obawiam sie, ze albo
      wezmiesz partacza, albo znajdziesz kogos kto ci grzecznosciowo tę malą robótkę
      wykona (grzecznosciowo to nie znaczy za darmo, ale znaczy, ze bedziesz musiala
      sie dostosowac)

"generalnie wyglada na to ze co lepsi fachowcy opuscili nasz
      > kraj!!!!, a CI co zostali sa nie rzetelni i olewaja prace, zawsze bedzie
      > ktos, kto bedzie w kolejce czekał na ich usługe, takie mam doswiadczenie!!!!"

gratuluję zrozumienia współczesnych realiów. z takim podejsciem do ludzi to sie
      wcale nie dziwie twoim problemom.
      • kanika5 Re: Pomocy! Remont!!!!!, potrzeby fachowiec!!!! 21.11.06, 23:07

Szacunek, ktory posiadałam na Dzień dobry do "fachowcow" skonczył sie tym np.:
        ze po przesuwanym dwukrotnie terminie wykonania usługi (ok. 2- tygodni, a ktora
        wczesniej ok. miesiaca ustalilismy!), prace poczatkowo oszacowana na max 2-
        tygodnie skończył po miesiacu, a pracował tak, ze umawiał sie, ze przyjedzie o
        8.00 (czekałam z kluczami) Pan zjawiał sie o 11.00. Nie sadzilismy z mezem, ze
        nalezy Pana kontrowac, ale kiedy przypadkowo zauwazylismy, ze nie pracuje juz
        0 13.00.... itd. Generalnie usługa jest tak wykonana, ze nalezy ja poprawic!!!!

Wiem, ze nie ma cZekos takiego jak wszyscy fachowcy sa dobrzy, albo źli, jest
        to szkodliwa etykieta, natomiast grupa ludzi z ogłoszen, ktora okreslała siebie
        jako osoby znajace swoj fach NAWALIŁA i to jest fakt. Sam uzyłes
        słowa "partacze" takze tez chyba to zauwazasz. Niestety takie mam doswiadczenie
        i przegladajac fora nie tylko ja.
        pozdrawiam
    • Gość: m Re: Pomocy! Remont!!!!!, potrzeby fachowiec!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.11.06, 01:14
      witam.Jezeli pani jeszcze ptrzebuje ekipy do remontu to prosze o kontakt Michal
      Skrzypczak 508465511. Szybko i solidnie
      • kanika5 Re: Pomocy! Remont!!!!!, potrzeby fachowiec!!!! 29.11.06, 11:18
        Bardzo dziekuje, ale juz mam umowiona ekipe :)
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka