kathy38 17.06.03, 09:05 W najnowszej promocji Media Markt jest zmywarka Gorenje do zabudowy (45 cm, GVI 553 ES 3). Czy ktoś ma doświadczenie ze zmywarkami tej firmy? Jak się one sprawują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Zmywarka Gorenje IP: 195.136.104.* 17.06.03, 14:54 Od roku używam takiej zmywarki. Jest rewelacyjna. dodatkowo teraz ta promocyjna cena - na Twoim miejscu nie zastanawiałabym się. firma jest może mało znana, ale dzieki temu że nie wydają pieniędzy na reklamę , mają dobrej jakości wyroby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelli Re: Zmywarka Gorenje IP: *.chello.pl 18.06.03, 11:54 4 lata temu kupiłam zmywarkę Gorenje 45 cm, niestety nie pamiętam modelu, ale z pewnością nie był on bardzo zaawansowany technicznie. Nie byłam zachwycona - bardzo głośna i nieskończenie długo myjąca. Na szczęście jednak naczynia nie wymagały poprawek, więc teoretycznie swoje zadanie spełniała. Sprzedałam mieszkanie wraz ze zmywarką i wcale za nią nie tęsknię. Teraz kupię Boscha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavvel Re: Zmywarka Gorenje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 22:43 skazda zmywarka powinna miec na poczatek aqua stop to jest podastawa niestety ich cena wtedy drastycznie wzrasta ale warto w to zainwestowac bo zapobiego przypadkowym wylania ja posiadam boscha ma juz chyba z 13 lat i jak narazie dziuala bardzo dobrze pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś